Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Agnelli: είμαστε ενωμένοι, πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα 12 παιχνίδια που απομένουν

"Χθες οι παίχτες ούτε ντουζ δεν χρειάστηκε να κάνουν"...
Από το Viareggio, όπου βρέθηκε για την έναρξη του διεθνούς τουρνουά που ξεκίνησε με το ματς της Primavera (και τη δική του βράβευση που προηγήθηκε), έκανε το σχολιασμό του για την κακή στιγμή της ομάδας και τα σενάρια αλλαγής προπονητή που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Andrea Agnelli: "από την πλευρά την δική μου και όλων των φιλάθλων υπάρχει στεναχώρια για το αποτέλεσμα και τη χθεσινή εμφάνιση. Στο γήπεδο κατέβηκε η ίδια ενδεκάδα που κέρδισε την Inter. Αυτό δνε σημαίνει να γορτώσουμε τις ευθύνες στους παίχτες. Αυτοί πρέπει να παίζουν για να εφαρμόζουν τα φιλόδοξα σχέδια που όλοι μας έχουμε. Δυστυχώς στο Lecce δεν έγινε αυτό, η ομάδα έμοιαζε μακρινός συγγενής εκείνης που τα είχε πάει πολύ καλά στα τρία προηγούμενα ματς", είπε.
Και όσον αφορά όσους θέτουν θέμα προπονητή, ο πρόεδρος απάντησε: "εγώ, το διοικητικό και το τεχνικό τιμ, είμαστε μια ομάδα ενωμένη και συνεκτική. Δεν υπάρχει καμιά ιδέα επαναθεμελίωσης. Είμαστε στη μέση της δουλειάς που πρέπει να γίνει. Αν του χρόνου την ίδια στιγμή είμαστε στην ίδια κατάσταση, τότε θα σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα. Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε μια κατάσταση ευαίσθητη και ότι θα έπρεπε να δώσουμε σε όλους τη σωστή νοοτροπία αντάξια της Juventus", πρόσθεσε.

Πρέπει να ξαναβρούμε τη νοοτροπία νικητή

O Nedved στο Vinovo για να μεταφέρει το πάθος...


Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε: "λείπουν 12 παιχνίδια, πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία να προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα. Αυτή η ομάδα μπόρεσε να κερδίσει Inter, Milan και Lazio, κατά της Roma ήρθε ισόπαλη μετά από ένα παράξενο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν είδαμε την ίδια νοοτροπία εναντίον των "λιγότερων μεγάλων" ομάδων. Θα πρέπει να την ξαναβρούμε και σε αυτά τα παιχνίδια", είπε ενώ, σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά sites πρόσθεσε και μια φράση που το επίσημο site του συλλόγου δεν μετέφερε: "Χθες οι παίχτες μας δεν έκαναν καν ντουζ, γιατί δεν ίδρωσαν καν στο γήπεδο". (update 22/2) Παράλληλα η Stampa αναφέρει πως ο Nedved θα αναλάβει ένα ρόλο πιο δραστήριο δίπλα στην ομάδα ώστε να της μεταδώσει αυτό το πνεύμα μαχητή και νικητή....

Del Piero, ο καλοδεχούμενος

Marchisio, juventino vero


Τέλος, μια απάντηση όσον αφορά την ανανέωση συμβολαίου του Del Piero και του Marchisio: "ο Del Piero είναι πάντα ο καλοδεχούμενος. Η κατάσταση του Marchisio είναι διαφορετική γιατί έχει πάνω από ένα χρόνο συμβολαίου. Έχει εξαιρετικές αρετές, είναι ένας πραγματικός juventino, ένας παίχτης που νιώθει τα παιχνίδια και υποφέρει. Γνωρίζει τι σημαίνει να εκπροσωπείς τη φανέλα της Juventus, να έχεις 12 εκατομύρια tifosi που σε ακολουθούν, να πας να παίζεις στο Lecce και να έχεις μια ολόκληρα curva που σε υποστηρίζει και να περπατάς σε κάθε δρόμο κάθε ιταλικής επαρχίας και να ξέρεις ότι σε ακολουθεί όλη αυτή η αγάπη".

Πηγή: Juventus.com, La Stampa

1 σχόλιο:

Dimitris είπε...

Ο Αndrea ναι, ωραια τα λεει...
Νομιζω οτι οποιοσδηποτε παρακολουθει ποδοσφαιρα τα ιδια θα ελεγε... Ιδιως αυτο με την φανελα την στεγνη με βρισκει 100 % συμφωνω... Δυστυχως χασαμε καποια χρονια με τον ...Ελκανν και την παρεα του, ποτε δεν ειναι αργα ομως... Andrea προχωρα...