Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Η Juventus ανανέωσε την εμπιστοσύνη στον Alessio Secco για άλλα δυο χρόνια

Η Juventus ανανέωσε για άλλα δυο χρόνια την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Alessio Secco ως αθλητικού διευθυντή της, θέση στην οποία υπηρετεί από τον Ιούνιο 2006. Ανακοινώνοντας επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου, και μάλιστα πριν λήξει, ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου Jean-Claude Blanc επισήμανε ότι "σε αυτό το διάστημα ο Alessio Secco απέδειξε τις αρετές του ως μάνατζερ χειριζόμενος με επαγγελματισμό τις δραστηριότητες της αθλητικής διεύθυνσης. Η επιβεβαίωση της σχέσης του με τη Juventus επιτρέπει να σταθεροποιήσουμε περαιτέρω το αθλητικό πρότζεκτ επί του οποίου εργαζόμαστε".
Από την πλευρά του, ο Secco, ο οποίος εξελέγη προ ημερών αντιπρόεδρος της συνομοσπονδίας αθλητικών διευθυντών (Associazione italiana direttori sportivi) σχολίασε: "η εμπιστοσύνη του συλλόγου αποτελεί επιβεβαίωση της δουλειάς που μοιράστηκα με το staff μου για να ξαναφέρουμε τη Juventus στις κορυφές του ιταλικού και διεθνούς ποδοσφαίρου. Δεν μπορώ παρά να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλο μου το ζήλο για να χτίσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική που θα είναι σε θέση να χαρίσει μεγάλες ικανοποιήσεις σε όλους τους juventini". Καλή επιτυχία!
(Update) Όσον αφορά στη μεταγραφολογία και τα ονόματα που ακούγονται (David Silva, Cassano) ο Secco έκανε λόγο για "σπέκουλα" και επισήμανε ότι έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας μας για να μιλήσουμε γι' αυτά...

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: