Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Ο Chiellini επιστρέφει σε 15-20 μέρες προλαβαίνοντας το ματς με την Chelsea

Όπως ήταν προγραμματισμένο, σήμερα έγιναν οι ιατρικές εξετάσεις για την ακριβή διάγνωση της κατάστασης των τραυματισθέντων στο ματς με την Cagliari, Cristiano Zanetti και Giorgio Chiellini. Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε πυρηνική μαγνητική τομογραφία από τον καθηγητή Carlo Faletti στο CTO του Τορίνο.

Σε 75 μέρες επιστρέφει ο Zanetti

Η διάγνωση για τον Zanetti είναι θλάση στον ημιμεμβρανώδη μυ στον αριστερό μηρό -αυτός ο τραυματισμός ανακοινώθηκε επίσημα από τη Juventus ότι προδιαγράφει 50-60 ημέρες θεραπείας και συνολικά 75 μέρες για την αγωνιστική επάνοδο. Πολύ καλύτερα τα νέα για τον Chiellini, στον οποίο διαγνώστηκε ένα φλεγμονώδες οίδημα στην κατώτερη περιοχή του αριστερού δικέφαλου μηριαίου μυ. Η πρόγνωση ανακοινώθηκε ότι είναι: επιστροφή στο γήπεδο σε 15-20 μέρες. Επομένως, επισημαίνει το ίδιο το site της ομάδας, "ο Giorgio θα έπρεπε να είναι έτοιμος ενόψει του πρώτου ματς με την Chelsea για το Champions League".

Απόφαση μετά την τελευταία προπόνηση για τον Camoranesi

Ήδη την Τετάρτη, στο ματς Κυπέλλου, επανέρχονται και τίθενται στη διάθεση του Ranieri, οι Giovinco και Manninger που προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα. Για τον Camoranesi ανακοινώθηκε ότι "θα είναι αποφασιστική η τελευταία προπόνηση αύριο το πρωί".

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: