Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ανεβαίνουν οι νέοι

Επανήλθε ο Giandonato, νίκησε 4-0 η Primavera
Θετικό σαββατοκύριακο για τους νέους της Juventus. Το Σάββατο η Primavera του Bucaro (που ξαναβρήκε τον εγχειρισμένο για μηνίσκο τον Ιανουάριο, Manuel Giandonato, παίχτη χρήσιμο και για την Πρώτη Ομάδα) νίκησε με 4-0 στο Chisola την ουραγό Modena: το σκόρ άνοιξε με πέναλτυ (χέρι αντιπάλου στην περιοχή) ο Libertazzi, μετά ήρθαν δυο γκολ του Belcastro και ένα του Esposito. Τρεις βαθμοί βασικοί για την ομάδα ώστε να παραμείνει στην τροχιά για τα play off καθώς νίκες σημείωσαν και οι άλλες δυο ομάδες που μοιράζονται με τους bianconeri τη 2η θέση, Torino και Fiorentina ενώ η Empoli που ακολουθούσε, έμεινε ισόπαλη στην Parma. Την επόμενη βδομάδα, η Primavera παίζει με το Livorno, στο πρώτο από τα βασικά πέντε τελευταία ματς.

Τριάρα των Allievi Savona


Με δυο γκολ του Lanini και ένα του Simunac, οι Allievi Nazionali του Guidoni πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο της Savona σημειώνοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη τους. Οι "μαθητές", που έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος, την επόμενη βδομάδα υποδέχονται στο Vinovo το Cagliari.

Τεσσάρα και 2η θέση για τους Giovanissimi


Οι Giovanissimi πήραν (με γκολ των Pira, Varetto, Zarmagnan και Schiavo) μια καθαρή νίκη με 4-0 επί της Virtus Entella. Για την ομάδα του Gabetta αυτή η νίκη, σε συνδυασμό με την ήττα της Sampdoria, ισοδυναμεί με τη 2η θέση μαζί με τη Genoa. Την επόμενη βδομάδα οι "νεότατοι" θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Pro Vercelli, ομάδας που στο δεύτερο γύρο πάει όπως οι μεγάλες, την ίδια ώρα που η πρωτοπόρος Torino (+2 επί των bianconeri) θα παίζει με τη Sampdoria...

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: