Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Κακός δαίμονας για την Primavera η Novara

Allievi και Giovanissismi έχασαν τα ντέρμπυ...
Όπως στον πρώτο γύρο, εντός έδρας τότε, έτσι και σήμερα η Primavera έχασε από τη Novara. Η Juventus βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο (γκολ του 30χρονου Vicentini, που αγωνίστηκε με τους νέους, και του Asiedu) ενώ οι μικροί bianconeri είχαν δοκάρι με τον Boniperti στο 0-0... Με την είσοδο των Schiavone, Spinazzola και Margiotta, η ομάδα του Bucaro κατάφερε να μειώσει (με κεφαλιά του Libertazzi από κόρνερ) αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1 σε αντεπίθεση με τον Beltrame. Ο Ferrero έκανε το 2-3, ο Giannetti είχε δοκάρι, ο Margiotta ζήτησε πέναλτυ, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και η Fiorentina (που νίκησε 3-1 στ , έπιασε τη Juve στη 2η θέση με 31 βαθμούς). Την επόμενη βδομάδα, το αποφασιστικό ματς στο Chisola κατά της πρωτοπόρου Genoa.

To τελευταίο δευτερόλεπτο
έχασαν το ντέρμπυ οι Allievi


(Update 6/2) Κακή μέρα και για τις υπόλοιπες νεανικές ομάδες: οι Allievi του Stefano Guidoni έχασαν εντός έδρας από το Torino με γκολ στο τελευταλιο δευτερόλεπτο... 0-1 μπροστά στα μάτια του Pavel Nedved, που ήταν στην εξέδρα με τον Giovanni Rossi και τον Gianluca Pessotto. Οι μικροί bianconeri είχαν δημιοργήσει ευκαιρίες (αποφασιστικός ο τερματοφύλακας των granata, Gilardi για να κρατήσει το μηδέν) ενώ διεκδίκησαν και ένα πέναλτυ στο τέλος του πρώτου μέρους... Την Πέμπτη, εντός έδρας το εξ αναβολής παιχνίδι με την Proi Vercelli για να ξαναπλησιάσει η ομάδα την κορυφή -βρίσκεται πλέον 7 βαθμούς από τους granata αλλά πάντα σε ζώνη play off.

Και οι Giovanissimi έχασαν το ντέρμπυ...


Όπως και στον πρώτο γύρο, τότε στο Juventus Center, οι Giovanissimi Nazionali του Gabetta έχασαν το ντέρμπυ και μάλιστα με το ίδιο σκόρ: 3-0... Ωστόσο, στο πρώτο μέρος οι "νεότατοι" bianconeri πέτυχαν δυο φορές τα οριζόντια δοκάρια (με Varetto και Pira), ζήτησαν και ένα πέναλτυ και αμέσως μετά δέχθηκαν γκολ. Στο δεύτερο μέρος, οι granata έβαλαν άλλα δυο και καθάρισαν το ματς...

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: