Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

O Tuttosport καλεί τον Vialli

Για πολλοστή φορά την τελευταία 10ετία, ως λύση για τον πάγκο της Juventus προβάλλεται ο Gianluca Vialli, σπουδαίος παλιός της παίχτης που έχει να προπονήσει εδώ και 9 χρόνια, απ' όταν απομακρύνθηκε από την Watford. "Θα μπορούσε να είναι ο σωστός άνθρωπος", υποστηρίζει στο κύριο άρθρο του ο διευθυντής του Tuttosport, της εφημερίδας που πρωτοστάτησε σε όλες τις αλλαγές προπονητών των τελευταίων ετών, πρώτα ζητώντας να έρθουν και μετά απαιτώντας να φύγουν... Tα άλλα ονόματα που αναγράφονται σήμερα για την άμεση αντικατάσταση του Del Neri είναι των Gentile, Casiraghi αλλά και του Nedved που έχει αρνηθεί αλλά προσπαθούν, λέει, να τον πείσουν.
Περισσότερο και από τη στάση του στον πάγκο, αυτό που "καίει" τον Del Neri είναι οι δηλώσεις που κάνει, δηλώσεις που έχουν ξεσηκώσει την tifoseria ειδικά τη στιγμή που η Juve σπάει άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ: 12 χρόνια είχε να περάσει 330' χωρίς να σκοράρει...

Gattuso: καλά κάνει
η Juve
και
ξαναθέλει τα scudetti της

O Gattuso, ο άνθρωπος που έβαλε χθες βράδυ το γκολ, απέδωσε δικαιοσύνη και εκτός γηπέδου: "καλά κάνει η Juve και ξαναθέλει τα scudetti της. Τέσσερα χρόνια από την calciopoli κατάλαβα ότι όλοι τα έσπαγαν σε όποιον δεν άξιζε και μετά ο καθένας προσπαθιύσε να βρει το δίκαιο μόνος του. Επομένως, το γεγονός ότι η Juventus θέλει εκείνα τα scudetti δεν μου φαίνεται και τόσο σκανδαλώδες".

Πηγές: Tuttosport, Ju29ro.com

13 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Να θυμίσω ότι οι βρισιές δεν προσθέτουν τίποτε στην άποψη. Μάλλον αφαιρούν, θα έλεγα. Και σε αυτό εδώ το blog αφαιρούν το ίδιο το σχόλιο!

Για να εξηγούμαστε: δεν θα κοπεί κάποιο σχόλιο που λέει ότι ο μαλάκας δεν έκανε αυτή την αλλαγή ενώ μπορούσε να βάλει εκείνον και να παίξει έτσι: αυτό είναι σχόλιο με τεκμηριωμένη άποψη που απλώς ξεφεύγει λίγο γλωσσικά. Αυτό που θα κόβεται (και ήδη κόβεται) είναι το σχόλιο που απλώς βρίζει, που απλώς ξεσπάει: κατανοητή η οργή αλλά δεν προσθέτει τίποτε στην κουβέντα.

Κωνσταντινος είπε...

Vialli ??
Xμ δεν νομιζω, απ' το κακο στο χειροτερο (αν και δεν νομιζω πως ειναι χειροτερος απ'τον Neri).
Μετα το επομενο ματς εναντιον της Cesena εγω νομιζω πως θα ψαχνουμε νεο προπονητη γιατι δεν προκειται να νικησουμε ουτε αυτους...
Αυτο το οποιο με νοιαζει ειναι να φυγει αμεσα αυτος ο δηθεν προπονητης(και ο Marotta) που δεν γνωριζει να κανει τιποτα σωστο μεσα στο γηπεδο, και να φερουν 1 πραγματικα μεγαλο προπονητη (αν οχι τωρα που ειναι σχετικα δυσκολο) το καλοκαιρι.
Μονο ετσι θα πιστω εγω πια πως εχουν σκοπο να φτιαξουν ξανα 1 μεγαλη juve.
Οσο για τα σχολια και τις ειδησης της συγκεκριμενης εφημεριδας ενα εχω να πω
Μην τη διαβαζετε, δεν αξιζει..
Καλη σας μερα παιδια.

mike_bianconero είπε...

Προφανως αυτο παει σε εμενα και εχεις δικιο ξεφυγα λιγο χτες και απ οτι βλεπω δεν δημοσιευσες και το σχολιο μου,,,,Ελπιζω να μην επαναληφθει στο προσεχες μελλον απλως η αγανακτηση μου με αυτα που βλεπω και ακουω ειναι πολυ μεγαλη πλεον και καμια φορα ξεφευγω γι αυτο λοιπον συγνωμη........

Un Gobbo ad Atene είπε...

Κωνσταντίνε, διαβάζουμε τα πάντα και κρίνουμε.

mike_bianconero, σε όλους μας συμβαίνει. Το γεγονός ότι ανέλαβες και την ευθύνη δείχνει πόσο βαθιά bianconero είσαι!

Κωνσταντινος είπε...

Καλα κανετε,αλλωστε το ιδιο κανω κι εγω, απλα το 80% απο αυτα που γραφει ειναι ψεματα οποτε εγω τουλαχιστον εχω παψει να πιστευω τα δημοσιευματα της συγκεκριμενης φυλλαδας.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Αποδεικνύονται παραμύθια τα μεταγραφοιλογικά κάθε είδους. Παίζει παιχνίδια ενδοαεταιρικά. Αλλά έχιε σοβαρή κάλυψη, από έναν δημοσιογράφο, τον Alvaro Moretti, στα θέματα της δίκης.

mike_bianconero είπε...

Gobbo ευχαριστω για τα καλα σου λογια,,,Το να μου τα λεει αυτα ενα ατομο σαν και εσεν με χαροποιει ιδιαιτερα......Να ρωτησω και κατι....Τον Ντελ Νερι πψς τον βλεπεις φευγατο η θα κατσει???και τι πιστευεις εσυ για αυτο???

Un Gobbo ad Atene είπε...

Πιέζεται ασφυκτικά και αυτός και ο σύλλογος και δεν ξέρω αν θα αντέξουν, είναι και το πρόγραμμα δύσκολο... Προσωπικά δεν θέλω να φύγει πριν τον Ιούνιο και όχι μόνο για λόγους stile Juve (κοντεύουμε να γίνουμε Inter πια με αυτές τις αλλαγές!) αλλά και επειδή κινδυνεύουμε να καεί κανένας Nedved. Ή να στεναχωρηθούμε με καμιά άλλη παλιά μας δόξα. Όποιος είναι να έρθει πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. Και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν λύσεις για αύριο το πρωί οπότε το βρίσκω λίγο ανεύθυνο να πιέζεται να αφήσει ακέφαλη την ομάδα.

Ο Del Neri? Κατ΄αρχήν δεν είναι άσχετος όπως βιάζονται μερικοί και το έδειξε και στα ματς όπου είχε αρχίσει να κάνει ομάδα αυτό το πράγμα. Μετά τον χτύπησε η ατυχία: Quagliarella stop και F.Melo έξω για 3 ματς δεν είναι και λίγο...

Οκ, δεν έδειχνε να μπορεί να σταθεί ως προπονητής μακράς πνοής, αλλά όταν άρχισαν να πάνε όλα χάλια, τα έχασε και αυτός (και δεν μιλάω μόνον για τις αλλαγές που μπορεί να προκύπτουν και για άλλους λόγους, ιατρικούς, εταιρικούς κλπ. που δεν ξέρουμε): το πόσο τα έχασε φαίνεται από το γεγονός ότι δνε έχει την ψυχραιμία να σταθεί πάνω από τους δημοσιογράφους, πάνω από το λαϊκό αίσθημα, να απομονωθεί και να θωρακίσει την ομάδα. Και αυτό δεν είναι λίγο για όποιον θέλει να είναι στη Juve.

Από εδώ και πέρα; Κατ' αρχήν , άρχισα να κοιτάζω λίγο τα παιχνίδια της Siena για να σχηματίσω εικόνα για τον Conte.

mike_bianconero είπε...

Ο μεγαλος αρχηγος Κοντε πως σου φαινεται ρωταω εσενα γιατι οπως ειπες αρχισες να παρακολουθεις Σιενα και θα ηθελα να μου [εις και εμενα που δεν ξερω....

Un Gobbo ad Atene είπε...

Νωρίς ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη

mike_bianconero είπε...

Οταν την ολοκληρωσεις πες μας και εμας να ξερουμε γιατι εμενα προσωπικα με ενδιαφερει το θεμα....

Vero Juventino είπε...

Mike o Conte einai apeiros akoma...
(8umisou pws ta phgame perusi me ton Ferrara)

Vero Juventino είπε...

Gia mena Scolari,Hiddink,Lippi,Capello kai fusika Andre Villas Boas ths porto o opoios einai o neos mourinio.