Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Έχασε και Amauri, Trezeguet η Juventus! Ranieri: είναι σημαντικό να νικήσουμε τη Bologna, θα είναι δύσκολο ματς, προσοχή στον Di Vaio

Η αναμέτρηση με την ομάδα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος και παλιού bianconero Marco Di Vaio και το γεγονός ότι η ομάδα δέχτηκε νέες "κεραμίδες" με τον τραυματισμό τόσο του Amauri (θα λείψει ένα μήνα) όσο και του Trezeguet (ο οποίος δέχθηκε δημόσια επίπληξη για τις εκτός κλίματος δηλώσεις του) να προστίθενται στις απουσίες όλων των υπολοίπων που σχηματίζουν αξιόμαχη ενδεκάδα, δεν απομακρύνει τον Ranieri από το στόχο του: "είναι σημαντικό να νικήσουμε για να δώσουμε στους φιλάθλους να καταλάβουν ότι θέλουν να γυρίσουμε σελίδα να απορροφήσουμε τον αποκλεισμό", είπε. "¨Ημασταν απασχολημένοι στο διενές σκηνικό, κάναμε καλή εντύπωση αλλά τώρα πρέπει να επιστρέψουμε στην Ιταλία και να πάμε καλά. Scudetto; Δεν θα σκεφτούμε τι θα κάνουν οι άλλοι την Κυριακή αλλά τι θα κάνουμε εμείς".

Πρέπει να φροντίσουμε να μην τροφοδοτείται σωστά ο Di Vaio

Ο Ranieri γνωρίζει καλά τον Di Vaio από όταν τον είχε στη Valencia και έτσι, αφού είπε ότι χαίρεται "που ξαναβρήκε τον εαυτό του και εκείνη την ευχέρεια να βάζει γκολ που είχε κάνει τη Juventus να τον αποχτήσει" και έτσι είναι πρώτος σκόρερ, τόνισε ότι "είναι ένας σπουδαίος επιθετικός, γρήγορος με πολύ καλό σουτ. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί να μην τροφοδοτείται σωστά", επισήμανε υπογραμμίζοντας ότι με τη Bologna που παίζει με αντεπιθέσεις, θα είναι "ένα δύσκολο ματς" καθώς ο Mihajlovic τους έκανε όλους πιο υπεύθυνους.

30-35 μέρες εκτός ο Amauri, 20 o Manninger
Τραυματίες Trezeguet, Nedved, Legrottaglie
Ranieri: "έχω εμπιστοσύνη στο ιατρικό τιμ"


Στη συνέντευξη τύπου ο Ranieri δημοσιοποίησε τους νέους τραυματισμούς που έπληξαν την ομάδα: του Amauri που θα επανέλθει στις προπονήσεις σε 30-35 μέρες, του Trezeguet, του Manninger (με πρόγνωση 20 ημερών) που έρχονται να προστεθούν στους τραυματισμούς του Nedved και του Legrottaglie (δεν έχουν συνέλθει ακόμα, ίσως στο επόμενο ματς), του και του Marchionni που με τη σειρά τους αθροίζονται στη λίστα των παλαιότερων τραυματιών: Camoranesi, De Ceglie, Zanetti, Knezevic. Ο Ranieri, απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι "έχει εμπιστοσύνη στο ιατρικό τιμ της ομάδας".
Το ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη αναφέρει ότι ο Amauri έπαθε τη ζημιά στη χθεσινή προπόνηση: μυοτενοντικό τραύμα στον μηριαίο ορθό που αποδείχθηκε τόσο με ακτινογραφία όσο και με μαγνητική τομογραφία. Η πρόγνωση για την επανέναρξη των προπονήσεων είναι 30-35 ημερών.
Πάντα κατά την χθεσινή μέρα, ο Manninger υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο εσωτερικό δίδυμο του γαστροκνημίου της δεξιάς γάμπας. Η πρόγνωση είναι 20 ημερών.
Τέλος, ο Trezeguet παρουσίασε "μυϊκή κόπωση στο δεξί μηρό, που αποδείχθηκε κλινικά και τον καθιστά μη διαθέσιμο για το αυριανό παιχνίδι".
Αποδεκατισμένες και η Inter-Roma

Να επισημανθεί ότι και η Inter αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα τραυματισμών ενόψει του ματς με τη Fiorentina: ο Mourinho κινδυνεύει στην άμυνα να έχει μόνο τον Rivas... Αλλά και η ήδη αποδεκατισμένη Roma θα πάει στη Γένοβα, όπου αντιμετωπίζει τη Sampdoria χωρίς τον Totti...

Ικανοποιημένος από την εμπιστοσύνη του Blanc o Ranieri

Στο περιθώριο της συνέντευξης πριν το παιχνίδι ο Ranieri δήλωσε "ικανοποιημένος" για την επιβεβαίωσή του από τον Blanc ενώ αναφερόμενος στον αποκλεισμό των ιταλικών ομάδων από το Champions League τόνισε ότι τον στεναχωρεί ειδικά αφού όλες έδειξαν ότι ήταν ανταγωνιστικές.

4 της Primavera στην αποστολή: και ο Daud!

Τον έμπειρο πια με την πρώτη ομάδα Ariaudo και τους Esposito, Immobile και Daud (τον πρώτο σκόρερ του Viareggio) συμπεριέλαβε ο Ranieri στην αποστολή της Juventus η οποία αποτελείται από τους: 1 Buffon, 3 Chiellini, 4 Mellberg, 5 Zebina, 7 Salihamidzic, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 12 Chimenti, 18 Poulsen, 19 Marchisio, 20 Giovinco, 21 Grygera, 28 Molinaro, 30 Tiago, 35 Esposito, 41 Ariaudo, 46 Immobile, 47 Daud.

Di Vaio: προσοχή στην Juve

Πάντως, ο Di Vaio που ξέρει καλά τη Juventus, υπολογίζει πολύ την διάθεση των bianconeri να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό με μια νίκη...

Πηγή: Gazzetta dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: