Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Juventus-Bologna 0-2... Ιστορική ήττα...

Από τις 5-10-1980 είχε να χάσει, στο πρωτάθλημα, από τη Bologna στο Τορίνο η Juve. Οι bianconeri είχαν να χάσουν (εντός-εκτός έδρας) από τη Bologna εδώ και 21 ματς: από το 1-2 στο Τορίνο στις 13-1-1999 για το Κύπελλο... Kαι δεν είχαν χάσει ποτέ στο Τορίνο με δυο γκολ διαφορά! Σήμερα είχαν τις ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς αλλά προδόθηκaν στις αντεπιθέσεις... Αποδκιμασίες απ' τους φιλάθλους. Del Neri: δεν παραιτούμαι. Marotta: είναι υπό εξέταση όπως όλοι μας.
(Update 28/2) Φάσεις, ευκαιρίες, τα γκολ του Di Vaio με την άλλη φανέλα και δυο πέναλτυ (ανατροπή Toni και χέρι σε σουτ του Chellini) από την μετάδοση του παθιασμένου Claudio Zuliani.

Με τον Iaquinta δίπλα στον Matri (και τον Grygera δεξιά) ξεκίνησε το ματς ο Del Neri και ο διεθνής βρέθηκε, αν και δεν έπαιξε κανένα ιδιαίτερο ματς, να είναι εκείνος που έφτασε πιο κοντά στο γκολ στο πρώτο μέρος: δοκάρι στη λήξη του ημιχρόνου από κόρνερ του Krasic και κεφαλιά του capitan Chiellini που ήταν πρωταγωνιστής, αμυντικά και επιθετικά, στο πρώτο 45λεπτο. Ευκαιρίες με Matri αλλά και F.Melo για τη Juve που από ατυχία πήγε στα αποδυτήρια με 0-0...
Del Piero στη θέση του Martinez και Toni αντί του Iaquinta με την έναρξη του δευτέρου μέρους αλλά ήταν η Bologna που άνοιξε το σκορ: στο 49' ο Di Vaio ξέφυγε στο όριο του οφσάιντ και πέρασε τη μπάλα πάνω απ' τον Storari... Αντεπίθεση διαρκείας της Juve με τον Del Piero να προσπαθεί να εμψυχώσει και να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες με τα φάουλ του: πρώτα για τον Toni στο 56' και μετά στο 65' για τον Bonucci. Αλλά στην αντεπίθεση συνδυασμός Meggiorini-Di Vaio και 16ο γκολ του πρώην bianconero... Σε αυτό το σημείο ο Del Neri έριξε τον Pepe στη θέση του Grygera... O Bonucci στο 78' με κεφαλιά έφτασε ελάχιστα μακριά από το γκολ με κεφαλιά... Στο 84' ο Portanova απέκρουσε πάνω στη γραμμή και με τον Viviano εξουδετερωμένο, το σουτ του Toni -στην αντεπίθεση η κούραση πρόδωσε τον Di Vaio και ο F.Melo τον πρόλαβε, ευτυχώς... Σκληρό φάουλ του Pepe και κίτρνη στα τελευταία λεπτά (θα μπορούσε να είχε δει και την κόκκινη καρτα, χάνει το ματς με τη Milan...
Η Bologna μπορεί πια να θεωρεί ότι πέτυχε το στόχο της: σωτηρία σε μια χρονιά με άπειρα διοικητικά προβλήματα. Η Juve μάλλον μπορεί να θεωρεί ότι έχασε και τον τελευταίο της στόχο: υην έξοδο στο Champions League... Και τώρα η Milan...

JUVENTUS-BOLOGNA 0-2
Τέρματα: 49', 66' Di Vaio
Κίτρινες κάρτες: 87' Pepe (B) - 65' Mutarelli, 72' Britos (B)
Διαιτητής: Andrea Romeo (Verona). Επόπτες: Andrea Padovan (Conegliano), Francesco De Luca (Pescara). Τέταρτος διαιτητής: Massa.

JUVENTUS: 30 Storari, 21 Grygera (69' 23 Pepe), 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 27 Krasic, 4 F.Melo, 8 Marchisio, 25 Martinez (46' 10 Del Piero), 9 Iaquinta (46' 20 Toni), 32 Matri. Αναπληρωματικοί: 13 Manninger, 2 Motta, 7 Salihamidzic, 17 Traorè.
Προπονητής: Luigi Del Neri.
BOLOGNA: 1 Viviano, 16 Esposito (31' 5 Mutarelli), 13 Portanova, 6 Britos (75' 21 Cherubin), 19 Rubin, 15 Perez, 26 Mudingayi, 32 Casarini, 7 Della Rocca, 69 Meggiorini, 9 Di Vaio. Αναπληρωματικοί: 22 Lupatelli, 3 Morleo, 24 Buscè, 20 Gimenez, 35 Paponi.
Προπονητής: Alberto Malesani.

Del Neri: μας λείπει η ηρεμία


(Update) Αφού πέρασε αρκετή ώρα κλεισμένος στα αποδυτήρια με τους παίχτες του -και τους φιλάθλους απ' έξω να αποδοκιμάζουν- ο Del Neri εμφανίστηκε καταβεβλημμένος και αμήχανος. H πρώτη ερώτηση τον αφορούσε προσωπικά, αν νιώθει υπό συζήτηση: "ο προπονητής είναι πάντα υπό συζήτηση", απάντηση για να επαναλάβει τα γνωστά, ότι όλοι ήξεραν πως η χρονιά φέτος θα ήταν δύσκολη αλλά μετά τα 18 θετικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου, και τα ματς με Cagliari, Inter όλοι ήλπιζαν πως όλα θα άλλαζαν... Σημείωσε -χωρίς να επιμείνει- το δοκάρι, το γκολ που αποκρούσθηκε στη γραμμή για να τονίσει ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί στην αντιμετώπιση των αντεπιθέσεων και εξέφρασε την ελπίδα με τη Milan η ομάδα να βρει τα κίνητρα που δεν βρήκε με Lecce, Bologna... "Αυτή τη στιγμή μας λείπει προφανώς η ηρεμία", είπε σημειώνοντας πως η ομάδα δείχνει να μην έχει εμπισυοσύνη στον εαυτό της... Δύσκολο πράγμα να κάνεις δηλώσεις μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα...
Del Neri: Παραίτηση; Απολύτως όχι!

(Update 4) H πρώτη ερώτηση που έθεσε στον Del Neri το Juventus Channel (πλήρης απομαγνητοφώνηση από το TuttoJuve.com, εδώ) ήταν: "mister, έχετε την πλήρη εμπιστοσύνη του συλλόγου, όχι παραιτήσεις". Και εκείνος απάντησε: "Μα απολύτως όχι, και επειδή δεν βλέπω το λόγο, γιατί ένας δουλεύει σοβαρά, δουλεύει με συνείδηση, κάνει τη δουλειά του. Στον κόσμο μου δεν υπάρχει η παραίτηση, ως άννοια της λέξης". "Ο Felipe Melo, συνέχισαν από το Juventus Channel, είπε ότι η ομάδα είναι στο 1000% με τον προπονητή και εσείς βάζετε πάντα τα μούτρα σας". "Εγώ, απαντησε, την ομάδα την υποστηρίζω, είναι ένα γκρουπ που περνά μια περίοδο όχι χαριτωμένη. Μετά, όταν ζητούνται παραιτήσεις μετά (παύση) Θα ήθελα να ζητούσαν την παραίτηση μετά το παιχνίδι με την Inter, ίσως θα ήταν καλύτερα έτσι, ίσως να ήταν πιο πρέπον, γιατί μετά μια βδομάδα λη 15 μέρες δεν μπορεί να αλλάζεις στάση απέναντι σε ένα πρόσωπο ή μια ομάδα. Γεγονός που το ιταλικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο media κάνει. Ενώ εμείς πρέπει να έχουμε το κεφάλι πιο σωστό, πιο συμβατό. Πρέπει να δουλέψουμε σοβαρά πάνω σε εκείνες που είναι οι βάσεις μας και έπειτα το αποτέλεσμα πρέπει να το κρίνει όποιος είναι πιο κοντά, ο σύλλογος, δεν θα είναι απλώς ένα άρθρο σε μια εφημερίδα ή η θέση που παίρνει μια εφημερίδα που θα με κάνει να αλλάξω αυτή την ιδέα".
Στη συνέχεια ρωτήθηκε και αναφέρθηκε ξανά στο παιχνίδι, επαναλαμβάνοντας τις ευκαιρίες που θα άλλαζαν το παιχνίδι και τα λάθη για να πει πως "όλοι εμείς σκεφτόμασατν ότι αυτή θα ήταν μια χρονιά λιγότερο μπερδεμένη απ' ότι είναι τώρα. Και κανείς δεν τραβήχτηκε πίσω από τις ευθύνες του. Αλλά όταν αλλάζεις τόσο όσο εμείς -είχαμε χαμηλά και ψηλά- μπορεί να σκοντάψεις σε κυριακές δύσκολες, μπορεί να σκοντάψεις και σε δύσκολες χρονιές. Εγώ δεν είδα ποτέ ένα σπίτι να χτίζεται σε 20 μέρες, αυτή είναι η θεώρησή μου. Μερικές φορές ο καιρός πάει άσχημα. Προφανώς, αυτή τη στιγμή ο καιρός για το χτίσιμο της Juventus, που μέχρι πριν δυο βδομάδες ήταν τέλειος, τώρα βρήκε μια αναποδιά που πρέπει να ξεπεράσουμε. Πρέπει να προχωρήσουμε, σεβόμενοι τα χειροκροτήματα του κοινού, σεβόμενοι και τη δυσαρέσκειά του γιατί νομίζω ότι το κοινό όταν χειροκροτεί ή αποδοκμάζει το κάνει πάντα από αγάπη στην ομάδα".
Felipe Melo: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας

"Αναλαμβανουμε τις ευθύνες μας', είπε ο F.Melo αναγνωρίζοντας ότι η ήττα προήλθε και από τις κινήσεις της αντίπαλης ομάδας.

Marotta: αγχωνόμαστε όταν καθυστερούμε

να ανοίξουμε τις αντίπαλες άμυνες. Το καλοκαίρι

έμφαση στην ποιότητα, χωρίς αυτό να είναι ελαφρυντικό


(Update 3) "Είναι ανεξήγητο πώς με τις μεγάλες αυτή η ομάδα καταφέρνει να εκφραστεί και συχνά να κερδίζει ενώ με τις μεσαίες διαλύεται και δεν έχει το πάτημα που χρειάζεται. Θα έλεγα ότι υπάρχουν προβλήματα ψυχολογικής προέλευσης, συχνά λείπει η ηρεμία, κυρίως όταν δεν καταφέρνουμε αμέσως να ανοίξουμε τις αντίπαλες άμυνες. Σε εκείνο το σημείο έρχεται η αγωνία που γεννάει φόβο" δήλωσε ο Beppe Marotta. Και όταν του τέθηκε το ερώτημα μήπως δεν έχει παίχτες επιπέδου, απάντησε: "ρίξαμε τις βάσεις για ένα νέο κύκλο με μια ανανέωση. Το επόμενο καλοκαίρι θα δουλέψουμε για να επιδράσουμε στην ποιότητα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι ένα ελαφρυντικό. Αυτή τη στιγμή η ευθύνη είναι όλων, σύλλογος, προπονητής και παίχτες. Πρέπει να βρούμε πώς θα διορθωθούμε μεταξύ μας και να αποφύγουμε να βάλουμε κάποιον στο εδώλιο των κατηγορουμένων".
Ο διευθύνων σύμβουλος είχε ερωτηθεί πριν το ματ και για το μήνυμα του Del Piero (εδώ) και απάντησε: "η ανανέωση του Del Piero πρέπει να θεωρείται ότι έληξε θετικά".

