Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Χωρίς άμυνα! Κατάσταση ανάγκης...

Bonucci, Motta oi μόνοι βασικοί που έμειναν. Εν αναμονή ιατρικής γνωμάτευσης για Legrottaglie αλλά και Krasic...
Ο Del Neri το είπε αμέσως μετά το 0-0 με τη Salzburg: "αυτό που με ανησυχεί είναι οι τραυματισμοί": σαν να μην έλειπαν όλοι οι άλλοι τραυματίες, ο Krasic βγήκε πιάνοντας τους προσαγωγούς (το γεγονός ότι έτσι κι αλλιώς δεν αγωνίζεται με την Cesena την Κυριακή λόγω τιμωρίας δημουργεί κάποια αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος για το ματς με τη Brescia στην εμβόλιμη αγωνιστική της άλλης βδομάδας) ενώ η κατάσταση του Legrottaglie δείχνει πολύ πιο σοβαρή -σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία αλλά όλοι φοβούνται θλάση.
Aύριο οι εξετάσεις, χρειάζεται να περάσουν
36/48 ώρες για να έχουμε ακριβή αποτελέσματα


(Update) Με επίσημη ανακοίνωση στο site του συλλόγου, η Juventus γνωστοποίησε πως "όσον αφορά στα μυϊκά προβλήματα των Krasic και Legrottaglie που ανέκυψαν στο χθεσινό παιχνίδι με τη Salzburg, οι διαγνωστικές εξετάσεις προγραμματίστηκαν για την αυριανή ημέρα. Για να υπάρξουν ακριβέστερα αποτελέσματα είναι αναγκαίο να αναμένουμε 36/48 ώρες από τον τραυματισμό", εξηγεί το ανακοινωθέν.
Bonucci: θα λείπει ο Chiellini;
Ε, τότε κάποιος από τους Camillieri, Sorensen

Αμφίβολος και ο Amauri για την Κυριακή...


Οπότε, η άμυνα για την Κυριακή είναι μετρημένη αφού ούτε ο Chiellini δείχνει να επανέρχεται. "Ο Del Neri είπε ότι ο Chiellini δεν θα τα καταφέρει; Ε, τότε σημαίνει ότι στη μέση θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα ο Bonucci και ο ...Leonardo" (σ.σ. το όνομά του) είπε ο Bonucci προσπαθώντας να αστειευτεί με την κατάσταση ανάγκης. "Αυτό σημαίνει, σοβαρεύτηκε αμέσως μετά, ότι θα είναι σειρά κάποιου Primavera, ένας ανάμεσα στους Camillieri και Sorensen" (σ.σ. 18 χρονος Δανός που θεωρείται φαβορί), είπε ο διεθνής αμυντικός επισημαίνοντας ότι είναι κουραστικό να αγωνίζονται οι ίδιοι και οι ίδιοι κάθε τρεις μέρες. "Δεν ξέρω τι συνέβη σε Legrottaglie και Krasic αλλά το μεγαλύτερο μέρος των τραυματισμών φέτος είναι τραύματα, δεν είναι μυϊκά προβλήματα", παρατήρησε.
Υπενθυμίζεται ότι από την άμυνα λείπουν ο De Ceglie (εγχειρίστηκε χθες και αναμένεται να επιστρέψει σε 4 μήνες), ο επίσης εγχειρισμένος στην πλάτη Rinau­do, ο Traorè (ερωτηματικό) και ο Grygera -οπότε μένει μόνον ο Motta...
Στην κατάσταση ανάγκης προστίθεται και ο Amauri που χθες έφαγε μια κλωτσιά στον αστράγαλο και είναι αμφίβολος για την Κυριακή οπότε, όμως, επιστρέφει ο Quagliarella μαζί με τον Aquilani, οι δυο που δεν είχαν δικαίωμα σμμετοχής στην Ευρώπη.

Beck και ίσως Tasci δανεικός

ο στόχος του Marotta για τον Ιανουάριο


Με αυτά τα δεδομένα, ο Marotta έχει στρέψει όλη του την προσοχή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με πρώτο στόχο τον 23χρονο διεθνή γερμανό μπακ της Hoffenheim, Andreas Beck που αξιολογείται γύρω στα 10 εκ. Το γεγονός, όμως, ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2012 δημιουργεί κάποια αισιοδοξία ότι θα είναι εφικτή κάποια έκπτωση ενώ εξετάζεται η πιθανότητα στη διαπραγμάτευση να συμπεριληφθεί και κάποιος παίχτης ως αντάλλαγμα -ακούγεται ο Salihamidzic...
Παράλληλα, ακούγεται ξανά (από το Τuttosport) το όνομα του Serdar Tasci, κεντρικού αμυντικού της Στουτγάρδης για τον οποίο στη Juventus ελπίζουν, λόγω των καλών σχέσεων των δυο συλλόγων, να μπορέσουν να τον πάρουν δανεικό...

Προχωρά η προετοιμασία του Lanzafame


(Update) Στη σμερινή προπόνηση πήραν μέρος και μερικοί Primavera (Sorensen, Boniperti, Liviero και Giannetti) ενώ μέρος της προπόνησης έβγαλε και ο Lanzafame που ακολουθεί το πρόγραμμα επανόδου. Ξεχωριστά δούλεψαν Chilellini, F.Melo.

Πηγή: Tuttosport, La Stampa, Juventus.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλαξαμε δυο καραβια παικτες τα τελευταια τρια χρονια,4-5 προπονητες,γιατρους φυσιοθεραπευτες και ολο το συναφι γενικως και εχουμε ξανα τα ιδια τραγικα γεγονοτα με τους τραυματισμους!ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται....
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό η "τραυματίτιδα" (επιδημία τραυματισμών) χαρακτηρίζει φέτος συνολικά το ιταλικό πρωτάθλημα (δες την Ιnter, τη Milan, τη Roma, τη Fiorentina).

Όσον αφορά εμάς, μην ξεχνάμε ότι έχουμε πολλούς τραυματισμούς πάνω στο παιχνίδι, τραύματα, κατάγματα, διαστρέμματα. Τα μυϊκά είναι σαφώς λιγότερα και αν αφήσουμε περιπτώσεις σαν του Traore (ερωτηματικό) ή του Rinaudo (και του Buffon) τα άλλα αφορούν παίχτες που τα κουβαλάνε χρόνια τώρα και σε κάποιες περιτπωσεις μπαίνουν χωρίς να είναι 100% έτοιμοι (το ανέφερε ο Del Neri για τον Amauri) για να καλύψουν κενά.

Επομένως, δεν είναι η ίδια κατάσταησ με περυσι.

Ανώνυμος είπε...

Mακαρι να ειναι ετσι γκομπο αλλα δυστυχως ειμαστε αρχες νοεμβριου και αν συνεχισουμε με αυτο τον ρυθμο φοβαμαι μην ειμαστε χειροτερα και απο περσι!
Για την κυριακη(ας κανω τον προπονητη της κερκιδας) ισως ειναι μια καλη λυση ο μελο διπλα στον μπονουτσι στο κεντρο της αμυνας και ακουιλανι με σισσοκο η μαρκισιο στα χαφ!καλο που δε θα παιξει ο αμαουρι!επιτελους θα παιξουμε 11 εναντιον 11!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Συμπίπτεις με τον προπονητή του γηπέδου, Δημήτρη: όντως, μια σκέψη είναι να παίξει ο F.Melo δίπλα στο Bonucci.

Παναγιώτης είπε...

Όντως ακούγεται ως καλή λύση ο Μέλο στην αμυντική γραμμή, άλλωστε δεν έχουμε και άλλες λύσεις εκτός από τους primavera. Πάντως τα πράγματα από τους τραυματισμούς είναι πολύ δυσάρεστα και από εδώ και πέρα χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να ανταπεξέλθουμε κυρίως στο πρωτάθλημα. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά!