Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Ranieri: δεν βλέπω για ποιο λόγο το μέλλον του Giovinco δεν θα πρέπει να είναι στη Juventus! Διάψευση Elkann για Cassano...

"Δεν βλέπω γιατί το μέλλον του Giovinco δεν πρέπει να είναι στη Juventus": μερικές ώρες μετά τις διαρροές στην οικογενειακή "Stampa" με τις οποίες αποκρουόταν η επιθυμία της Sampdoria να πάρει τον Sebastian, o Claudio Ranieri επιβεβαίωσε κατά τον καλύτερο τρόπο πόσο πολύ μετράει πλέον το "ατομικό μυρμήγκι" για τη Juventus.

Μετά την παύση, επάνοδος για Camo, Marchionni, Legrottaglie

Από το Catanzaro, όπου βρέθηκε για να τιμήσει τη μνήμη του Nicola Ceravolo, προέδρου της τοπικής ομάδας όταν ο ίδιος ήταν παίχτης της, ο Ranieri προανήγγειλε ότι μετά την παύση για τα ματς των Εθνικών θα ξαναέχει στη διάθεσή του Camoranesi, Marchionni και Legrottaglie (ο οποίος τον επιβεβαίωσε λέγοντας πως το γόνατό του πάει καλύτερα) και χαρακτήρισε "πολύ σημαντική την επάνοδό τους".
Ο Ranieri αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα και ευχήθηκε να λείπουν κάποιοι από τους 7 βαθμούς διαφορά με την Inter όταν παίξουν οι δυό τους ώστε να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση. Αναγνώρισε βέβαια ότι αυτή που μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα είναι η ίδια η Inter "αλλά σε αυτή την περίπτωση εμείς θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι που ακολουθούμε" για να το εκμεταλλευτούμε...

John Elkann: με τον πρόεδρο
της Sampdoria δεν συζητήσαμε για τον Cassano


(Update 24/3) O εγγονός του Agnelli και αντιπρόεδρος της Fiat, John Elkann δήλωσε ότι κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Sampdoria "δεν συζήτησε για τον Cassano" -η σχετική συζήτηση γραφόταν και ξαναγραφόταν υπό το πρίσμα ότι οι δυο τους είχαν συμφωνήσει στη μετακίνηση του Cassano. Ο Elkann υποστήριξε ότι κατά τη συνάντηση συζήτησαν για την προοπτική οι δυο ομάδες να συναντηθούν στον τελικό του Κυπέλλου.

Πηγή: Tuttosport, TMW

Δεν υπάρχουν σχόλια: