Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Έτοιμος να επανέλθει ο De Ceglie

"Επιτέλους, μια μακρά περίοδος αναμονής τελείωσε. Πρακτικά, τώρα έχω δυο βδομάδες καιρό για να δουλέψω και να ξαναβρεθώ στην καλύτερη φόρμα και επομένως για το παιχνίδι με την Chievo θα πρέπει να είμαι διαθέσιμος": την καλή είδηση τη δίνει ο ίδιος ο Paolo De Ceglie που λείπει στη Juventus από το ματς Κυπέλλου με τη Napoli στις 4 Φεβρουαρίου όταν θυσιάστηκε για να σώσει την ομάδα. Εδώ και μερικές μέρες προπονείται χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις από το σπάσιμο ενός πλευρού στη σύγκρουση με τον Gargano, το ράγισμα άλλων δυο και τον πνευμονοθώρακα: "ήταν ένα γερό χτύπημα αλλά από τη στιγμή που υπάρχει το ok των γιατρών και των γυμναστών δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, σκέφτομαι μόνο την προπόνηση για να βρω το ταχύτερο δυνατόν τη φόρμα μου".
Για το ηθικό δεν χρειάζεται ούτε λεπτό, το έχει ήδη: "πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια αν θέλουμε να κερδίσουμε το scudetto. Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την Chievo, που πάει καλά και που όπως όλες οι ομάδες που αγωνίζονται να σωθούν, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Εμείς όμως θέλουμε τους τρεις βαθμούς".

Camoranesi και Salihamidzic στο γυμναστήριο,
επέστρεψε στις προπονήσεις ο Manninger,
ματσάκι για Legrottaglie, De Ceglie και Zanetti

Χωρίς τους διεθνείς, οι οποίοι θα επιστρέψουν την επόμενη Πέμπτη (εκτός από τους Tiago, Mellberg που γυρίζουν την Τρίτη) η σημερινή προπόνηση: Camoranesi και Salihamidzic στο γυμναστήριο ενώ ο Ekdal, που ταλαιπωρείται από μια φαρυγγίτιδα εξ' αιτίας της οποίας δεν πήγε στη Σουηδική Under 21, ξεκουράστηκε. Αντίθετα, επέστρεψε για πρώτη μέρα στο γήπεδο ο Manninger ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις μαζί με τον Chimenti και τον Pinsoglio.
Ο Capanna, γυμναστής της ομάδας και ο Damiano, βοηθός προπονητή κατηύθυναν την προπόνηση των υπολοίπων και το ματσάκι χωρίς τερματοφύλακες στο οποίο πήραν μέρος κια οι Legrottaglie, De Ceglie και Zanetti.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: