Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

O Quagliarella με την Primavera: 11-1!

"Για να βελτιώσει την κατάστασή του και να βάλει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του" έπαιξε σήμερα κατά του Grosseto: 11-1 με δυο δικά του γκολ και 1η θέση για την Primavera. "Είμαι έτοιμος για τη Milan"!
Με τον Quagliarella στη σύνθεσή της κατεβαίνει σήμερα στο γήπεδο η Primavera για τον αγώνα με το Grosseto για την 4η, εμβόλιμη, αγωνιστική. Η χρησιμοποίηση του Quagliarella από την ομάδα του Baroni στο ματς με τους ομόβαθμους μικρούς του Grosseto (ομάδα με την οποία η Juve μοιράζεται τη 2η θέση, με 6 βαθμούς, ένα βαθμό πίσω από Siena και Fiorentina) κρίθηκε απαραίτητη, όπως ανακοινώθηκε επίσημα μέσω Juventus.com, για να βάλει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του και να βελτιώσει την κατάστασή του.
Τρίτη νίκη στη σειρά

(Update) Ο Quaglia τίμησε κατά τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα στον οποίο έπαιξε για 90' (αν και καρδιοχτύπησε τους πάντες στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου όταν έμεινε για κάποια λεπτά στο έδαφος χτυπημένος στον αστράγαλο): έβαλε 2 γκολ, είχε ένα δοκάρι, κέρδισε ένα πέναλτυ, απελευθερώσε και τους υπόλοιπους οδηγώντας την ομάδα στο εντυπωσαικό 11-1 επί του Grosseto. Η ομάδα του Baroni κυριάρχησε από την αρχή: 2-0 στο 5', 4-0 στο 20', 5-0 στο ημίχρονο. Εκτός από τον Quagliarella, από δυο γκολ έναλαν: Libertazzi, De Silvestro, Margiotta, Spinazzola ενώ ο Schiavone σκόραρε με φάουλ.
Η τρίτη νίκη στη σειρά της Primavera, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των πρωτοπόρων (εκτός έδρας ισοπαλία της Fiorentina, 1-1 με τη Genoa και εντός έδρας ήττα της Siena με 3-1 από τη Sampdoria) επέτρεψε στην Primavera να σκαρφαλώσει στην 1η θέση του Ομίλου με 9 βαθμούς έναντι 8 της Fiorentina.
Έτοιμος για τη Milan
και αν σκοράρω, γεύμα και δείπνο για όλους!

(Update 2) "Έτοιμος" να επιστρέψει δήλωσε ο Quagliarella τονίζοντας μετά το ματς -"εξαιρετική προπόνηση για μένα"- ότι "τα προβλήματα με το γόνατο ξεπεράστηκαν, ο τραυματισμός είναι νερό που πέρασε. Σήμερα έφαγα και μερικές, έχω ακόμα τα σημάδια από τα καρφιά πάνω μου αλλά κανένα πρόβλημα, από φυσικής πλευράς είμαι πάρα πολύ καλά", είπε ο διεθνής επιθετικός που έπαιξε με το "10" στην πλάτη. Και ως καλός προληπτικός ναπολετάνο, θυμήθηκε πως πριν το περσινό ματς με τη Milan (νίκη με 2-1 στο San Siro) είχε υποσχεθεί δείπνο σε όλους αν σκόραρε και έβαλε γκολ... Οπότε, τώρα, υποσχέθηκε πως "αν ήταν να βρω το γκολ και την κυριακή, γεύμα και δείπνο για όλους"!

Πηγή: Juventus.com, ac siena.it, VecchiaSignora.net

4 σχόλια:

Dimitris είπε...

Εχει δικαιωμα συμετοχης παικτης μεγαλυτερος απο 21 ετων ?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ναι, ένας (αν δεν με απατά η μνήμη μου). Σήμερα, ας πούμε έπαιξε με την Primavera της Milan o Mexes και προκάλεσε και ένα από τα δυο πέναλτυ με τα οποία η Chievo νίκησε 3-1 τους rossoneri.

Dimitris είπε...

O Mexes δεν αποκλειεται να γινει η καλυτερη μεταγραφη...
Των αντιπαλων της Μιλαν... Κριμα που δεν θα παιξει μαζι μας...

Elvis είπε...

Ωραία... Προτείνω να στείλουμε και τον Κιελίνι στην Πριμαβέρα. Μόνιμα!!!
Χε, χε, κακίες...