Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Ο David Silva πρώτος στόχος για τη Juve

Η επισημοποίηση της αποχώρησης του Nedved στο τέλος της σεζόν και το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου εξαμήνου 2008 που ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Juventus, φαίνεται πως επιταχύνει τις κινήσεις της Juventus για τον διάδοχο του Τσέχου. Η "Tuttosport" υποστηρίζει ότι ο 23χρονος David Silva, παίχτης τον οποίο ο Ranieri γνωρίζει (και εκτιμά) απ' όταν ήταν στη Valencia, παραμένει ο υπ' αριθμόν ένα στόχος με τους Ισπανούς έτοιμους να διαπραγματευθούν λόγω των οικονομικών τους προβλημάτων. Το ποσό από το οποίο ξεκινάνε; 30 εκατ. €: πολλά αλλά ο διεθνής Ισπανός είναι μόλις 23 ετών και θεωρείται ιδανικός για τη θέση του Nedved... Ο ανταγωνισμός της Barcelona εκτιμάται ότι μπορεί να νικηθεί αν η Juventus κινηθεί εγκαίρως.

Η προσοχή στον Diego αλλά και στον Ribery

Δεύτερος στόχος παραμένει ο Diego. Αναγράφεται μάλιστα ότι ο Secco ενδέχεται να παρακολουθήσει αυτοπροσώπως το ντέρμπι της Werder με την Bayern όπου παίζει ο έτερος σημαντικός στόχος της Juve, ο Ribery -η απόκτηση του Γάλλου διεθνούς θεωρείται, όμως, εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση αφού οι Γερμανοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν... Και επιπλέον υπάρχει ο ανταγωνισμός της Barcelona και της Real...

Εναλλακτικές λύσεις

Στη Μαδρίτη παίζει άλλος ένας παίχτης η απόκτηση του οποίου δείχνει όνειρο ανεκπλήρωτο: ο Wesley Sneijder... Στο μεταξύ, η κατάσταση στη Liverpool (σύγκρουση Benitez-Richard Parry) στρέφει το ενδιαφέρον στους Riera, Kuijt ενώ οι εγγλέζικες εφημερίδες υποστηρίζουν πως υπό παρακολούθηση, ως εναλλακτική λύση για την αντικατάσταση του Τσέχου, έχει τεθεί ο Stewart Downing της Middlesbrough.

Πηγή: Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: