Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ως τις 13 Δεκεμβρίου η απόφαση της επιτροπής διαιτησίας για το scudetto 2006

O Abete απαντά λέγοντας άλλα αντί άλλων
Μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, δυο μέρες μετά το Roma-Juve, θα βγει η απόφαση της επιτροπής διαιτησίας για το scudetto 2006 και την προσφυγή της Juventus κατά της απόφασης αναρμοδιότητας της Figc και κατά της Inter. Το αναφέρει η Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή στην ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι οι τρεις νομικοί στους οποίους απευθύνθηκε ο πρέοδρος του Εθνικού Διαιτητικού Δικαστηρίου για τον Αθλητισμό (Tnas), αποδέχθηκαν τον ορισμό τους και εντός της ημέρας θα παραλάβουν όλο το σχετικό υλικό.

Abete: είμαστε ήρεμοι...
Η προσφυγή στην Uefa; Δεν εμβάθυνα
γιατί δεν είναι στο θεσμικό ρόλο της Figc!

(Update) O πρόεδρος της Figc, Giancarlo Abete, όταν ρωτήθηκε για την απόρριψη της ένστασης αναρμοδιότητας του Tnas, που η Ομοσπονδία είχε υποβάλλει από κοινού με την Inter, απάντησε: "η θέση μας είναι μεγάλης ηρεμίας, το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο είναι ένα όργανο με προσανατολισμό και κατεύθυνση με αρμοδιότητες σε σχέση με την αθλητική πολιτική, δεν είναι όργανο δικαίου και επομένως δεν βγάζει ετυμηγορίες", είπε.
Όσον αφορά την προσφυγή της Juventus στην Uefa, o Abete ξεπέρασε τον εαυτό του: "είναι σε γνώση μου αυτή η διαδικασία που υιοθετήθηκε από τη Juventus, δεν προχώρησα σε σχετική εμβάθυνση γιατί δεν αποτελεί μέρος του θεσμικού ρόλου της Figc"!

Πηγή: Coni, Tuttojuve.com, Gazzetta dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: