Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Buffon: μπορούμε να τα καταφέρουμε!

"Με τη θετική φόρτιση από το ντέρμπυ και τη βοήθεια του κόσμου που θα έρθει στο Olimpico μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του Λονδίνου": ο Buffon πιστεύει στις δυνατότητες τις ομάδες και τις διακηρύσσει, όπως άλλωστε έκανε και ο Zebina: "μπορούμε να προκριθούμε αρκεί να μην έχουμε σύμπλεγμα κατωτερότητας".
Στο
site του ο Buffon επιφύλαξε μερικά πολύ θετικά σχόλια για την Torino ("η καλύτερη από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις μας") και κυρίως για τον Sereni: "ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι παρά τις τόσες ευκαιρίες που καταφέραμε να δημιουργήσουμε και τις αποκρούσεις του συναδέλφου μου Sereni", έγραψε χαρακτηριστικά ο Νο 1 που επισήμανε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη συμπεριφορά των φιλάθλων στις εξέδρες.

Οι φίλαθλοι βλέπουν Juventus και οριακά Roma...

Οι φίλαθλοι πιστεύουν στη Juventus. Από τους 12.502 που είχαν ψηφίσει ως τώρα στο site της "Gazzetta dello Sport", το 66,3 % θεωρεί ότι θα προκριθεί η Manchester United επί της Inter, ένα οριακότατο 50,2% δίνει το προβάδισμα στη Roma έναντι της Arsenal και το 51,2% βλέπει πρόκριση της Juventus επί της Chelsea.

Δεν υπάρχουν σχόλια: