Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Primavera: δεν ήρθε η άνοιξη

Εντός έδρας ήττα από τη Genoa τη μέρα της κλήσης 7 νεαρών bianconeri από τις Εθνικές Ιταλίας, Ελβετίας και Τσεχίας
Η θετική παράδοση δεν στάθηκε αρκετή για την Primavera: έχασε στο Chisola από την πρωτοπόρο Genoa με 1-0 με ένα γκολ του Molinelli στο πρώτο 45λεπτο στο οποίο η ομάδα του Bucaro δεν κατάφερε δεν κατάφερε να απαντήσει καθώς έπαιξε για σχεδόν μία ώρα με 10 παίχτες μετά από αποβολή του Camillieri -το φάουλ στο οποίο υπέπεσε οδήγησε στην εκτέλεση φάουλ από την οποία προήλθε το γκολ των μικρών griffoni που έμειναν επίσης με 10 παίχτες στο 78' μετά από αποβολή του Bani. H Primavera έχασε και τον Ferrero (νοκ άουτ μόλις μπήκε με αποτέλεσμα ο mister να κληθεί να ανακαλύψει νέα άμυνα), αλλά προσπάθησε ως το τέλος με τους Giannetti και Boniperti, αλλά και τον Schiavone να χάνουν ευκαιρίες για την ισοφάριση.
H ήττα οδήγησε τη Juve στην 4η θέση (31 βαθμοί μαζί με την Empoli) πίσω από τη Fiorentina (3η με 32 βαθμούς μετά το 0-0 με την Empoli), το Torino (2η θέση με 33 βαθμούς μετά το 3-0 μέσα στη Bologna) και, βέβαια, τη Genoa που ξεμάκρυνε: 1η με 38 βαθμούς...
Από το παιχνίδι απόβλήθηκε, στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, και ο προπονητής των μικρών bianconeri, Bucaro που καλείται να προετοιμάσει το επόμενο ματς, στην Cesena την Τρίτη (γίνεται νωρίτερα λόγω Viareggio Cup) χωρίς Camillieri και Ferrero, αλλά και χωρίς τους Libertazzi (φωτογραφία), Belfasti, Liviero και De Silvestro που κλήθηκαν αντίστοιχα στις Εθνικές Under 19 ο πρώτος και Under 18 οι άλλοι (μαζί με τον Nazareno). Εκτός από τα παιδιά της Primavera που κλήθηκαν από τις ιταλικές Εθνικές, κλήση ήρθε και για δυο παιδιά των Allievi Nazionali: o Joel Untersee επιλέχθηκε για την Under 17 της Ελβετίας και Lubos Adamec για την τσέχικη Under 17.

Οχτάρα από τους Allievi


(Update 13/2) Με ένα καθαρό 8-0 εκτός έδρας επί της Villacidrese επέστρεψαν από τη Σαρδηνία οι Allivei Nazionali του Guidoni: τρία γκολ ο Padovan, από Del Papa και Caramaucci, το όγδοο ο Di Todella. To προσεχές ματς, κατά της Virtus Estella εντός έδρας.

Τριάρα από τους Giovanissimi

Στο Juventus Center οι Giovanissimi του Gabetta νίκησαν 3-0 την Alessandria και ετοιμάζονται για τη διπλή αναμέτρηση, πρώτα στο εξ αναβολής ματς με την Aurora Pro Patria την Πέμπτη και έπειτα στο Casale την Κυριακή.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: