Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Επισημοποιείται η ανάκληση μήνυσης κατά Bettega, Giraudo, Moggi από τη Juventus

Ικανοποίηση από Moggi, Giraudo που μαζί με τον Bettega είχαν αθωωθεί πρωτόδικα
Μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, δικαστικές πηγές του Τορίνο επιβεβαίωσαν ότι η Juventus απέσυρε τη μήνυση κατά της διοίκησης των Bettega, Giraudo, Moggi στο πλάισιο της δίκης για τους ισολογισμούς του συλλόγου -οι τρεις είχαν απαλλαγεί πρωτόδικα αλλά, τότε, είχε ασκηθεί έφεση. Τώρα, μετά την απόφαση της διοίκησης του Andrea Agnelli πέφτει η κατηγορία για "απιστία".
"Είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι η απόδειξη ότι η λειτουργία του Moggi εντάσσονταν στο αποκλειστικό συμφέρον του συλλόγου", σημείωσε ο Fulvio Gianaria, συνήγορος του Moggi. "Ο χρόνος είναι φαλαντόμος και επιστρέφει πάντα την αλήθεια" σχολίασαν οι Andrea και Michele Galasso, συνήγοροι του Antonio Giraudo εξηγώντας ότι αυτή η εξέλιξη πιστοποιεί "την ορθότητα που χαρακτήρισε όλη τη λειτουργία του Antonio Giraudo" που είχαν συνέπεια την επίτευξη "αναμφισβήτητων πλεονεκτhμάτων και όχι μόνον οικονομικών" για τη Juventus.
"Οι φόβοι ότι είχαν σημειωθεί παρατυπίες αποδείχθηκαν αβάσιμοι", εξήγησε ο Cesare Zaccone, συνήγορος της Juventus στη συγκεκριμένη δίκη κατά της προηγούμενης διοίκησής της.
Ένα σωστό βήμα που φέρνει την ενότητα.

Πηγή: Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: