Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Η Primavera στον τελικό με τη Sampdoria μετά τη νίκη με 3-1 επί της Torino. Με 7 γκολ ως τώρα, ο Daud ένα βήμα από το ρεκόρ που αντέχει απ' το '92...

Με την πρωταθλήτρια Ιταλίας Sampdoria, που επικράτησε 2-1 επί της Inter στον άλλο ημιτελικό, θα αναμετρηθεί τη Δευτέρα για την κατάκτηση του 61ου διεθνούς τουρνουά Viareggio η Primavera. Η ομάδα του Maddaloni επικράτησε, λιγότερο άνετα από όσο δείχνει το σκορ, επί της Torino με 3-1.

Η baby Juve κατέβηκε στο γήπεδο χωρίς τον Ekdal (στη θέση του ο Esposito) και έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της με τον Yago να βρίσκει τον Immobile και τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Gomis κάτω απ' τα δοκάρια, Pascarella, να κάνει το πρώτο θαύμα του ματς αποσοβώντας το 1-0 της Juve... Ο Immobile, όμως, δεν έκανε πίσω και στο 35', από άσιστ του Daud (που πήρε τη μπάλα από τον Marrone), άνοιξε το σκορ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Daud έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά, μετά την αναγκαστική αντικατάσταση των Marrone και Yago (από τους Pirrotta και Duravia) οι granata ισορρόπησαν και στο 69' έφτασαν στην ισοφάριση με τον Comi (ο Pinsaglia είχε βρει αέρα στην έξοδο). Στο 75', πάλι ο Immobile (σε μπαλιά του Duravia) και 2-1. Και έπειτα, όπως και στο campionato, ήρθε το 3-1, με τον συνήθη Daud σε μπαλιά του D’Elia -είναι το 7ο γκολ του Σομαλού στο Viareggio: πρώτος σκόρερ, φυσικά με ένα γκολ λιγότερο από το ρεκόρ του Banchelli από το 1992...

TORINO-JUVENTUS 1-3
Τέρματα: 69' Comi - 35', 75' Immobile, 85' Daud.
Κίτρινες κάρτες: Pascarella (T)
Διαιτητής: Zanichelli απ' τη Genova.

TORINO: Pascarella, Del Buono, Avanzi, Procida (81' S.Benedetti), D.Benedetti, Cagnasso (18'st Santoni), Capellupo, Lerda (46' Comi), Nitride, Suciu, D'Onofrio. Αναπληρωματικοί: Giai Pron, Vallati, Gnisci, Rabbeni, Alanga.
Προπονητής: Scienza.
JUVENTUS: Pinsoglio, Bamba, Ariaudo, De Paola, D'Elia, Marrone (56' Pirrotta), Castiglia, Yago (65' Duravia), Daud, Esposito (59' Toukam), Immobile. Αναπληρωματικοί: Piccolo, Mirarchi, Alcibiade, Libertazzi, Giovinco, Curcio.
Προπονητής: Maddaloni.

Πηγές: Juventus.com, torneoviareggio.it, tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: