Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Sempre con noi, capitano!

Διπλά γενέθλια σήμερα για τον Del Piero: τέτοια μέρα πέρυσι ξεκινούσε το site του, τέτοια μέρα το 1974 τη ζωή του. O μοναδικός μας capitano, φτάνει στην 36η επέτειό του έχοντας εγκαθιδρύσει ένα νέο ρεκόρ, τα 180 γκολ στη Serie A που τα έφτασε εναντίον της Cesena και αφού είχε σφίξει για άλλη μια φορά το χέρι του Giampiero Boniperti ή του 90χρονου Sentimenti IV που βρέθηκαν στο γήπεδο μαζί με τα υπόλοιπα αστέρια της ομάδας που λάμπρυναν την ένδοξη ιστορία μας.
"Τι συγκίνηση να είμαι στο γήπεδο μαζί τους", έγραψε στο site του επισημαίνοντας ότι όλα αυτά τα αστέρια -και το δικό του ολοζώντανο, λέμε εμείς- 'θα λάμπυν ακόμα περισσότερα στο νέο γήπεδο που από την επόμενη σεζόν θα είναι το σπίτι μας και θα διαφυλάξει τη μνήμη του συλλόγου". Σαφές το μήνυμα, γι' άλλη μια φορά, της επιθυμίας του να πατήσει αυτό το γήπεδο με τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Και να σκοράρει...
O capitano, αφού ευχαρίτησε τις δυο curve και όλο τη γήπεδο για τα πανώ που του αφιέρωσαν την Κυριακή για το ρεκόρ των γκολ στη serie A και αφού μας έδωσε ραντεβού στο ματς με τη Vrescia, ειδοποίησε από χθες πως η σημειρνή μέρα είναι ειδική και να περάοσυμε από τη σελίδα του στο facebook εδώ. Tanti auguri!
  • Τα καλύτερα γκολ του, ως to 2006, εδώ.
  • Ένα αφιέρωμα στον μοναδικό capitano, εδώ.


Πηγή: alessandrodelpiero.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: