Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Αρκετές δόξες κάψαμε! Όχι και τον Pavel!

Το όνομα του Τσέχου ακούστηκε για τον πάγκο της Juventus! Υποψήφιος, αν απομακρυνθεί από τη Liverpool, και ο Benitez. Όπως και ο Hiddink...
Μια μέρα μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που άναψε το πράσινο στον Bettega και το πορτοκαλί στον Ferrara και τις δηλώσεις του Lippi (αναλυτικά εδώ), η "Gazzetta dello Sport" αποκαλύπτει ότι μεταξύ των υποψηφίων διαδόχων του Ciro, εκτός από τον Hiddink και τον Zaccheroni (που αποκάλυψε ότι τον είχαν προσεγγίσει πριν τον Ranieri και δήλωσε διαθέσιμος) είναι και ο... Nedved που μιας και δεν έχει δίπλωμα, θα έχει δίπλα του τον Luciano Bruni της Primavera (με την οποία πάει πολύ καλά)!... "Κάψαμε" τον Deschamps (αυτός ήταν κανονικός προπονητής, απλώς δεν τον άφησαν να δουλέψει), "κάψαμε" τον Ferrara, ε αρκετά, μην "κάψουμε" και τον Pavel! [1] Τις μεγάλες δόξες που έγραψαν την ιστορία της Juventus τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε για όσα πρόσφεραν στο γήπεδο, πρέπει και να τις προστατεύουμε!

Ο Benitez στο στόχαστρο;

(Update) Το όνομά του είχε ξανακουστεί, το καλοκαίρι, και τώρα ξανάήρθε στην επικαιρότητα με την κρίση που μαστίζει τη Liverpool που, επίσης έμεινε εκτός Champions League και στο πρωτάθλημα απομακρύνεται από τις προνομιούχες θέσεις που βγάζουν στην Ευρώπη... Το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του από τους "Reds" εμφανίζει τον Benitez να γίνεται υποψήφιος για την αντικατάσταση του Ferrara.

Και ας αφήσουν τις ανόητες οικονομίες. Καλύτερα να ξοδέψεις για έναν καλό προπονητή παρά για μια ακόμα μεταγραφή που δεν θα ξέρεις πως να χειριστείς!

[1] O Ranieri δεν μπαίνει στην κατηγορία διότι δεν ήταν παλιά μας δόξα. Ως προπονητή, όμως, επίσης δεν τον χειριστήκαμε καλά: φέτος με τη Roma η απόδοσή του τον φέρνει στη 2η θέση πίσω από την Inter...

Πηγή: Gazzetta dello Sport, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: