Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Θερμή ευχαριστήρια επιστολή των οπαδών της Notts County: "Δυο ομάδες, μια μόνη ψυχή, μια αξέχαστη βραδιά"

"Μας δώσατε την πιο απίστευτη εμπειρία της ζωής μας. θα σας το χρωστάμε πάντα. Τέτοιους είδους στιγμές συμβαίνουν σπανιότατα στο ποδόσφαιρο. Μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Είναι κάτι που μέσα στα χρόνια που θα έρθουν, θέλουμε να μοιραστούμε με τα παιδιά και τα εγγόνια μας"
Εντυπωσιασμένοι με το γήπεδο, την τελετή εγκαινίων και κυρίως συγκινημένοι με την υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε ακόμα και όταν η ομάδα τους σκόραρε, δηλώνουν οι οπαδοί της Notts County σε ευχαριστήρια επιστολή προς τους οπαδούς της Juventus που δημσοιοποιήθηκε από τη σελίδα του Claudio Zuliani στο Facebook:
"Όταν ανακοινώθηκε η συνάντηση ανάμεσα σε Juventus και Notts County, ως συλλογικότητα, μείναμε έκπληκτοι.
Έχουμε, προφανώς, πλήρη συνείδηση του ρόλου που έχουμε στην ιστορία της Juve και είμαστε περήφανοι γι' αυτό, παρ' ότι όλο αυτό τον καιρό δεν εγκαθιδρύθηκε ποτέ μια πραγματική σχέση. Οι δικοί σας fans πλημμύρισαν τις σελίδες μας στο facebook μιλώντας μαζί μας με αγάπη και ειλικρίνεια απίστευτες. Δεν κουραστήκαμε ποτέ να διαβάζουμε τα μηνύματά σας και αρχίσαμε να ονειρευόμαστε ότι θα μπορούσαμε να έρθουμε στην Ιταλία στο ύψος των προσδοκιών σας.
Οι υποστηρικτές μας έφτασαν στο Τορίνο έχοντας προκαταβολικά δεχθεί το καλωσόρισμά σας, Χάρη στον ενθουσιασμό που είχε χτιστεί πριν την Πέμπτη, όταν φτάσαμε, μπόρεσω να ελέγξω άμεσα τη διαδρομή που μπορούσαμε να ακολουθήσουμε για να βρούμε ταχύτερα το γήπεδο.
Με την πρώτη ματιά, μας σηκώθηκε η τρίχα. Θα είναι υπέροχο για σας να αγωνίζεστε σε αυτή την Αρένα. Νιώσαμε αμέσως ανεπαρκείς, ακατάλληλοι για αυτή την ευκαιρία. Κάναμε, ως είθισται, τη γύρα μας στους πάγκους και συχνά μας ζητήθηκε να ποζάρουμε για φωτογραφίες με πολλούς από σας.
Εδώ στηνΑγγλία ο κόσμος έρχεται να δει το club, τους υποστηρικές και τους πάιχτες.Εμείς δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τέτοιου είδους υποδοχή και ο χαιρετισμός σας στο εξωτερικό και το εσωτειρκό του σταδίου είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!
Από τις θέσεις μας παρακολουθήσαμε την τελετή εγκαινίων. Μείναμε με το στόμα ανοιχτό, κυριολεκτικά, για όλο το διάστημα που κράτησε! Τέτοια events τα έχουμε δει πάντα και μόνο στην τηλεόραση και το να δεις μια παρέλαση των αστεριών ήταν κάτι πραγματικά σπέσιαλ που επιβεβαίωσε τις υποψίες μας ως προς την ανεπάρκειά μας για ένα παρόμοιο event.
Όταν τα πράγματα ηρέμησαν και είδαμε τους παίχτες μας να ανοίγουν δρόμο στο γήπεδο, αποδεχθήκαμε το γεγονός ότι δεν θα μας στεναχωρούσε αν χάναμε με τέσσερα ή πέντε γκολ διαφορά. Εσεις, οι οικοδεσπότες, ήταν ό,τι μέτραγε εκείνη τη βραδιά και θέλαμε να σας κάνουμε να "απολαύσετε" καθ' όλο το διάστημα. Το αξίζατε.
Αυτό που έγινε στο γήπεδο, όμως, αποδείχθηκε απίστευτο. Είδαμε ένα ποδόσφαιρο διασκεδαστικό. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την περηφάνεια που νιώσαμε και επιπλέον νιώσαμε συστατικό μέρος ενός ματς που σε τράβαγε μέσα του. Τραγουδήσαμε το "Wheelbarrow Song" και χειροκροτηθήκαμε από όποιον μας περικύκλωνε, χωρίς ο πραγματικός μας στόχος να είναι αυτός.
Είμασταν ευτυχείς όταν ο Luca Toni έβαλε το πρώτο γκολ στο νέο σας στάδιο. Τη στιγμή που μας φαινόταν σωστή, χαμογελάσαμε και σφίξαμε τα χέρια με τους υποστηρικτές σας,
Το τελευταίο κεφάλαιο του παιχνιδιού είναι κάτι που δεν θα μπορεί να ξεχαστεί ποτέ. Όταν ο Lee Hughes σκόραρε απέναντι στη δική σας Sud, ήμασταν περιχαρείς, ήταν μια στιγμή σουρεαλιστική που δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε. Αλλά αυτό που συνέβη μετά είναι απλώς φανταστικό, όπως αυτοί που σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν το γκολ του Hughes. Τέτοιους είδους στιγμές συμβαίνουν σπανιότατα στο ποδόσφαιρο. Μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Είναι κάτι που μέσα στα χρόνια που θα έρθουν, θέλουμε να μοιραστούμε με τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Τη στιγμή του τελευταίου σφυρίγματος, δεχθήκαμε συγχαρητήρια από τους tifosi της Juve. Ήταν σαν να είμαστε φίλοι όλο αυτό τον καιρό και ακριβώς γι' ατό είμασταν ευτυχείς που συνεχίζαμε!
Έστειλα μια φωτοραφία του Lewis jackson, του μικρότερου ανάμεσά μας. Ειναιμε ένα νεαρό fan juventino που συνάντησε στο τέλος του ματς. Είναι μέρος των νέων γενιών tifosi της Notts και της Juve που δεν πρέπει να ξεχάσουν την ιστορική ευκαιρία της οποίας υπήρξαν μάρτυρες. Στο μέλλον, θα είναι βέβαιο ότι όλοι θα γνωρίζουν τις λεπτομέρειες αυτής της βραδιάς!
Δυο ομάδες, μια μόνη ψυχή, μια αξέχαστη βραδιά.
Γυρίσαμε σπίτι με τα κασκόλ και τις σημαίες μας, που κουνήσαμε και όταν νικήσαμε μετά με 2-1 τη Walsall στο δικό μας Meadow Lane. Ολόκληρη η curva Kop (αντιστοιχη της δικής Sud) τραγούδησε "It's just like watching Juve" πιο δυνατά από ποτέ. Δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερο θόρυβο από τους δικούς σας υποστηρικτές, αλλά τουλάχιστον δοκιμάσαμε!
Χάρη σε σας, στους παίχτες και στη Juventus. Μας δεχθήκατε στην οικογένεια και μας δώσατε την πιο απίστευτη εμπειρία της ζωής μας. θα σας το χρωστάμε πάντα! Είστε ένα club φανταστικό και δεν βλέπουμε την ώρα να μοιραστούμε το γήπεδό μας με σας.
Stuart Brs, Notts County official club supporters".

Πηγές: Tuttojuve.com, Jventus.com (φωτογραφίες), Nottscountysupportersclub.com (φωτογραφίες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: