Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

In bocca al lupo, Gruppo Greco!

Το νέο πρόσωπο του Gruppo Greco στο internet είναι πραγματικότητα: παραμονές του ματς με την Inter το ελληνικό Juventus Club Doc προχώρησε στην τρίτη του ιντερνετική ανανέωση και δημιουργεί πλέον -στο http://gruppogreco.blogspot.com/- "τη μεγαλύτερη data base που είχε δημιουργήσει ποτέ η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Juventus". To site δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα πλήρως αλλά σε μερικές μέρες θα είναι πλήρες, έτσι όπως σχεδιάστηκε από τα παιδιά του Gruppo Greco -και με τις στήλες αρθρογραφίας όπου, όπως θα δείτε, τα παιδιά μου έκαναν την τιμή να με συμπεριλάβουν. Καλή επιτυχία! Forza Juve, sempre e per sempre!!!

P.S. To site μπορείτε να το βλέπετε πάντα από τη στήλη πλάι δεξιά, κάτω από τις φωτογραφίες του Del Piero, με τίτλο: "Η λίστα των ιστολογίων μου".

5 σχόλια:

Spike είπε...

Καταρχην να ευχαριστησω τον mike_bianconero που μπηκε στον κοπο να μου απαντησει..Gobbo για την ακριβεια περιμεναμε καποιο σαιτ και οχι καποιο μπλογκ.τωρα το κατα ποσο ανταποκρινεται στην εξελιξη και την δραστηριοτητα του κλαμπ θα δειξει.το gruppgreco.gr θα καταργηθει?η θα αντικατασταθει με καποιο νεο σαιτ?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Spike, τα παιδιά του Gruppo Greco γράφουν: "Αφήνουμε το προηγούμενο lay out με -συνολικά- 145.398 επισκέψεις και σας καλωσορίζουμε στο πλήρως ανανεωμένο site του club".

Τα υπόλοιπα, στο site, σιγά σιγά.

P.S. Έχω την αίσθηση (προσωπικότατη άποψη) πως η μορφή του blog προσφέριε μεγαλύτερη ευελιξία και διαδραστικότητα από την κλασική -και πολύ πιο βαριά (και ακριβή)- μορφή site

Spike είπε...

Σωστος gobbo αλλα απο κεκτημενη ταχυτητα πρωτα εγραψα και μετα διαβασα.τουλαχιστον γινεται μια καταπληκτικη προσπαθεια και περιμενουμε τη στηλη σου με ανυπομονησια..

Παμε μωρη γιουβε αρρωστεια!

Παναγιώτης είπε...

Έλα να πιάνουμε σιγά-σιγά δουλειά και πάλι!!! Η Λέσχη συνεχίζει να μεγαλώνει εδώ και χρόνια χάρις στην βοήθεια όλων! Όσοι πραγματικά θέλετε να ασχοληθείτε με αυτή αξίζει τον κόπο, κάντε ένα τηλέφωνο στον πυρήνα της περιοχής σας και ζητήστε πληροφορίες!

Με γεια το καινούργιο site-blog! Σιδεροκέφαλος Gobbo στη νέα στήλη σου!

Ας ελπίσουμε αυτή η άνοδος στα θέματα της Λέσχης να φέρει και την αγωνιστική άνοδο!!!

FOOOORZA JUVE!!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ωραία ευχή, Παναγιώτη! Μακάρι. (Και ευχαριστώ)