Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Προπόνηση υπό βροχή


Εικόνες από την προετοιμασία των παιχτών με τον Roberto De Bellis στο γυμναστήριο -εδώ, επικεντρώνεται στους κοιλιακούς.

Υπό βροχή διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ομάδας στο τέλος της οποίας ο Del Neri κράτησε τους Del Piero και Matri για συζήτηση -οι δυο τους αναμένεται να ξεκινήσουν στο παιχνίδι με τη Brescia καθώς μάλιστα ο Toni, που σήμερα ακολούθησε διαφοροποιημένο πρόγραμμα μαζί με τον De Ceglie, δεν φαίνεται να έχει συνέλθει και στην καλύτερη περίπτωση αναμένεται να είναι στον πάγκο.
Την προπόνηση εγκατέλειψε ο έτσι και αλλιώς απών την Κυριακή λόγω τιμωρίας, Motta (επισήμως δεν εκδόθηκε ανακοίνωση αλλά μεταδόθηκε πως ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) ενώ δεν προπονήθηκε ο Bonucci λόγω γρίππης -αναμένεται να έχει επανέλθει ως την Κυριακή. Ερωτηματικά υπάρχουν κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο F.Melo.

Buffon: στη Juve. Τελεία.


Από τη Ρώμη, όπου βρέθηκε για διαφημιστικούς λόγους, ο Buffon επανέλαβε ότι "προτεραιότητα είναι και θα παραμείνει η Juventus: αυτή είναι η σκέψη μου και η σκέψη του συλλόγου. Τελεία", τόνισε απομακρύνοντας τα έτσι κι αλλιώς όλο και πιο χλωμά μεταγραφικά σενάρια: η Daily Mirror έγραψε σήμερα ότι η Manchester United στρέφεται στον 26χρονο γάλλο διεθνή Steve Mandanda, που πάντως έχει πει ότι θέλει να μείνει στη Marseille.
Αν ο Buffon δηλώνει ότι θα παραμείνει, δεν ακούγεται το ίδιο για τον Martinez: το site calciomercato.it αναφέρει πως έχουν ενδιαφερθεί Sevilla και Villareal που όμως προσφέρουν μόλις 5 εκ. (έναντι 12 που δόθηκαν για την απόκτησή του). Το ίδιο site αναφέρει πως η Parma ζητά έκπτωση για την εξαγορά του Amauri...

Πηγές: Juventus.com, juventusfcspa, TuttoJuve.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Buffon:
Κοίτα να βρεις ομάδα (και να φέρεις πίσω λεφτά). Τελεία.

_Elvis

yotaras είπε...

Αντε ακουσαμε και κατι καλο μετα απο καιρο!Στο καλο κυριε μασκοφορε με το νουμερο 11,οπως ελεγε και ενας φιλος εδω στο blog.
5 εκατομυρια επρεπε να τον ειχαμε αγορασει εμεις τον Μαρτινεζ αλλα τελος παντων......

Υ.Γ. Δεν το καταλαβα αυτο με τον Μπουφον Elvis.Δηλαδη δεν σαρεσει ο Μπουφον ???

yotaras είπε...

Εχω εναν γνωστο μου που εχει ενα φιλο και μενει στην Ισπανια και του ειχε πει πως στην προπονηση της Μπαρτσελονας οι παιχτες φορανε κατι ηλεκτρονικες ζωνες και πως οταν απομακρυνονται 15 μετρα απο την μπαλα τοτε η ζωνη αρχιζει και χτυπαει,κανει ηχους δηλαδη.
Τωρα δεν ξερω αν αληθευει,απλα το το σχολιασα λογω του βιντεο.