Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Marotta: αρκετά, όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά από τους διαιτητές

Μετά την calciopoli οι διαιτητές κάνουν σα να θέλουν να αποδείξουν κάτι. Δεν θα ανεχθούμε να στοχοποιηθεί ο Krasic.
Αυτό το πέναλτυ δεν σφυρίχτηκε με τη Roma...

Αυστηρή γλώσσα προς τους διαιτητές και τις ομοσπονδιακές αρχές χρησιμοποίησε ο Marotta διαμηνύοντας ό,τι είχε πει και ο Del Neri μετά το ματς με την Udinese, ότι η Juventus δεν σκοπεύει να ανεχθεί την διαιτητική προκατάληψη σε βάρος της.
Αφορμή, η στάση του διαιτητή Giannocaro σε βάρος του Krasic: όχι μόβο δεν του σφύριζε τα φάουλ που έπαιρνε, θεωρώντας ότι έπεφτε μόνος αλλά του σφύριξε και φάουλ ανάποδα! Ο Marotta διαμήνυσε ότι ο παίχτης πλήρωσε για το επεισόδιο στη Bologna και δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται με προακατάληψη: "δεν είναι βουτηχτής. Μερικές φορές, εξαιτίας του τρόπου που πέφτει και της ταχύτητας που αναπτύσσει, μπορεί και να πέσει, αλλά σε πολλές περιπτώσεις τον χτυπάνε σκληρά. Και αυτό δεν είναι αποδεκτό", είπε διατυπώνονατς την ευχή "να μην εφαρμόζονται δυο μέτρα και δυο σταθμά. θα ήταν άσχημη εικόνα", συμπλήρωσε. και γενικεύοντας την κουβέντα, με αφορμή άλλα λάθη, τόνισε πως "μετά την calciopoli παρατηρήσαμε ότι οι διαιτητές που μας διευθύνουν, σχεδόν φαίνεται να θέλουν να αποδείξουν πόσο καλοί και ανεπηρέαστοι είναι και δεν ευνοούν τη Juve: εμείς δεν θέλουμε απολύτως να ευνοηθούμε, αλλά ζητούμε ίδια κρίση για όλους".
Η Juve δίνει να καταλάβουν ότι δεν πτοείται από τις διαιτησίες και θα συνεχίσει να διεκδικεί το δίκαιό της -και όσον αφορά την calciopoli, υπόθεση που και πάλι τυλίχτηκε στη σιωπή καθώς ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Palazzi δεν κάλεσε τον Moratti και δεν έχει δώσει δείγματα της νέας προανάκρισης που ξεκίνησε ακούγοντας ξανά Bergamo και Pairetto.

Πηγές: Tuttosport, Ju29ro.com (φωτογραφία)

12 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Λιγο αργα ξυπνησε ο κυριος Μαροτα....Αυτος Κρασιτς οχι φαουλ ουτε πλαγιο δεν τον δινουνε....

Un Gobbo ad Atene είπε...

Έχει ξανακάνει τέτοια παρέμβαση πριν μήνες (γράφω κάτι άλο και δεν ψάχνω για link, δες στα tag arbitri ή Marotta) -απλώς κάθε φορά που πιέζουμε, μας στέλνουν τους κατάλληλους διαιτητές... Λογικό αφού το πολιτικόμας βάρος έχει μειωθεί, αποτέλεσμα και αυτό του 2006...

mike_bianconero είπε...

Μαλιστα....υπαρχει τεραστιο παρασκηνιο παντως απ οτι εχω καταλαβει.....

Un Gobbo ad Atene είπε...

Όπως είχε γίνει και στον πρώτο γύρο, ο Zamparini θυμήθηκε μετά από κάτι μέρες και τα έβαλε με τη διαιτησία στο ματς με την Inter: δεν ήταν πέναλτυ αυτό κατά του Pazzini, είπε παραμονές του ματς με τη Juve< όπως είχε κάνει και τότε για να εκβιάσει μια διαιτησία υπέρ του εναντίον της Juventus... Αυτά τα κόλπα δεν τα κάνει με την Inter, τη Juve έχει στο στόχαστρο...

Παναγιώτης είπε...

Αυτός ο Zamparini δεν γίνεται να κάνει καμία άλλη δουλειά; Θα μας ζαλίζει τα... μύδια για πολύ ακόμα;

Τώρα όσον αφορά την διαιτησία όντως δεν μας πάει καθόλου καλά. Λυπάμαι πολύ για τον Κράσιτς ο οποίος έκανε μία χαζομάρα και από τότε έχει γίνει χειρότερος από... δολοφόνος για όλους! Έλεος δηλαδή για το παιδί!

Πάντως οι επιθετικές διαιτησίες δείχνουν στα μάτια μου ότι δεν μας υπολογίζουν. Σου λένε "και να τους αδικήσουμε δε θα ανοίξει ρουθούνι" όπως γινόταν άλλες εποχές. Σε αυτό φέρουν ευθύνη πολλοί όλα αυτά τα χρόνια, τα ονόματα των οποίων τα γνωρίζουμε πολύ καλά.

Spike είπε...

Goboo καταρχην γραφω πρωτη φορα στο blog αν και το παρακολουθω καθημερινα πολυ καιρο.Συγχαρητηρια καταρχην για τη δουλεια σου και ολοι εμεις οι φιλοι της Κυριας ελπιζουμε να συνεχισεις με το ιδιο παθος και την ιδια ορεξη μπας και εχουμε μια πολυπλευρη ενημερωση για τα τεκτενομενα την Γιουβε.

Μηπως ξερεις ποτε θα ανοιξει η νεα σελιδα του Gruppogreco??ελεγαν σημερα αλλα δεν βλεπω κατι...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Spike, και εγώ περιμένω, μπαίνω και ξαναμπαίνω. Υπομονή.

mike_bianconero είπε...

Καλως ηρθες Spike....

Spike είπε...

Thanks mike_bianconero.Παρα την παρακμη της ομαδας το παθος παραμενει αναλλοιωτο και με ευτυχει να βλεπω ολο και περισσοτερα ατομα εδω...

Gobbo καποια στιγμη αν ειναι δυνατον να κανεις καποια αναλυση για τα φυτωρια του συλλογου για να δουμε αν εχει βρεθει νεο αιμα που ανταποκρινεται στο μεγεθος και το βαρος της φανελας.

mike_bianconero είπε...

Ετσι Spike αναλλοιωτο....Και εμενα θα με ενδιεφερε η κατασταση στην μικρη ομαδα το εχω ψαξει το θεμα και μεσω Manager και ειδα αρκετα ταλεντα και πολλους δανεικους σε μικρες ομαδες...

Forza Juventus είπε...

gobbo πραγματικα μπραβο για ολα αυτα που προσφερεις σε ολους του γιουβεντινους..χαιρετω και ολους τους αλλους καθως και τον mike_bianconero που βεβαια τον συναντω συνεχεια στο gazzetta!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ευχαριστώ Forza Juventus, καλώς λορισες και εσύ και ο Spike.