Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Πικρό σάββατο για τους νέους...

Δεν ήταν ιδιαίτερα θετική για τα χρώματα της Juventus η σημερινή μέρα των νέων της: η Primavera ήρθε ισόπαλη με τη Fiorentina για το πρωτάθλημα που ξανάρχισε μετά το Viareggio ενώ Allievi και Giovanissimi αποκλείσθηκαν από τα διεθνή τουρνουά στα οποία μετέχουν.
Η Primavera υποδεχόταν τη Fiorentina για την 6η αγωνιστική του δευτέρου γύρου, προηγήθηκε δυο φορές (με Belcastro και Libertazzi) αλλά τελικά και παρά τις καλές επεμβάσεις του Costantino, ισοφαρίστηκε, τη δεύτερη φορά μάλιστα, στις καθυστερήσεις... Η ομάδα του Bucaro, πάντως, παραμένει σε τροχιά play off.

Αποκλείσθηκαν οι Allievi από την Inter

Οι Giovanissimi έξω από το Premier Cup


H Inter χρειαζόταν ένα βαθμό, η Juve νίκη αλλά τελικά ήταν οι nerazzurri αυτοί που πήραν τους τρεις βαθμούς στο διεθνές τουρνουά Beppe Viola-Città di Arco νικώντας τους Allievi του Guidoni με 1-0 (το γκολ στο 21'). Η Inter θα παίξει στον έναν ημιτελικό με τη Fiorentina ενώ στιν άλλο θα συναντηθούν Torino-Roma.
Οι Giovanissimi (στη φωτογραφία) του Gabetta χτυπήθηκαν από την ατυχία στα προημιτελικά του Manchester United Premier Cup κόντρα στην Chievo Verona: ένα δοκάρι, τρεις κρυαγαλέες ευκαιρίες, ελάχιστοι κίνυδνοι στα μετόπισθεν αλλά η πρόκριση χάθηκε ακριβώς στην εκπνοή του αγώνα!

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: