Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Δεύτερη νίκη για την Primavera, με το ένα πόδι στον 2ο γύρο του Τουρνουά Viareggio

Δεύτερη νίκη για την Primavera στο Τουρνουά Viareggio με 1-0 επί της Parma. Έτσι, μετά το 2-0 επί της Maccabi την πρώτη αγωνιστική, η Primavera βρίσκεται με το ένα πόδι στο δεύτερο γύρο του Τουρνουά καθώς η ομάδα του Maddaloni έμεινε μόνη πρώτη στον 2ο Όμιλο με 6 βαθμούς έναντι 3 της Parma και της Maccabi Haiffa και αγωνίζεται την τελευταία αγωνιστική, την Παρασκευή, με τη Frosinone που έχει δυο ήττες.

Η αποψινή νίκη έφτασε παρά τις σημαντικές απουσίες: ο Ariaudo είναι στην πρώτη ομάδα ενώ ο Ekdal λείπει με την Εθνική Under 21 Σουηδίας που το βράδυ αγωνίζεται κόντρα στην Under 21 της Ιταλίας του Giovinco. Επέστρεψε πάντως ο Yago. Τη νίκη υπέγραψε και πάλι του Daud ο οποίος σκόραρε μετά από σέντρα ακριβείας του Fausto Rossi. Με τη νίκη τους επί της Parma οι πιτσιρικάδες της Juventus "πήραν το αίμα τους πίσω" για την πρώτη ήττα της φετινής σαιζόν η οποία είχε έρθει ακριβώς απέναντι στην Parma, με 1-0, στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η κατάσταση στους άλλους Ομίλους

Μετά τη 2η αγωνιστική, στους άλλους Ομίλους του Gruppo A προηγούνται: η Inter στον 1ο με 6 βαθμούς, η Torino στον 3ο με 6 βαθμούς, η Sampdoria στον 4ο με 6 βαθμούς, η Siena στον 5ο με 6 βαθμούς. Στο Gruppo B, μετά την 1η αγωνιστική έχουμε ισοβαθμία της Milan και των άλλων τριών ομάδων του 6ου Ομίλου με 1 βαθμό ενώ στον 7ο Όμιλο η Roma πήρε τους 3 βαθμούς και τέθηκε επικεφαλής. Στον 8ο Όμιλο, επικεφαλής τέθηκε η Pisa με 3 βαθμούς ενώ η Fiorentina έμεινε στον 1. Στον 9ο Όμιλο η Atalanta έχασε και προηγούνται η Midtjilland και μια ομάδα της Serie D (με 3 βαθμούς) ενώ στον 10ο Όμιλο προηγείται μόνη η Lazio με 3 βαθμούς.

Πηγές: torneoviareggio.it, Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: