Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

"Ciro o Μέγας": ο Immobile έγινε ήδη ίνδαλμα της tifoseria της Pescara

O σκόρερ που βγήκε από την Primavera και παίζει σανεικός στην Pescara, χτίζει μια καριέρα που μπορεί να αποδειχθεί σημαντική: είναι ήδη πρώτος σκόρερ στη Serie B με 4 γκολ στα 3 πρώτα ματς

Το τελευταίο στη σειρά γκολ του Immobile, στην ήττα από τη Modena με 3-2 για την οποία οι Tifosi της Pescara διαμαρτύρονται επισημαίνοντας ότι ο διαιτητής αρνήθηκε, ακριβώς στον Immobile, ένα πέναλτυ "που θα έδινε και η Ένωση Τυφλών".

Οι οπαδοί της Pescara τον έχουν βαφτίσει ήδη "Ciro Il Grande" ("Ciro ο Μέγας"). Ο Ciro Immobile, που λόγω του επωνύμου του (σημαίνει "ακίνητος") στην αρχή αντιμετωπίστηκε με διάθεση αστεϊσμού από τον Zeman, έχει γίνει σημείο αναφοράς της ομάδας του σημειώνοντας ήδη 4 γκολ στα τρία πρώτα ματς της Serie B, περισσότερα απ' όσα είχε βάλει όλη τη χρονιά πέρυσι, όταν δεν κατάφερε να αναδειχθεί με Siena και Grossetto. Καθώς το ένα του γκολ είναι καλύτερο από το άλλο, ο 21χρονος πρώην σκόρερ της Primavera έχει μαζέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και ελπίζει στο τέλος να ξανακερδίσει εκείνη τη φανέλα bianconera που αξίζει, της Πρώτης Ομάδας.


(Update) Πληρέστερη επικόνση των γκολ, των άσιστ, του πέναλτυ που δεν δόθηκε στον Ciro Immobile (ευγενική προσφορά του Krike The Best που το βρήκε)

Πηγές: TuttoJuve.com, forzapescara.com, solopescara.com

2 σχόλια:

Krike The Best είπε...

Στο βιντεακι παρακατω υπαρχουν οσα εχει κανει μεχρι τωρα με την Πεσκαρα ας ελπισουμε να συνεχισει ετσι!

http://www.youtube.com/watch?v=4TDy2UOlYfs

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ευχαριστώ πολύ, Krike The Best, τα είχα δει στη Rai αλλά δεν είχα δει ότι υπήρχαν όλα μαζεμένα στο youtube. Το έβαλα κατευθείαν στο post.