Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Επανεμφάνιση Nedved: "όλα ok"

Η Stampa υποστηρίζει πως δεν εμφανίστηκε στα εγκαίνια προτιμώνατς ένα φιλανθρωπικό ματς στην Tσεχία και κάνει λόγο για μια περίεργη ιστορία με τον Mino Raiola... Ο ίδιος δηλώνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα., ότι θα είναι την Τετάρτη στο ματς με τη Bologna και ότι θα ήθελε να παίξει...
Μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή από εκείνη της Repubblica (εδώ), δίνει η Stampa για το μυστήριο της εξαφάνισης του Pavel Nedved που η εφημερίδα των Agnelli προαναγγέλει ότι θα εμφανιστεί στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο όπου αναμένεται να επιβεβαιωθεί, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, ότι η ζημιά ανέρχεται σε μερικά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ...
Ενώ η Repubblica ισχυριζόταν πως ο Τσέχος θα ήθελε να αποσυρθεί στα παρασκήνια, η Stampa αναφέρει πως "όσοι τον ξέρουν καλά" λένε ότι "θα ήθελε να κάνει περισσότερα" για την ομάδα -θυμίζε μάλιστα μια παλαιότερη δήλωσή του, ότι ποτέ του "δεν κάθισε τόσο πολύ" όσο αυτους τους μήνες που τον έβαλαν πίσω από ένα γραφείο.
Η Stampa επαναλαμβάνει τη διάψευση του Marotta για αντιπαράθεσή τους αλλά προσθέτει δυο κρίσιμες λεπτομέρειες: i. επιβεβαιώνοντας την δήλωση Marotta που έλεγε ότι η απουσία του από την τελετή εγκαινίων του νέου γηπέδου οφειλόταν στο ότι "έμεινε μπλοκαρισμένος στη χώρα του από μια υποχρέωση που θεώρησε σημαντική", η Stampa προσθέτει ότι επρόκειτο για φιλανθρωπικό αγώνα... ii. μεταφέρει ένα "μύθο" σύμφωνα με τον οποίο, στο δείπνο με τον Roberto Mancini και τον Marotta στο Λονδίνο (τότε που συζητιόταν ο Mancio για προπονητής), ο Pavel εμφανίστηκε με τον Mino Raiola, τον πρώην ατζέντη του: "όλα τινάχτηκαν στον αέρα πριν καν ξεκινήσουν. Τον ατζέντη η Juve δεν ήθελε ούτε να τον βλέπει"...
Η σχέση με τη Juve είναι καλή

(Update)
"Στην πραγματικότητα όλα πάνε καλά με τη Juve, όλα ok", δήλωσε ο Nedved βγαίνονατς από τη συνεδρίαση. "Έγινε πολύς λόγος για πιθανές τριβές εξαιτίας της απουσίας σου από τα εγκαίνια του σταδίου και το παιχνίδι με την Parma", ρωτήθηκε και απάντησε: "φήμες υπήρξαν πολλές. τόσες πολλές που δεν έχει νόημα να τις παρακολουθήσεις, που μένουν μόνον φήμες. Η σχέση μου με τη Juve είναι μια σχέση καλή", συμπλήρωσε και επιβεβαίωσε ότι θα είναι στο Juventus Stadium την Τετάρτη με τη Bologna, "και ελπίζω να μην με μπλοκάρει η συγκίνηση"... "Μα, θα ήθελες να παίξεις σε εκείνο το στάδιο;", ρωτά ο δημοσιογράφος και ο Pavel απαντά το αυτονόητο: "ε, δεν το κρύβω, θα ήθελα ακόμα να παίξω".
MANCINI: ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ SCUDETTI ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Στο Tuttosport o Rοberto Mancini δηλώνει, όταν τον ρωτάνε για το scudetto 2006, πως "σε κάθε περίπτωση νιώθεις δικά σου μόνο τα scudetti που κέρδισες στο γήπεδο" (καιρός ήταν) ενώ, αναφερόμενος στο νέο γήπεδο λέει πως "η Juve ήταν πάντα μπροστά". Αναφερόμενος στα πρόσφατα αποτελέσματα των nerazzurri δηλώνει πως "ο κύκλος της Inter έκλεισε".

Πηγές: La Stampa, Tuttosport, TuttoJuve.com

10 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Αγαπάμε τον Pavel αλλά... η φιλία με τον Mino Raiola κόντεψε να τον στείλει στην Inter εκείνες τις μέρες της περιπετειώδους αποχώρησής του. Ο εγωισμός του Nedved φοβάμαι πως μερικές φορές γίνεται αυτοκαταστροφικός...

Ανώνυμος είπε...

sumfwnw apoluta mazi sou Gobbo...
trelokefaloniths

yotaras είπε...

Και αν ο Νεντβεντ δεν ειναι σε καποιο ποστο στην ομαδα,τι εγινε???Δεν θα κλαψουμε κιολας αν δεν ειναι καπου στην ομαδα τωρα...Μπορει να κανει και αλλα πραγματα.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ο νεντβεντ ειναι απο οτι φαινεται και στη ζωη του οπως ηταν ποδοσφαιριστης!εγωιστης και μαχητης για το καλυτερο!δε νομιζω οτι η οποια φιλια του πρεπει να επηρεαζει το ποσο θετικα η αρνητικα πρεπει να τον βλεπουμε και να τον κρινουμε!μακαρι οσοι δουλεουν σε οποιοδηποτε ποστο για την ομαδα να χουν τα χαρακτηριστικα του παβελ!να θελουν να χουν πολλες ευθυνες και υποχρεωσεις προς την γιουβε!
Καλο θα ναι μεχρι να μαθουμε ακριβως τι εχει συμβει να μην βιαστουμε να κατηγορουσουμε τον καθε νεντβεντ,επικαλουμενοι τους "μυθους" της καθε σταμπα!
Υ.Γ γιοταρα αν αντι του νεντβεντ ηταν ο αλεξ θα λεγες "ε και τι εγινε σιγα μη κλαψουμε κτλ"?

Παναγιώτης είπε...

Συμφωνώ μαζί σου Gobbo. Yotara το θέμα είναι να παραμείνει στην ομάδα, είτε με φανερό είτε με αφανή ρόλο γιατί πραγματικά μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την Γιουβέντους. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει μαζί μας...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Φυσικά και πρέπει να παραμείνει και να παραμείνει έτσι όπως είναι: μαχητής και εγωιστής. Αλλά, ενταγμένος στο συνολικό σχέδιο.

Οι φιλίες είναι φιλίες και, πέραν των "μύθων" είδαμε τι δημιούργησαν τότε (ο Raiola είχε κάνει δηλώσεις) και με αυτή την έννοια λέω ότι ο Pavel πρέπει να τα ζυγίσει καλά. Όπως και να έχει, η απουσία του από τη γιορτή αφορούσε όλους μας!

yotaras είπε...

O Aλεξ ειναι αλλο επιπεδο απο τον καθενα στη Γιουβε.Ξερει κανεις μηπως ποιο ειναι αυτο το ποστο του Παβελ?Εμενα και να φυγει δεν με ενδοιαφερει καθολου,διοτι δεν παιζει ποδοσφαιρο πλεον.Οσο επαιζε μπαλα ημουν ευχαριστημενος μαζι του,τωρα που εχει σταματησει δεν με ενδοιαφερει καν αν θα ειναι σε καποιο ποστο της ομαδας ή οτιδηποτε αλλο.

Vero Juventino είπε...

Ola kala telika me ton Paulara...apo vdomada 8a einai sto ghpedo sumfwna me ton tuttosport.

magica juve είπε...

yotara δεν εχεις δικιο...τοσα χρονια ειχες τον μοτζι που αγαπουσε την ομαδα και ειδες που ειχε φτασει η ομαδα...επισης ειχες τον ελκαν που δεν ενδιαφεροταν και ειδες ποσο αλλαξε η ομαδα(αγωνιστικα και παρασκηνιακα) οταν ηρθε ο αντρεα που την αγαπαει...για να πας μπροστα θες ατομα που θα ξερουν τι σημαινει γιουβε και πανω απο ολα θα την λατρευουν...ποιος ο λογος να διωξεις τον νεντβεντ που ειχε προσφερει τοσα και να βαλεις στην θεση του εναν απλο μισθοφορο???μην λεμε οτι θελουμε...

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Σωστα αν δεν εισαι ιταλος και δεν εχεις βγει απο τις ακαδημιες,οσο παικταρας και να ησουν,οσο και αν τιμησες σαν πραγματικος γιουβεντινος την φανελα,οσο και αν εκανες ακριβως το ιδιο πραγμα με τον ντελπιερο στο θεμα καλτσιοπολις,οσο αδαμαντινος χαρακτηρας και να ησουν εφοσον σταματησες να παιζεις ποδοσφαιρο αν δεν εισαι μαζι μας πλεον στα ασπρομαυρα παπαρια μας!!σωστη συμπεριφορα σε εναν ζωντανο θρυλο της ομαδας μας!
Υotara φιλικα και γιουβεντινικα εισαι λαθος φιλαρακι!