Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Νίκη της Ιρλανδίας επί της Γεωργίας και ο Trap έπιασε το Lippi στην 1η θέση του προκριματικού Ομίλου του Μουντιάλ

H Ιταλία στεναχωρήθηκε χθες για την ήττα από την Βραζιλία, στεναχωρήθηκε και απόψε καθώς η Ιρλανδία του Trapattoni (και του Tardelli) κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από τη Γεωργία του Cuper και να πάρει τους 3 βαθμούς που της επέτρεψαν να φτάσει τους azzurri στην πρώτη θέση του 8ου προκριματικού Ομίλου του Μουντιάλ 2010. Η Ιρλανδία κατάφερε να ισοφαρίσει, στο 76' με πέναλτυ του Robbie Keane, το γκολ των γεωργιανών από το 1' με τον Iashvili και πήρε τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ του Keane στο 78': νίκη με 2-1, όπως και μέσα στην Τιφλίδα, στην πρεμιέρα του 8ου Ομίλου. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Trap έφτασε τους 10 βαθμούς (5-2 γκολ), όσους έχει και η Squadra Azzurra του Lippi (με 6-2 γκολ). Η Γεωργία έμεινε στους 2 βαθμούς σε 5 ματς...

1η Απριλίου το ντέρμπυ Ιταλία-Ιρλανδία στο Bari

Την επόμενη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί στις 28 Μαρτίου, η Ιταλία θα πάει στην Podgorica να παίξει με το Μαυροβούνιο επί του οποίου είχε επικρατήσει με 2-1 στο Lecce τον Οκτώβριο -στην έδρα της η ομάδα του Vucinic έχει πετύχει δυο ισοπαλίες: 2-2 με τη Βουλγαρία και 0-0 με την Ιρλανδία. Την ίδια μέρα, 28 Μαρτίου, η Ιρλανδία θα φιλοξενήσει στο Δουβλίνο τη Βουλγαρία (έχει 3 βαθμούς σε 3 ματς), η Κύπρος τη Γεωργία.
Το ντέρμπυ κορυφής, Ιταλία-Ιρλανδία είναι προγραμματισμένο για την 1η Απριλίου στο Bari. Εκείνη την ημέρα, η Βουλγαρία θα φιλοξενήσει την Κύπρο στη Σόφια και η Γεωργία το Μαυροβούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: