Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

O Saccani διαιτητής στο Juventus-Inter

Μετά τα σημερινά πρωτοσέλιδα που -για πρώτη φορά- προανήγγειλαν τον διαιτητή του ματς (τον Rocchi "έβλεπαν"), διαιτητής του Juventus-Inter ορίστηκε ο Massimiliano Saccani (Mantova) με βοηθούς τους Sandro Rossomando (Salerno) και Flaviano Lanciano (Bari) και τέταρτο διαιτητή τον Sebastiano Peruzzo (Schio).
Η τελευταία φορά που η Juve συνάντησε τον 42χρονο Saccani ήταν στο Genoa-Juventus 2-2, την 45η αγωνιστική, όταν ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Iaquinta (με υπόδειξη του επόπτη Stefano Papi) με αποτέλεσμα ο Ciro Ferrara να διαμαρτυρηθεί ότι "μας έκοψαν δυο βαθμούς"... Ο Saccani έχει διευθύνει ως τώρα 11 ματς της [1] Juventus με αποτέλεσμα 4 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες (18-12 τα τέρματα) και είναι ο τελευταίος διαιτητής που σφύριξε πέναλτυ υπέρ της Juventus, στο περυσινό εκτός έδρας 2-2 με τη Reggina όπου, όμως, δεν έδωσε άλλο ένα πέναλτυ στον Del Piero... Έχει και ένα προηγούμενο σε ματς με την Ιnter: στην εντός έδρας ήττα με 3-2 από τους nerazzurri για το Κύπελλο 2007/08, ματς στο οποίο είχε αποβληθεί ο Camoranesi στο 85'...
Το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τους bianconeri είναι το πρώτο παιχνίδι της Inter που διευθύνει ο Saccani αυτή την τελευταία για την καριέρα του σεζόν -συνολικά, πάντως, σε παιχνίδια των nerazzurri με αυτόν διαιτητή σημειώθηκαν 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Παρ' ότι δεν είναι διεθνής, συμμετέχει στο πρότζεκτ των διαιτητών πίσω από το τέρμα στο Europa League.

Προσοχή στις κίτρινες κάρτες

Grygera, Legrottaglie, Poulsen, συν Camoranesi και Sissoko που πήραν κάρτα στο ματς με την Cagliari, έχουν ήδη φτάσει τις τρεις κίτρινες κάρτες.

[1] Με τον Saccani στη σέντρα, η Juventus έχει κερδίσει τη Fiorentina (1-0), τη Roma (1-0) και την Palermo (5-0) και, στη Serie B, τη Frosinone (2-0 εκτός έδρας). Ισοπαλίες έφερε με τη Genoa (2-2 στη Γένοβα), Sampdoria (0-0 στη Γένοβα) και τη Reggina (2-2) και τη Rimini στην πρεμιέρα της Serie B (1-1). Ήττες γνώρισε, το 2003 στο Κύπελλο: 1-2 εντός έδρας από την Perugia και 3-2 από την Inter και στο περυσινό πρωτάθλημα 2-1 στη Νάπολη.

Πηγές: aia-figc.it, JuWorld.Net, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: