Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Aquilani: ευχαρίστως να μείνω. Marotta: για Aquilani, Quagliarella υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις εξαγοράς, πάνε πολύ καλά

Ο διεθνής μέσος ευχαριστεί Juve και Del Neri που ξανακέρδισε την Εθνική
Ο Alberto Aquilani ποτέ δεν έκρυψε ότι ήθελε να ξανακερδίσει την Εθνική. Και τώρα που τον κάλεσε ο Prandelli δεν ξεχνά να ευχαριστήσει τη Juve και τον Del Neri. Προχωράει παραπέρα: "δεν θεωρώ την ασπρόμαυρη ομάδα ένα περαστικό σταθμό, είμαι εκεί δανεικός με ρήτρα εξαγοράς 15-16 εκ., θα πρέπει να αποφασίσουν εκείνοι αλλά ξέρω ότι εξαρτάται και από μένα. Αν θέλουν να με αγοράσουν, εγώ ευχαρίστως θα έμενα. Αν η Juventus με εξαγόραζε στο τέλος της σεζόν, αυτός για μένα θα ήταν λόγος ικανοποίησης, θα μου άρεσε να ανοίξω ένα κύκλο με την ασπρόμαυρη φανέλα", δήλωσε.
Και ο Marotta έσπευσε να ανταποκριθεί, βάζοντας στο λογαριασμό και τον Quagliarella: "o Aquilani και ο Quagliarella είναι δανεικοί αλλά πηγαίνουν πολύ καλά. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να αγοραστούν με πλήρη τίτλο ιδιοκτησίας", είπε ο Marotta κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του "Club Juve Rai" όπου παρέστη μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Andrea Agnelli.
Aquilani: στους στόχους μας να μείνουμε στην κορυφή
Marotta: δεν με τρομάζει η απόσταση από τη Milan


Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, ο Aquilani εκτίμησε ότι υπάρχουν άλλες ομάδες, όπως η Milan, που στα χαρτιά "είναι ισχυρότερες από μας για το scudetto" αλλά, συμπλήρωσε, "ακριβώς στο San Siro η Juve απέδειξε ότι με την καρδιά και την αποφασιστικότητα μπορεί να πάει καλά". "Τα πάμε καλά, ανάμεσα στους στόχους μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά είμαστε μια ομάδα υπό κατασκευή", παρατήρησε μετρημένα ο διεθνής μέσος. Ενώ από πλευράς του ο Marotta σημείωσε πως "αυτή τη χρονιά να νικάει για τη Juventus σημαίνει να δίνει το μάξιμουμ. Ελπίζουμε στο τέλος της σεζόν να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια για κάτι σημαντικό", είπε και όταν ρωτήθηκε για τη διαφορά 6 βαθμών από τη Milan απάντησε: "δεν είμαι τρομαγμένος από την απόσταση και επειδή πέρυσι η Roma απέδειξε ότι είναι εφικτό να ανακτήσεις το έδαφος. Και η Udinese φέτος απέδειξε ήδη ότι είναι δυνατό να ξανανέβεις στη βαθμολογά. Η Lazio; Είναι μια από τις υποψήφιες για το scudetto" είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Juventus.
Cassano; Όχι, δεν έχουμε σχέση
Ο Buffon είναι κεφάλαιο για τη Juventus

(Update) O Marotta ρωτήθηκε και για τον Cassano και αφού απάντησε κατηγορηματικά ότι "το δίκαιο είναι αναμφισβήτητα με την πλευρά του προέδρου της Sampdoria Garrone", εξέφρασε τη λύπη του ως tifoso italiano μιας και ο παίχτης είχε αρχίσει να δίνει πολλά και στην Εθνική, γιατί είχαμε καταφέρει να τον ανακτήσουμε ποδοσφαιρικά... Όσον αφορά το αν η Juventus θα μπει στην κούρσα για τον Cassano, ο Marotta απάντησε: "όχι, καθώς εμείς για φέτος έχουμε προδιαγράψει τα προγράμματά μας, επομένως με τίποτα η Juventus δεν είναι πίσω απ' ό,τι πλέον θεωρείται μια διαμάχη ανάμεσα στον παίχτη και τη Sampdoria".
Όσον αφορά τον Buffon επικαλέστηκε τη δήλωση του προέδρου, ότι ο Buffon είναι ένα αστέρι, για να τονίσει ότι ο Buffon "είναι περιουσία/κεφάλαιο της Juventus και ως τέτοιος αντιμετωπίζεται και είμαστε έτοιμοι να τον περιμένουμε αλλά εκπροσωπεί και αυτός μια περιουσία της ποδοσφαιρικής Ιταλίας". Tέλος, ο Marotta έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού Sorensen (update 2) που αναμένεται να εξαγοραστεί τον Ιανουάριο από τη Lyngby για λιγότερο από 1 εκ..
Del Piero: να βάλουμε ένα ωραίο
μεγάλο λίθο για το μέλλον της Juve


Δηλώσεις έκανε και ο Del Piero στην παρουσίαση του μουσικού τμήματος του site του στο Radio Deejay. Όταν ο παρουσιαστής, tifoso interista, του ζήτησε να κατακτήσει το scudetto για να εμποδίσει τη Milan, ο capitano κράτησε χαμηλό προφίλ: "ο στόχος μας είναι να βγούμε στο Champions League. Έχουμε ανάγκη να σβήσουμε την περασμένη απεχθή χρονιά", είπε επισημαίνοντας πως ο σημαντικότερος στόχος είναι "να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με περηφάνεια και το κεφάλι ψηλά επειδή θα έχουμε ικανοποιήσει εμάς τους ίδιους και τους φιλάθλους. Και να βάλουμε ένα ωραίο μεγάλο λίθο για το μέλλον της Juve", είπε ενώ τονίζοντας ότι είναι καλά και το διασκεδάζει παίζοντας απάντησε ότι το μέλλον του προς το παρόν το βλέπει στο Τορίνο όπου βρίσκεται καλά εδώ και 18 χρόνια.

Πηγές: Tuttosport, La Stampa

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και πρέπει να γίνουν μόνιμοι κάτοικοι Torino και o Aquilani και ο Quagliarella!!! Un gobbo να σε ρωτήσω και για κατι μεταγραφικό που διάβασα αλλά δεν ξέρω αληθεύει και τι πιθανότητες έχουμε να τον αποκτήσουμε,ενδιαφέρεται η Juve για τον Balázs Dzsudzsák της PSV;;;
Delpi

Un Gobbo ad Atene είπε...

Το ενδιαφέρον το επιβεβαίωσε, προσεχτικά (όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις) και ο ατζέντης του παίχτη δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει απευθείας επαφή μαζί του ούτε ξέρει αν υπάρχει με την PSV αλλά εν πάσει περιπτώσει ξέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον της Juventus και ο παίχτης, βεβαίως και θα ενδιαφερόταν να έρθει στην Ιταλία αλλά δεν ξέριε κατά πόσον οι Ολλανδοί θα είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερο παίχτη τους τον Ιανουάριο. Εδώ είμαστε και θα δούμε

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να τον δούμε στην τετράδα του κέντρου,είναι παιχταράς και μικρός!!
Dzsudzsák-Melo-Aquilani-Krasic ε ρε γλέντια!!!
Delpi

Un Gobbo ad Atene είπε...

Best of, εδώ

Ανώνυμος είπε...

Αριστερό φωτία!!! Αν έχει και 10-15 εκ. είναι από τις καλύτερες επιλογές για αριστερά. Πρέπει να τον κλείσουμε σύντομα όμως!!!
Delpi

magica juve είπε...

οντως ο μικρος ειναι παιχταρας...αν υπαρχει ενδιαφερον πρεπει να τον παρουν..με 15εκ πιστευω ειναι δικος μας..μην αργησουν και ανεβει η τιμη και μπουν και αλλες ομαδες στην μεση