Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Ο Paolo Tagliavento διαιτητής στο ματς Juventus-Palermo

Ο 36χρονος Paolo Tagliavento ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ματς Juventus-Palermo. Το όνομά του είχε εμπλακεί στην υπόθεση calciopoli για να απαλλαγεί τελικά και να προβιβαστεί μάλιστα σε διεθνη διαιτητή από το 2007. Τις υποψίες κόντεψε να τις πληρώσει η Juventus στο περυσινό πρωτάθλημα όταν τον είδε, στο 3-2 επί της Cagliari στη Σαρδηνία, τον Tagliavento να σφυρίζει εναντίον της ...3 πέναλτυ! Το τρίτο ολόσωστο, τα άλλα δυο τόσο αμφισβητούμενα που το ένα το πήρε πίσω μετά από υπόδειξη του επόπτη...
Ο κομμωτής στο επάγγελμα διαιτητής έχει διευθύνει συνολικά 4 παιχνίδια της Juventus, δυο στη Serie A και άλλα δυο στη Serie B, δυο εντός έδρας και δυο εκτός που απέδωσαν στη Juve 3 νίκες [1] και 1 ισοπαλία (2-2 με τη Vicenza εκτός).

Η Palermo χάνει πάντα με τον Tagliavento

(Update, 4/10) Αρνητική η παράδοση της Palermo με διαιτητή τον Tagliavento: 4 ματς, ισάριθμες ήττες, με τελευταία (με τον προηγούμενο προπονητή) αυτή εντός έδρας εναντίον της Ravenna (Γ' κατηγορίας) που έτσι την απέκλεισε από το Κύπελλο.

[1] Juventus-Ascoli 2-1 το Σεπτέμβριο 2005, Juventus-Brescia 2-0 το Νοέμβριο 2006, Cagliari-Juventus 2-3 το Σεπτέμβριο 2007.

Πηγές: Juventus.com, JuWorld.Net

Δεν υπάρχουν σχόλια: