Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Ασκήσεις τακτικής στην προπόνηση της Juve

Υπό βροχή διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της Juventus που βρήκε όλη την ομάδα στο γήπεδο. Μετά το αρχικό ζέσταμα, οι bianconeri εστίασαν την προσοχή του σε ασκήσεις τακτικής ενόψει του σαββατιάτικου Derby. Οι τρεις τερματοφύλακες, Buffon, Chimenti και Manninger, δούλεψαν με το γυμναστή τους, Giorgio Pellizzaro. Πέραν του De Ceglie, εξακολουθεί να ξεκουράζεται και ο Camoranesi που υποβάλλεται σε φυσιοθεραπείες ενώ δεν προπονήθηκε με την ομάδα ο Marchionni που ακολούθησε μια προπόνηση χαλαρωτική. Ειδικό πρόγραμμα για Legrottaglie, Zanetti, Yago και Grygera, ο Chiellini στο γυμναστήριο. Ο Ekdal επιστρατεύτηκε από την Primavera.

Lapo Elkann: εύχομαι η μάχη να γίνει στο γήπεδο,
όχι στις εξέδρες και βέβαια να την κερδίσουμε

Ένα παιχνίδι "μαχητικό στο γήπεδο και όχι στις εξέδρες" ευχήθηκε ο Lapo Elkann στα εγκαίνια της εταιρείας του "Independent Ideas" στην καρδιά της πόλης. "Εγώ δεν τρέφω καμιά αντιπάθεια για την Torino", ευχήθηκε ο εγγονός του Avvocato Agnelli και αστειεύτηκε: "εύχομαι πριν το ματς ο Rosina να πάρει ένα υπνωτικό, έτσι θα είναι πιο εύκολο να κερδίσουμε". Και, αμέσως μετά, ευχήθηκε σοβαρά σοβαρά τη νίκη της Juventus.

Παραπέμφθηκε ο Mourinho
αλλά οι granata φτιάχνουν κλίμα με τις δηλώσεις του...

Από την πλευρά τους, οι granata φτιάχνουν κλίμα με τις αθλιότητες του Mourinho η παραπομπή σε δίκη από την αθλητική δικαιοσύνη του οποίου (όπως και των Balotelli, De Rossi και των συλλόγων τους Inter, Roma) ανακοινώθηκε επίσημα. Οι παίχτες των granata μιλούν ήδη για τον διαιτητή, ζητούν να είναι συνεννοήσιμος, αντικειμενικός, με δυο λόγια ασκούν πίεση -σαν αυτή υπό την οποία ο Tagliavento ακύρωσε το κανονικό γκολ του Iaquinta στη Lazio... Κάτι ήξερε ο Mourinho που έριξε το δηλητήριό του...

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: