Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Candreva και Kolarov στο στόχαστρο;

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και η μεταγραφολογία (και ως πράξη) αρχίζει να γίνεται εντονότερη. Το όνομα που κινείται περισσότερο σήμερα είναι αυτό του 22χρονου Antonio Candreva ενώ υπάρχουν και δημοσιεύματα σχετικά με την τύχη του Giovinco και ορισμένων νέων Primavera.

O Candreva σε ρόλο αντίστοιχο με του D' Agostino...

O Candreva κέρδισε ήδη τον Marcello Lippi που του έδωσ εήδη την ευκαιρία να αγωνιστεί με την Εθνική κατά της Ολλανδίας, όπου πήγε καλά (με βίντεο, εδώ). Ο μέσος της Livorno έχει στρέψει πάνω του τα φώτα πολλών "μεγάλων" με πρώτη την Inter. Τώρα ενδιαφέρεται και η Juventus καθώς θα μπορούσε να της λύσει το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή: επιτελικός στην χαμηλή κορυφή του ρόμβου, τη θέση που θα κάλυπτε ο D' Agostino... Ο νεαρός ανήκει, όπως και ο D' Agostino στην Udinese (στη Livorno αγωνίζεται δανεικός) και κοστολογείται αρκετά φτηνότερα: 7-8 εκατ. Και, όπως σημειώνει η "Tuttosport", μεταξύ σοβαρού και αστείου, "τον στέλνει ο Lippi"...

Giovinco (και Molinaro) για Kolarov;

Και ενώ ο Alessio Secco παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση Pandev (είναι στα δικαστήρια με τη Lazio και μένει ελέυθερος τον Ιούνιο), παίχτη που ενδιαφέρει πολύ και την Inter, η σημερινή "Tuttosport" κάνει πρωτοσέλιδο ένα άλλο σενάριο: να δοθεί στη Lazio το μισό του Giovinco (που έχει επανειλλημμένων πει ότι δεν θέλει να φύγει) και το δελτίο του Molinaro για να αποκτήσει τον Aleksandr Kolarov...
"Φαντασίες", απαντά ο ατζέντης του Giovinco

(Update) Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Claudio Pasqualin, ατζέντης του Giovinco, έσπευσε (στον "Sky Sport 24") να διαμηνύσει το "όχι": "καθ' όσον αμε αφορά δεν υπάρχει καμιά επιβεβαίωση για τις ειδήσεις αυτές και δεν νομίζω ότι στο σύλλογο υπάρχει θέληση να αφήσουν τον παίχτη. Το να μιλάμε για αναχώρησή του είναι φαντασίες. Ποτέ και ξανά ποτέ δεν μιλήσαμε με τον Secco και τον Blanc για υποθέσεις μεταγραφών που να αφορούν τον Sebastian Giovinco", είπε για να προσθέσει ότι "ο Sebastian είναι σε εξαιρετική φόρμα και πιστεύει ότι βρίσκεται μια χαρά σε αυτή τη Juventus και ότι μπορεί να ξεκινά ως βασικός. Πιστεύω ότι το στοίχημα του για να μείνει στη Juve είναι σε φάση να το κερδίζει. Θέλει να παίξει την τύχη του στη Juventus και πιστεύει ότι έχει όλα τα φόντα για να το κάνει".

Ballardini: μ' αρέσει αλλά δεν άκουσα τίποτα

(Update 2) Μετά τη βραδινή ήττα της Lazio στο Europa League (όπου είχε αποκλειστεί από τη συνέχεια ήδη από τον προηγούμενο ματς), ο προπονητής της Lazio ρωτήθηκε για τον Giovinco και όσα γράφτηκαν: "μ' αρέσει πολύ αλλά δεν άκουσα ποτέ να λέγεται κάτι γι' αυτόν", απάντησε.
Ο Ariaudo μάλλον πάει στην Cagliari
Φαίνεται πως επιστρέφει ο Yago

Ιδιαίτερα ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός, ο Lorenzo Ariaudo φέτος είδε το δρόμο του προς το γήπεδο κλειστό, μάλιστα, προκειμένου να αγωνιστεί δόθηκε στην Primavera στο τελευταίο ματς με την Piacenza (εδώ και βίντεο του ματς). Τον ζήτησε η Livorno αλλά η Juve τον υποσχέθηκε (δανεικό) στην Calgiari όπου φαίνεται ότι θα καταλήξει τον Ιανουάριο. Άλλοι δυο ταλαντούχοι παίχτες της Primavera, που καλούνται και στην Πρώτη ομάδα, οι Marrone και Esposito, ζητήθηκαν από την Empoli αλλά, παρ' ότι φάνηκε ενδιαφέρον να τους δοθεί η δυνατότητα να παίξουν σε ένα κανονικό πρωτάθλημα (στη Serie B), στη Juve σκέφτονται να τους κρατήσουν για να μην αποδυναμώσουν την Primavera που στοχεύει ψηλά και πάει ήδη καλά. Με αυτό το σκεπτικό θεωρείται πιθανό να επιστρέψει και ο Yago τον οποίο η Bari δεν χρησιμοποιεί στην Πρώτη ομάδα αλλά στην Primavera.

Πηγή: Tuttosport

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

me tetoio diego kai me tetoio giovinco o iago sigoura tha xei tis eukairies tou!opos tha prepe na xei kai o ariado kakos feugei gia mena!