Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Συγχαρητήρια στο Manninger και ευχαριστώ του Buffon για την πρόκριση: "θα ήταν ωραίο να κατακτήσω φέτος το πρώτο μου Κύπελλο στη Juventus"...

Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Buffon για την πρόκριση επί της Napoli -"οι συμπαίκτες μου έδωσαν μια πραγματική μάχη"- άκουσαν σήμερα όσοι αγωνίστηκαν χθες το βράδυ. Και ταυτόχρονα άκουσαν μαζί με όλους μας τον Buffon να συγχαίρει τον Manninger για την καθοριστική απόκρουση στο πέναλτυ του Lavezzi και να διαμηνύει ότι "απ' όταν είμαι εδώ δεν έχω κατακτήσει αυτό το τρόπαιο (σ.σ. το Κύπελλο) και θα μου άρεσε να το πετύχω φέτος"...
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε όμως και ο ίδιος ο ήρωας της βραδιάς, ο Alexandre Manninger που στο "Juventus Channel" επισήμανε πως, μετά τα 5 γκολ στα δυο τελευταία ματς, όλη η ομάδα και κυρίως η άμυνα ήθελαν να μη δεχτούν γκολ. "Και τα καταφέραμε. Όλη η ομάδα ήταν ενωμένη και έπαιξε ως Juve", τόνισε.

Knezevic, Zebina στην προπόνηση Ανταποκρίνεται καλά ο Marchisio

Εκτός από δηλώσεις, βέβαια, οι τερματοφύλακες μας συμμετείχαν στην ελαφρά προπόνηση που διεξήχθη σήμερα το πρωί μαζί με τους Amauri, Camoranesi, Tiago και Ariaudo. Στις τελικές ασκήσεις και στο οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο, συμμετείχαν και οι Knezevic και Zebina ενώ, όπως αναφέρει το site της ομάδας, θετικά αποτιμήθηκε η αντίδραση του Marchisio που δεν είχε αγωνιστεί προληπτικά.

Πηγές: Corriere dello Sport, Juventus.com

2 σχόλια:

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω. Εύχομαι να το πάρετε εσείς. Χαίρε.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Βλέπω ότι είστε εντός γραμμής: και ο De Laurentis την ίδια ευχή έκανε! Ευχαριστούμε -αναγνωρίζω την ειλικρίνεια της ευχής και, όπως θα είδες και από την περιγραφή του ματς, αναγνωρίζω ότι θα μπορούσατε να έχει νικήσει... Άξιος αντίπαλος η Napoli πάντα! Καλή Ευρώπη!