Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Del Neri: ο πρώτος απ' τους 10 τελικούς

"Από εδώ και πέρα, είναι όλοι τελικοί": η κλασική φράση ακούστηκε από τα χείλη του Luigi Del Neri που ενόψει του αυριανού ματς με την Cesena ("τον πρώτο από τους 10 τελικούς") θα έχει στην διάθεσή του τόσο τον Barzagli όσο και τον Pepe που εξέτισε την τιμωρία του αλλά δεν θα έχει Felipe Melo και Toni.
Οι 20 παίχτες που κλήθηκαν για το ματς: 1 Buffon, 2 Motta, 3 Chiellini. 8 Marchisio, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 13 Manninger, 14 Aquilani, 15 Barzagli, 17 Traoré, 19 Bonucci, 21 Grygera, 23 Pepe, 25 Martinez, 27 Krasic, 30 Storari, 32 Matri, 35 Buchel, 40 Spinazzola, 43 Sorensen.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, ο mister τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να παίξει χωρίς πίεση με στόχο, πάντα τη νίκη ενώ όταν ρωτήθηκε για τα ονόματα που ακούγονται ως αντικαταστάτες του, απάντησε πως αυτά "αποτελούν μέρος του παιχνιδιού" και ότι η σχέση με το σύλλογο είναι καλή και ο ίδιος είναι ήρεμος. Παράλληλα, και αφού απάντησε -εύλογα, πριν από το ματς τι θα έλεγε- ότι δεν περνά από το μυαλό του η παραίτηση, ο mister αναγνώρισε πως η παραμονή του ή μη εξαρτάται από τα αποτελέσματα και τόνισε πως στην ομάδα απαιτείται "ποιότητα". Τέλος, τόνισε πως οι παίχτες γνωρίζουν ήδη ποιοί και πώς θα αγωνιστούν αύριο αλλά δεν πρόκειται να τα ανακοινώσει στα media.

Πηγές: Juventus.com, juventusfcspa

Δεν υπάρχουν σχόλια: