Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Ένα βήμα από το 61ο Viareggio η Primavera, ένα βήμα που ο Maddaloni θέλει να κάνει!

Μετά την πρόκριση από της ομάδας του επί της Torino στα ημιτελικά, ο Massimiliano Maddaloni γίνεται ο πρώτος προπονητής από το Viareggio που θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το περίφημο διεθνές τουρνουά Viareggio για ομάδες Ελπίδων, το οποίο έφτασε στην 61η έκδοσή του, αύριο το απομεσήμερο στις 4 με αντίπαλο τη Sampdoria!
Για την Primavera της Juventus είναι η ευκαιρία να αποδείξει τη δύναμή της καθώς οι γενοβέζοι συνομήλικοί τους κατέχουν τον τίτλο του πρωταθλητή και Κυπελλούχου της προηγούμενης σεζόν και φέτος βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από τη Juve στο πρωτάθλημα: "από τους παίχτες μου δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτε περισσότερο. Ή μάλλον ένα πράγμα: προφανώς τη νίκη επί της Sampdoria. Αυτές τις μέρες η ομάδα έγινε ακόμα πιο συμπαγής κατανοώντας τη σησμία της ρήσης: 'ή νικάμε σαν ομάδα ή εκμηδενιζόμαστε ως άτομα'. Όλοι απάντησαν δίνοντας τη μέγιστη συμβολή", είπε ο Maddaloni που επισήμανε ότι η ομάδα είναι επικεφαλής στο πρωτάθλημα, έχει φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας και είναι φιναλίστα στο Viareggio: ώρα, λοιπόν, για την κατάκτηση του πρώτου τροπάιου της χρονιάς!
Τελευταίες ώρες πριν το ματς και εντείνονται οι προσπάθειες για να ανακτηθούν ο Fausto Rossi, ο Ekdal και ο Marrone ενώ, δυστυχώς, φαίνεται ότι δεν θα είναι στην διάθεση της ομάδας ο Yago που τραυματίστηκε με την Torino. "Οι νίκες βοηθάνε, φτιάχνουν το ηθικό, ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική αντίπαλο όπως η Sampdoria", είπε ο Maddaloni αναφερόμενος στην αντίπαλό μας που έφτασε στον τελικό με 3 νίκες στον Όμιλο του πρώτου γύρου (1-0 την Pakhtakor, 2-0 τη Bologna και 2-1 τη Rimini), νίκη στους "16" επί της Αντιπροσωπευτικής της Serie D με 2-1, νίκη στα προημιτελικά επί της Palermo με 3-1 και νίκη στα ημιτελικά επί της Inter με 2-1. "Σίγουρα θα τα παίξουμε όλα για όλα, έχοντας συνείδηση των δυνατότήτων μας. Λείπει το τελευταίο βήμα και θέλουμε να το κάνουμε!", κατέληξε ο Maddaloni.

Πηγή: Juventus.com, torneoviareggio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: