Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Ανοιχτη επιστολή Blanc στους φιλάθλους: όλοι μαζί να αποδείξουμε τι είναι το στυλ Juventus

Υπολογίζω σε σας για μια υποστήριξη θερμή και παθιασμένη αλλά όχι επιθετική
Μια μέρα μετά την εξαιρετική παρέμβαση της Mariella Scirea (εδώ), στους φιλάθλους και ειδικά στα μέλη των Juventus Club Doc απευθύνθηκε και ο πρόεδρος Blanc με ανοιχτή επιστολή στους προέδρους των club όπου επισημαίνει την κρισιμότητα των δυο επόμενων παιχνιδιών και ζητά παθιασμένη αλλά όχι επιθετική υποστήριξη.

Μπροστά μας 8 καθοριστικές μέρες

"Έχουμε μπροστά μας οκτώ μέρες καθοριστικές για την έκβαση της αθλητικής μας σεζόν. Τα παιχνίδια κατά της Inter και της Bayern αντιπροσωπεύουν μια δοκιμασία εξαιρετικής σπουδαιότητας για να αποδειχθεί σε όλους, σε μας και στους πρώτους μας φιλάθλους που είσαστε εσείς, η πραγματική δύναμη της ομάδας", αναφέρει ο Blanc και προσθέτει: "από την πλευρά μας θα αντιμετωπίσουμε αυτές τις μέρες με τη δουλειά και την περηφάνεια που προετοιμάζονται οι μεγάλες αναμετρήσεις, έχοντας συναίσθηση ότι η Juventus οφείλει να κατεβαίνει στο γήπεδο πάντα με ένα σκοπό: να νικήσει. Αλλά την ίδια στιγμή έχουμε απόλυτη συνείδηση του ρόλου και της σημασίας που έχουν τα club μας: η υποστήριξή σας, το καθαρό στυλ της υποστήριξης της Juventus ("di tifare Juventus") σε όλα τα μέρη της Ιταλίας, θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να μας δώσει μια ώθηση παραπάνω και η καλύτερη απάντηση σε όποιον, εργαλειακά, προσπαθεί να δημιουργήσει την αίσθηση ότι η tifoseria μας είναι απολίτιστη. Είμαι βέβαιος ότι θα αποδείξουμε όλοι μαζί, παίχτες, σύλλογος και φίλαθλοι, τι είναι το στυλ Juventus. Εκείνος ο τρόπος να υπάρχεις και να ζεις το ποδόσφαιρο που στην ιστορία μας αναδείχθηκε πάντα, κυρίως στις δύσκολες στιγμές, όταν υπάρχει ανάγκη να μείνουμε ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπολογίζω ακόμα μια φορά σε σας γιατί τα επόμενα δυο παιχνίδια είναι μάχες στο γήπεδο και γιορτή απ' έξω, φτιαγμένη από tifo ζεστό και παθιασμένο αλλά ποτέ υπερβολικό ή, χειρότερα, επιθετικό".
Pessotto: ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και τέρμα
Νίκη με την Inter θα μας δώσει ώθηση για το
επόμενο, αποφασιστικό παιχνίδι για το Champions

Σε ανάλογο μήκος κύματος και ο Gianluca Pessotto που, μέσω του "Juventus Channel" έστειλε το μήνυμα του στους φιλάθλους: "θα ήθελα αυτή να είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου και τέρμα και γι' αυτό το λόγο να μνημονεύεται". Ο Pessotto επισήμανε ότι μια νίκη με την Inter θα δώσει την απαραίτητη ώθηση "για το αποφασιστικό ματς του Champions League", υπερασπίστηκε την ομάδα και τους παίχτες που έχουν επικριθεί και τόνισε ότι θεωρεί πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες που θα της επιτρέψουν να κυνηγήσει την ομάδα που προηγείται.
Με τη "Juventus Stadium Member"
ξεκινά η πειραματική εφαρμογή της tessera del tifoso

H "tessera del tifoso" αναβλήθηκε για του χρόνου αλλά η Juventus ξεκινάει από σήμερα μια πειραματική της εφαρμογή με τη "Juventus Stadium Member" που θα ισχύει ως τις 30 Ιουνίου 2010 και θα επιτρέπει την παρακολούθηση των εντός αλλά και εκτός έδρας και των παιχνιδιών για τα οποία θα επιβάλλονται περιορισμοί μετακίνησης φιλάθλων απο το Εθνικό Παρατηρητήριο για τις Αθλητικές Εκδηλώσεις του υπουργείου Εσωτερικών. Θα στοιχίζει 10 € και 5 € για τους κατόχους διαρκείας.

Πηγές: Juventus.com, Juventusclubdoc.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: