Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Προπονήθηκε με το γκρουπ ο "Brazzo"

Κάτω από το βλέμμα του αθλητικού διευθυντή της, Alessio Secco και μερικών ultrà που εκδήλωσαν την έντονη δυσφορία τους, επανήλθε στις προπονήσεις η Juventus.

Ξεχωριστό πρόγραμμα για
Grosso, Trezeguet, Sissoko και Marrone

Η προπόνηση στο Vinovo ξεκίνησε με ένα ακόμα τετ-α-τετ του Ferrara με τους παίχτες (τους μίλησε για περίπου 20'). Στο γήπεδο βρίσκονταν όλοι, με εξαίρεση τον Iaquinta και τον Chiellini που εγχειρίστηκε χθες για την αποκατάσταση του σπασίματος στι μύτη και θα επανέλθει αύριο. Μετά το ζέσταμα, οι τερματοφύλακες γυμνάστηκαν με τον Rampulla ενώ ξεχωριστά προπονήθηκαν Grosso, Trezeguet, Sissoko και Marrone. Ο διεθνής μπακ γυμνάστηκε με τον Claudio Gaudino, ενώ οι υπόλοιποι με τον Andrea Scanavino. Ο Sissoko, κουρασμένος ακόμα από το ματς με την Cagliari, επανήλθε στο γυμναστήριο. Με τους υπόλοιπους παίχτες δούλεψε, για ένα μέρος της προπόνησης, ο Hasan Salihamidzic, που σταδιακά επανέρχεται.

Δυσφορία tifosi έξω από το Vinovo

"Με τα λόγια το πρωτάθλημα, αλλά στο γήπεδο κατεβαίνετε χωρίς τιμή" ("Con le parole il tricolore, ma in campo scendete senza onore"): αυτό έγραφε το πανό που ανάρτησε μια δεκαριά ultrà στην είσοδο του αθλητικού κέντρου του Vinovo. "Μεγαλύτερος σεβασμός για μας", κατέληγησε η πολεμική έκκληση των tifosi που δεν πείστηκαν από τη χθεσινή έκκληση του Blanc για χαμηλούς τόνους.

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Opadoi ths omadas me ola ta diethni kai egxoria tropaia sthn sullogh tous einai kai logika h upomonh teleionei kapoia stigmh!!!!eksairetiko to pano kai o trops diamarturias toys!
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

H διαφωνία μου Δημήτρη, αφορά στην χρονική στιγμή: πάμε να παίξουμε με την Inter και τη Bayern και πρέπει όλοι να είμαστε ένα με την ομάδα.