Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Ευχές in bianconero (και από τον capitano)!

Ευχές στη Juventus και σε όλους μας για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με Bruce "The Boss" Springsteen...

Και μερικές ευχές με γκολ απ' τον Amauri, τον Iaquinta, τον Camoranesi, τον Chiellini και τον (τι γκολ!) Claudio Marchisio!


Oι ευχές του capitano Alessandro Del Piero

(Update) O capitano μας εύχεται Καλά Χριστούγεννα με το βίντεο του και με ένα κειμενάκι στο www.alessandrodelpiero.com: "πρέπει να παραδεχθ'ω ότι από αθλητική σκοπιά περίμενα να περάσω πιο ήρεμες Γιορτές, αλλά εύχομαι πραγματικά αυτές οι μέρες ξεκούρασης να δώσουν σε μένα και στη Juventus την ευκαιρία να επιστρέψουμε και ν' αναστρέψουμε τη ρότα σε σχέση με ό,τι κάναμε τον τελευταίο καιρό. Όμως, πιστεύω ότι αυτές τις μέρες πρέπει να πάμε πέρα από ό,τι συμβαίνει σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και γενικά στη δουλειά του καθενός και να σκεφτούμε τον πλησίον μας. Για μένα αυτό είναι τα Χριστούγεννα, αυτά που χθες πέρναγα στο San Vendemiano με τους γονείς μου και τον αδερφό μου, αυτά που τώρα περνάω με την ποικογένειά μου (και φέτος είμαστε τέσσερις!). Σας εύχομαι να ζήσετε τα Χριστούγεννα κατά τον καλύτερο τρόπο, να σας φέρουν υγεία, ηρεμία και χαρά. Είμαι χαροιύμενος που μπορώ να περάσω κάποια στιγμή των Γιορτών σας μαζί σας, μέσω αυτού του site που μας επιτρέπει να είμαστε λίγο πιο κοντά. Καλά Χριστούγεννα από καρδιάς. Alessandro".
Buon Natale anche a te, capitano!


Πηγές: juventusfcnews, alessandrodelpiero.com

2 σχόλια:

Ξωτικό-νεραιδόπαρμένος Φαντασιόπληκτος Με Οργιώδης Φαντασία Συγγραφέας είπε...

Το Ονειρεμένες Απάτητες Διαδρομές πάει διακοπές…Ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία, ευτυχία, τύχη…

Ας φέρει το 2010 κάθε μέρα έρωτα … κέφι ..όρεξη για ζωή και τρέλες ..γέλιο και πραγματοποίηση κάθε ονείρου…Να είναι κάθε ώρα και στιγμή καλύτερη από την προηγουμένη και κάθε χρόνο η καρδιά να βρίσκει περισσότερη ευτυχία και αγάπη.

Ας κάνουμε μια πρόποση φίλοι μου….

Ποτέ μην πεις ψέματα …μην κλέψεις .. μην ξεγελάσεις .. μην πιεις..
Αν όμως είναι να πεις ψέματα ..πες τα για να βρεθείς με αγαπημένο…
Αν πρέπει να κλέψεις…ξέκλεψε στιγμές για φίλους..
Αν πρέπει να ξεγελάσεις…ξεγέλασε το θάνατο…
Αν πρέπει να πιεις…πιες τις στιγμές που σου κόβουν την ανάσα…γιατί η ζωή δεν είναι οι ανάσες που παίρνεις ..αλλά οι στιγμές που σου κόβουν την ανάσα..

Χρόνια Πολλά και καλά ..

http://apatitesdiadromes.blogspot.com/2009/12/blog-post_19.html


Forza Juve
Stefano K.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Χρόνια Πολλά και καλά και σε σένα, Stefane K.