Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Αποφασισμένη και συμπαγής πηγαίνει η Juventus στην Catania

"Συμπαγής και αποφασισμένη": αυτή είναι η συνταγή του Ranieri για να ξαναπιάσει η Juventus το θετικό βηματισμό της μέσα στην Catania, μια δύσκολη έδρα όπου η ομάδα του Zenga πήρε 22 βαθμούς στους 26 και έβαλε τα 15 απ' τα 22 της τέρματα. Αλλά ο Ranieri δείχνει τόσο αποφασισμένος όσο και προσεχτικός. Και όταν του λένε ότι η ομάδα είναι "κουρασμένη" θυμίζει ότι μεσοβδόμαδα με τη Napoli είδε "τη Juve να τρέχει περισσότερο στην παράταση"...

Amauri, Trezeguet δεν είναι ασύμβατοι,
αλλά έχουν παίξει λίγο μαζί...

Από τις δηλώσεις του Ranieri φάνηκε ότι θα παίξει, κάποια λεπτά τουλάχιστον, ο Camoranesi τον οποίο ήθελε να βάλει ήδη με τη Napoli αλλά ο τραυματισμός του De Ceglie του άλλαξε τα σχέδια. Γενικότερα, ο Ranieri επισήμανε ότι θέλει να αρχίζει να χρησιμοποιεί με φειδώ όσους έχουν λιγότερα λεπτά στα πόδια τους ώστε στο κρίσιμο διάστημα να είναι όλοι έτοιμοι. Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, απάντησε ότι δεν θεωρεί ασύμβατους τους Amauri και Trezeguet απλώς αυτή τη στιγμή η χημεία τους δεν είναι η καλύτερη δυνατή αφού έπαιξαν λίγο μαζί και γι' αυτό δεν σκοπεύει να κάνει άμεσα πειράματα -προέχει να βρεθούν όλοι σε καλή κατάσταση.
Ο Ranieri εγκωμίασε τη δουλειά του Zenga, αναγνώρισε ότι το 3-0 στο Κύπελλο θα καίει τους παίχτες της Catania αλλά τόνισε ό,τι και οι παίχτες: η Juventus χρειάζεται τους βαθμούς και πάει να τους πάρει.

Επιστροφή Tiago στην αποστολή
της Juventus
, έμεινε πίσω ο Marchisio

Στην αποστολή της Juventus επιστρέφει ο Tiago αλλά έμεινε εκτός ο Marchisio λόγω μυϊκής κόπωσης -"δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε", είπε ο Ranieri. Έτσι, έχουν κληθεί οι: 1 Buffon, 4 Mellberg, 8 Amauri, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 11 Nedved, 12 Chimenti, 13 Manninger, 16 Camoranesi, 17 Trezeguet, 18 Poulsen, 20 Giovinco, 21 Grygera, 22 Sissoko, 28 Molinaro, 27 Ekdal, 30 Tiago, 32 Marchionni, 33 Legrottaglie, 41 Ariaudo.

Πηγή: Juventus.com, Corriere dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: