Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Τι κεραμίδα! Buffon και Camoranesi θα μείνουν εκτός για 30 και 15-20 μέρες, αντίστοιχα!

Όλα τα 'χαμε, αυτό μας έλειπε! Οι ιατρικές εξετάσεις στοις οποίες υποβλήθηκαν από τους γιατρούς της Squadra Azzurra, με επικεφαλής τον καθηγητή Enrico Castellacci, ο Buffon και ο Camoranesi έδειξαν, σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις που δημοσιεύθηκαν, ότι θα πρέπει να μείνουν εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας για 30 και 15-20 μέρες, αντίστοιχα, ο καθένας λόγω μυϊκών προβλημάτων!
Ο γιατρός της Εθνικής, μετά το υπερηχοφράφημα και τη μαγνητική τομογραφία εξήγησε ότι "ο Buffon έχει ένα μυικό τραύμα μεταξύ πρώτου και δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό της δεξιάς γάμπας. Γι' αυτού του είδους τον τραυματισμό γενικά δίνουμε πρόγνωση 30 ημερών. Ο Camoranesi αντίθετα έχει ένα τραύμα πρώτου βαθμού στον τρίτο δικέαφλο μηριαίο μυ της δεξιάς γάμπας. Είναι ένα πρόβλημα πιο ελαφράς μορφής σε σχέση με του Buffon, και γι' αυτού του τύπου τα τραύματα μπορεί να χριεαστούν 15 με 20 μέρες".
Σε συμφωνία με τη Juventus οι δυο διεθνείς, που φυσικά δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν εναντίον της Βουλγαρίας και του Μαυροβουνίου, θα παραμείνουν στο Coverciano ως την Παρασκευή μιας και εκεί βρίσκεται ο Aldo Esposito, ο φυσιοθεραπευτής της Juventus. Οι ιατρικές εξελίξεις προδιαγράφουν, λοιπόν, απουσία των δυο στα κρίσιμα ματς με τη Napoli (όπου ανακοινώθηκε ότι θα μείνουν κλειστές οι θύρες για τους οπαδούς της Juve) και τη Real Madrid και στο τοπικό ντέρμπυ με την Torino... O Buffon, ειδικά, αν δεν γίνει κάποιο θαύμα θα χάσει και τη ρεβάνς στη Μαδρίτη και το ντέρμπυ με τη Roma στο Τορίνο. Ωιμέ!

Πηγές: Corriere dello Sport, Gazzetta dello Sport, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: