Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Και ο Zizou στο ντέρμπυ!

Στις 23 Μαρτίου στο derby για την καταπολέμηση της SLA θα δώσει το παρών και ο Zinedine Zidane: την είδηση έδωσε επίσημα η Juventus που θα έχει στον πάγκο τον Lippi, κάτω από τα δοκάρια τον Stefano Tacconi και στο γήπεδο φαινόμενα όπως οι Pavel Nedved, Gianluca Vialli, Edgar Davids, Igor Tudor, Gianluca Pessotto, Paolo Montero, Fabrizio Ravanelli, Claudio Gentile, Massimo Mauro, Antonio Cabrini, Massimo Carrera, Pietro Vierchowod.
Αλλά και οι granata, που στις 23 μαρτίου θα έχουν στον πάγκο τον Emiliano Mondonico, θα έχουν πολλά από τα μεγάλα αστέρια του παρελθόντος τους: Paolo Pulici, Claudio Sala, Francesco Graziani, Roberto Salvadori, Renato Zaccarelli, Rafael Martin Vazquez, Leo Junior, Antonino Asta, Gianluigi Lentini, Diego Fuser, Silvano Benedetti, Andrea Silenzi, Ruggiero Rizzitelli, Marco Ferrante και τον Luca Marchegiani κάτω από τα δοκάρια.

Πηγή: Juventus.com

21 σχόλια:

Unknown είπε...

δεν τον φωναζουν 3 μερες νωριτερα να παιξει και με μπρεσια???

Un Gobbo ad Atene είπε...

ΌΛους να τους φωνάξουν, να βάλουν και τον Del Piero και τις 9 νίκες τις έχουμε εξασφαλισμένες!

Παναγιώτης είπε...

Μόνο έτσι θα δούμε προκοπή μάγκες. Καθόμουν και έβλεπα την Ίντερ και πραγματικά της βγάζω το καπέλο μου. Τεράστια πρόκριση απέναντι σε μία (επίσης) σιχαμένη ομάδα. Δε το περίμενα σε καμία περίπτωση.

Μετά το τέλος του αγώνα καθόμουν και σκεφτόμουν το Τσάμπιονς Λιγκ σαν διοργάνωση. Άραγε θα ξαναδούμε την Γιούβε σε αυτό σύντομα; Αυτό που μου δείχνει η ομάδα δεν είναι θετικό. Δυστυχώς, χάσαμε κάτι που το θεωρούσαμε δεδομένο και θα είναι δύσκολο να το ξαναθεωρήσουμε έτσι μάγκες.

Μου θυμίζει την στρατιωτική θητεία μου που λησμονούσα το κρεβάτι, τα καθαρά σεντόνια και την ζεστασιά του σπιτιού μου. Πραγματικά είμαι φοβερά λυπημένος βλέποντας την διοργάνωση μάγκες..........

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι έχει δει ο καθένας από εμάς αλλά δε θα κάτσω ποτέ να αναρωτηθώ "πότε θα το κάνουμε εμείς αυτό" ή "αν και να ήμασταν στη θέση τους". Ελεος! Μην τα κάνετε όλα λες και βλέπετε Γιούβε από το 2006 και μετά. Οταν η Ιντερ τράβαγε το ένα κλαρίνο μετά το άλλο, και καπάκι κι άλλο... τότε τη ζηλεύατε...

φ.

Παναγιώτης είπε...

Αδελφέ φ. ποτέ δεν ζήλεψα την Ίντερ και ούτε πρόκειται. Αυτό μου με καίει είναι να δω και πάλι το σεντόνι να κουνιέται στο γήπεδο. Πέρσι είδα το σεντόνι αλλά του Γιουρόπα Λιγκ, του χρόνου δεν θα δω κανένα σεντόνι (και αυτό είναι θετικό, μέσα στην αγωνιστική σαπίλα που επικρατεί στην ομάδα).

Ανώνυμος είπε...

H zwh mou exei didaksi oti Prwta pianeis pato k meta thn Koryfi.. O Felix Magath einai eleutheros..Kairos na fairoun Kapoion pou einai Pragmatika Nikhths..

Κωνσταντινος είπε...

Gianluca Pessotto,Igor Tudor, εεε οχι και φαινομενα...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ανώνυμε των 1:37, μόνον ως προβοκάτσια μπορώ να διαβάσω αυτό το όνομα στον πάγκο μας.

Κωνσταντίνε, οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν 11 Zidane ή Bettega ή Boniperti: χρειάζονται και ταλαντούχους εργάτες που γίνονται φαινόμενα ως μέλη μιας ομάδας φαινόμενο

Κωνσταντινος είπε...

Δεκτο αυτο που μου γραφεις αλλα αυτοι η 2 παικτες δεν ηταν ουτε καν εργατες,εργατες ηταν ο ραβανελι,κοντε,τακιναρντι κ.α.Και αντε να πω οτι ο πεσοτο βοηθησε αλλα ο τουντορ,ε οχι φιλε μου.
Πολυ μετριος παικτης για τα δεδομενα της Γιουβεντους, αλλα και τωρα η ομαδα γεματη απο τουντορ ειναι,μη σου πω χειροτερους.
Κατι αλλο που θα ηθελα να σε ρωτησω και συγνωμη που αλλαζω θεμα αλλα προσεξα οτι δεν το αναφερες προς το παρον.
Κοντε,για προπονητης...
θυμασαι τι σου ειχα γραψει πριν λιγο καιρο(οτι θελω να δω αν θα φερουν μεγαλο προπονητη το καλοκαιρι και οτι αναλογα με το προπονητη θα κρινω και το που θα κινηθουμε σαν ομαδα).
Η διοικηση παιζει για αλλη 1 φορα με προπονητες χαμηλου επιπεδου(κοντε,γκασπερινι,ματζαρι).
Ποια η γνωμη σου.
Επειδη ειναι μεγαλο το σχολιο μου αν θες μην το ανεβαζεις απλα απντησε μου.Καλη σου μερα.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Όπως απάντησα στην bianconera στο προηγούμενο post, "τo κυρίαρχο σενάριο είναι Spalletti και Deschamps -κάποιοι λένε και Capello αλλά είναι μπλεγμένο αν παίζει πραγματικά για προπονητής ή για κάποιο ρόλο μάνατζερ". Το γράφει η χθεσινή Stampa που θεωρώ ότι μάλλον εκφράζει εγκυρότερα την ιδιοκτησία που αποφασίζει.

Τα άλλα τα παίζει ο Tuttosport που τη μια φέρνει τον Gasperini, την άλλη τον πάει στη Napoli, την τρίτη γράφει τον ξ΄ρω γω ποιον και άκρη δεν βγάζεις. Η διοίκηση έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα οπότε δεν μπορώ να χρεώνω στη διοίκηση τα δημοσιεύματα του De Paola.

Dima είπε...

Ανώνυμε των 1:37, μόνον ως προβοκάτσια μπορώ να διαβάσω αυτό το όνομα στον πάγκο μας. gobbo gt to les auto g tn felix? dn kserw tn podosfairiki stadiodromia alla mporw na pw oti stn salke exei kanei mia aksiologi douleia

Κωνσταντινος είπε...

Μου απαντας (?) διπλωματικα...
Δεν πειραζει, απ' οτι καταλαβαινω θελεις να περιμενεις ωστε να δεις τι θα γινει και μετα να εξωτερικευσεις την αποψη σου για ολους αυτους.
Δεκτο .

Παναγιώτης είπε...

Από τους προπονητές που αναφέρει ο Gobbo και η Stampa προτιμώ φυσικά τον Capello. Ο Spalletti είναι απλά ένα σκαλί πάνω από τον Ranieri, δεν πιστεύω ότι είναι σε θέση να μας επαναφέρει στην κορυφή. Για τον Deschamps τρέφω απεριόριστη εκτίμηση, τόσο για τα όσα προσέφερε σαν ποδοσφαιριστής αλλά και όσο προπονητής. Βέβαια, τις πρώτες δύο περιπτώσεις τις κόβω πολύ δύσκολες για του χρόνου...

mike_bianconero είπε...

Ρε συ Παναγιωτη ποια Ιντερ τωρα της βγαζεις και το καπελο πρωτο γκολ οφ σαιντ και στο 2-1 εγινε το δοκαρι του αιωνα κολοφαρδοι ηταν....

Ανώνυμος είπε...

Gobbo den to eipa gia na thikso tin Juve..Juventinos eimai..eimai o Nik thess..Enoousa Kapoion Proponiti pou exei Kerdisei titlous..Pou to exei apodiksi ..

Nik Thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

dimakspl, το γιατί το λέω για τον Magath μπορείς να το δεις εδώ (το εντόπισα με ελληνική αναμετάδοση).

Nik Thess: ο Fabio Monti, ο αρχισυντάκτης της Corriere della Sera που κατέθεσε τις προάλλες στη δίκη και είναι nerazzurro ως το μεδούλι, έχει ακουστεί (χωρίς να διαψευστεί) ότι έστησε μια επιτροπή που βράβευσε τον Magath για αυτό που έκανε (αυτό που δείχνει το βίντεο). Γενικά, για τους αντιπάλους μας είναι ίνδαλμα.

Προπονητής που νίκησε; Και ο Deschamps νικά (με τη Marseille) και έπαιξε και ωραία κατά της MU (και δεν είναι η πρώτη φορά).

Και για να μην με θεωρείς διπλωματικό, Κωνσταντίνε (έτσι κι αλλιώς θεωρώ πρόωρη την κουβέντα και είμαι οργισμένος με τον "Gazzetta 20 χρόνια" De Paola που την τροφοδοτεί), στο σχόλιο όπου σε παρέπεμπα έγραφα και κάτι ακόμα: "Θεωρώ τους Ιταλούς προπονητές ανάμεσα στους καλύτερους στον κόσμο, η χώρα έχει σχολή. Και θεωρώ ότι οι προπονητές της Serie A είναι όλοι κάποιου επιπέδου. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ο χαρακτήρας, η δυνατότητα να πάρεις την ομάδα πάνω σου και να της δώσεις ώθηση. Και αυτό ο Mazzarri δεν το έχει, για μια ομάδα σαν τη Juventus".
Conte? Έχει προσωπικότητα, δεν έχω πειστεί ακόμα ότι είναι έτοιμος. Gasperini; Καλός αλλά... Από τους "μικρούς" ίσως είναι αυτός που μου πάει περισσότερο. Spalletti; Ξέρει, οδηγεί ομάδα με στόχους αλλά δεν με τρελαίνει -έτσι κι αλλιώς θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να σπάσει το συμβόλαιό του. Όπως δύσκολο είναι να έρθει και ο Don Fabio για τον οποίο θυμίζω ότι μας έδωσε τα δυο τελευταία scudetti αλλά απέτυχε παταγωδώς στο CL.

Κάτι τελευταίο: το δίλημμα "φτασμένος ή μη" είναι λίγο πλαστό. Ούτε ο Lippi ήταν Mourinho όταν ήρθε ούτε ο Trap, για να μιλήσουμε για τους δυο που κέριδσαν περισσότερο μεταπολεμικά. Για να είμαστε ακριβείς, δεν είχαν κερδίσει τίποτε μέχρι να έρθουν στη Juve.

P.S. mike_bianconero: χωρίς να ζηλεύω την Inter, της αναγνωρίζω ότι χθες είχε κάτι παραπάνω από τύχη: ψυχολογία. Αυτό που έλειψε στη Bayern που από τη στιγμή που δέχτηκε την ισοφάριση, δεν ήξερε που πάταγε.

Ανώνυμος είπε...

Gobbo mpori na exeis dikio auto me tin brabeysi..alla ws proponitis einai kaluteros apo olous pou akougonte..k to exei apodiksi..Min ksexname pws h inter me ton Leonardo exei kanei rekor nikwn/bathmos ktl ..
Prepei Ksefigoume apo ta Stereotipa.. K na doume pws tha feroume Auton pou Tha exei tin dinatotita na spasei ton Tsampouka k na vali mia mesa sto Roster..

Nik Thess

Stefanos K. είπε...

Gobbo mia apli erotisi,

kseroume ean tha deixei kapou ton agona?

Spike είπε...

Καλησπερα μαγκες.μπορει το δικο μου σχολιο να μην σχετιζεται αμεσα με το ζητημα,αλλα μου προκαλεσε το ενδιαφερον με αποτελεσμα να απευθυνομαι στον Gobbo που μπορει να ξερει κατι παραπανω.Σε ενα γνωστο ελληνικο σαιτ που πραγματευεται αποκλειστικα τα τεκτενομενα του αγγλικου ποδοσφαιρου(και αμιγως λιβερπουλικο) εξεδωσε μια ειδηση η οποια υποστηριζει πως ο Piazon,το γνωστο ταλεντο απο την αργεντινη,εχει κλεισει στην Chelsea,ενω προσφατα ο Gobbo ανεφερε πως εχει κλεισει στην γιουβε και περιμενουν τα τυπικα που αφορουν την ενηλικιωση του.Ηταν ευρεως γνωστο πως απο του χρονου θα παιζει στην γιουβε.ομως μεσω αυτης της ειδησης ανατρεπονται ολα και αν επαληθευτουν δειχνουν για αλλη μια φορα την αδυναμια που εχει η ομαδα στο αγοραστικο στερεωμα και την αρρωστεια της μετα-φαρσιοπολι εποχης.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Spike, μέχρι προχθές γραφόταν ότι ο Piazon ήταν της Juve.Τώρα, όντως, προέκυψε η είδηση για την Chelsea, εδώ

Stefane K., δεν έχω δει ακόμα.

Nik Thess, προσωπικά αρνούμαι να δω τον Magath ως προπονητή, τον αντιμετωπίζω πάντα ως το κορυφαίο σύμβολο των antijuventini. Πες με παλιάς σχολής...

Dimitris είπε...

Στη ζωη οπως και στο ποδοσφαιρο δεν εχει σημασια ποιον διωχνεις, αλλα με ποιον τον αντικαθιστας... Αν ειναι να φυγει ο Del Neri αυτος που θα τον αντικαταστησει πρεπει να ειναι μεγαλυτερης εμβελειας προπονητης... Ο Mazzari ειναι καλος, αλλα ιδιου επιπεδου με τον τωρινο μας. Επισης παιζει μονιμα συστηματα με 3 στην αμυνα που για καποιο λογο δεν θελουν να βλεπουν στην διοικηση της Juve...

Για μενα υπαρχουν δυο πιθανες λυσεις :

Πρωτος ο Spaletti και δευτερευοντως ο Mancini ... Capello και Lippi δεν απορρυπτονται, απλα ειναι μεγαλοι σε ηλικια....

υ.γ. Μου κανει εντιπωση που ακουγονται διαφορα ονοματα, αλλα ποτε ο Guidolin...
O οποιος ξεκινησε με 0/4 και παει ολοταχως για ch.league... Ενδιαφερον...

υ.γ.2: το μετεφερα και εδω, χωρις παντως να διαβασω τα αλλα σχολεια... sorry