Ο Del Neri υπό εξέταση όπως όλοι μας

(Update 6) "Αν είναι να μιλήσουμε για ευθύνες πρέπει να συμπεριληφθούεμ όλοι. Ο προπονητής δεν ειναι ο μεγαλύτερος κατηγορούμενος, στο γήπεδο κατεβαίνουν παίχτες και αυτή τη φορά έπαιζαν κατά της Bologna, με κάθε σεβασμό. Πρέπει να βγούμε όλοι μαζί και η ομάδα είναι με τον προπονητή. Ο Del Neri επιβεβαιώνεται αλλά σε αυτή την κατάσταση είναι υπό εξέταση, όπως όλοι μας", δήλωσε ο Marotta που αναγνώρισε ότι πλέον η ομάδα δεν μπορεί να στοχεύει σε σημαντικά πράγματα "αλλά πρέπει να τιμήσουμε τα επόμενα έντεκα παιχνίδια".
Chiellini: μας έλειψε η ηρεμία

"Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα πάτησε καλά στο γήπεδο, χωρίς να δίνει ποτέ την αίσθηση ότι μπορεί να δεχτεί γκολ, ίσα ίσα που συχνά έφτασε ένα βήμα από το γκολ. Με λίγη τύχη μπορούσαμε να πάμε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα λάθος που μας καθόρισε το παιχνίδι. Χάσαμε την εμπιστοσύνη μας ενώ εκείνη την απέκτησαν. Δυσκολέψαμε μόνοι μας τη ζωή μας και επειδή μετά το προβάδισμά τους, μας έλειψε η ηρεμία και η ανάπτυξή μας ήταν λιγότερο ευέλικτη. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή της σεζόν θα χρειαζχόμασταν μια ένεση εμπιστοσύνης, αν προηγούμασταν μακάρι θα παίρναμε τη νίκη, έστω και υποφέροντας", είπε ο Chiellini.

27 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Ξεφτίλα...

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να γράψω τόσα πολλά αλλά με τις πάνω από 3000 λέξεις θα καταρρεύσει το μπλόγκ. Όταν έγραφα για 4/4 εννοούσα νίκες αλλά ένας μυστήριος που κάθεται στο πάγκο μάλλον κατάλαβε ήττες.. Το παραιτούμαι πως είναι στα ιταλικά;

basile

mike_bianconero είπε...

Επειδη για αλλη μια φορα απογοητευτηκα σε τεραστιο βαθμο εχω ενα μονο ενα πραγμα που σκεφτομαι μετα το δευτερο γκολ......ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΝΤΕΛ ΝΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΜΑΡΟΤΑ(πλην ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΩΝ εξαιρεσεων)που κατατνησατε την Γιουβε ερμενο της καθε Μπολονια και Παρμα ειστε απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ Προεδρε το καλοκαιρι στειλτους ολους απο εκει που ηρθαν δεν ειναι για Γιουβε αυτοι μονο Αλεξ,Κιελο και Μπουφον!ΜΟΝΟ!Ανικανοι!Τα νευρα μου ειναι απιστευτα τσιτομενα αυτην την στιγμη και για Τελος.........Ανοιξαμε και σας περιμενουμε οποιος θελει ερχεται και "¨βιαζει" τη Γιουβε(ντρεπομαι που το λεω αλλα ετσι ειναι)καταφερανε να χασουνε ΚΑΙ απο την Μπολονια απο ποιον????απο τον Μουντιγαι γαμω την πουτανα μου!!!!!!!

Krike The Best είπε...

Αφου το καταφεραμε και αυτο να χασουμε απο την μπολονια του μαλεζανι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας αλλη μια χρονια εκτος τσαμπιονς λιγκ εχοντας ξοδεψει τοσα πολλα λεφτα για παικτες δημοσιους υπαλληλους μαλλον.. Καλυτερα να παιξουμε με την Primavera καλυτερα αποτελεσματα θα φερουμε σιγουρα. Εκτος απο τους Ντελ Πιερο,Μπουφον,Σορενσεν ολοι οι αλλοι τον μπουλο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΝΤΡΕΣ ΣΕΝΤΡΕΣ ΣΕΝΤΡΕΣ ΣΕΝΤΡΕΣ.........
ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, 4 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ(!!!) ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ 84.
Ο ΜΕΛΟ ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΟΑΣΗ!!
Ο ΚΡΑΣΙΤΣ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΝΤΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡ... ΝΑ ΚΑΝΕΙ ENA ΜΠΑΣΙΜΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΚΟΥΡΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ? ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΜΠΑΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΟΥΤ Η ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΞΤΡΕΜ... ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.
Ο ΣΤΟΡΑΡΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ (ΕΜΠΑΙΝΕ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΓΚΟΛ) ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ...
ΝΤΕΛ ΝΕΡΙ ΩΡΑΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΚΑΜ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕΝΤΡΕΣ?
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ Η ΤΟΥΣ ΕΠΕΦΤΕ ΛΙΓΟ ΦΕΤΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ), ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΡΕΖΕΓΚΕ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΓΙΟΥΒΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΤΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΟΥΕΦΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ...
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!!!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!!! ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΚΕΡΟΝΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ?

ΡΗΓΑΣ

yotaras είπε...

H τραγικοτητα στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Στα χαρτιά όλες οι ήττες είναι ίδιες: -3 βαθμοί. Όμως, το σημερινό ματς δεν έχει σχέση με εκείνο στο Lecce (ούτε με το, επόσης διαφορετικό, στο Palermo).

H Bologna έπαιξε καλή άμυνα, ήταν και τυχερή (αν πηγαίναμε με 1-0 στα αποδυτήρια μετά τα πρώτα 45' θα βλέπαμε άλλο ματς), έπαιξε πολύ καλά στην αντεπίθεση και εκεί είναι το πρόβλημα: όταν παίζουμε με τέτοιες ομάδες δεν ξέρουμε να διαχειτιστούμε το παιχνίδι. Το παθαίνουν λίγο πολύ όλες οι μεγάλες αλλά οι άλλες καταφέρνουν να σταθούν καλύτερα αμυντικά και να είναι πιο κυνικές επιθετικά.

Αλλαγή προπονητή; Ας πούμε ότι το συζητάμε και το ζητάμε; Για να έρθει ποιος, τώρα; Το κάναμε πέρυσι με τον Zac και δεν πέτυχε. Φέτος δεν υπάρχει διαθέσιμος κανένας. Οπότε; Οπότε, υα κεφάλια κάτω, σιωπή, δουλειά και όπου μας βγάλει, λέω εν θερμώ...

Pericles είπε...

Πόσο μικρή τι κάνατε ρε ανίκανοι αυτή την ομαδαρα, αυτόν τον γίγαντα.
Πραγματικά πρόκειται για μεγάλο κατόρθωμα..

Ο κόσμος στο τέλος φώναζε το όνομα του Moggi!!!Andrea άκουσες??

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ο Moggi είναι τιμωρημένος και περιμένοντας και την ετυμηγορία της δίκης δεν μπορεί να εμπλακεί (μην ξεχνάμε ότι ένα απλό δείπνο, στοίχισε την τιμωρία των Menarini, πρώην ιδιοκτητών της Bologna).

Είναι άδικο, Pericles, να λέμε στον Andrea αν άκουσε -ο Moggi και ο Giraudo βρέθηκαν εκτός γιατί η προηγουμενη διοίκηση και ο συσχετισμός δυνάμεων στην ιδιοκτησία το 2006, τους παρέδωσαν χωρίς να υπερασπιστούν το σύλλογο. Σήμερα, 26/2, ο Andrea Agnelli (ή ο Πάπας) δεν μπορεί να κάνει τίποτε παραπάνω ως προς αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Gobbo, αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει διαθέσιμος ο ένας και μοναδικός Μαρτσέλο αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο θέλει να ασχοληθεί ξανά ενεργά με το ποδόσφαιρο από το να βλέπει στη τηλεόραση τα μεγάλα ματς της Γιούβε του καπνίζοντας πούρα.. Grazie Marcelo

basile

Un Gobbo ad Atene είπε...

Αν ο Lippi ήθελε να ξαναμπει στη Juve, δεν νομίζεις ότι θα μπορούσε να το έχει κάνει νωρίτερα; Φοβάμαι ότι δεν έχει νόημα να τρέφουμε ψευδαισθήσεις: αυτοί είμαστε, έτσι θα προχωρήσουμε ως τον Ιούνιο.

yotaras είπε...

Οι οπαδοι στο τελος τι φωναζαν ακριβως? ακουγα Λουκα Τονι, τι ακριβως ελεγαν?
σε αλλο site διαβασα οτι ακουγοντουσα συνθηματα κατα του Μαροτα.

Pericles είπε...

Η δίκη μαζί με την ετυμηγορία της αν δεν κάνω λάθος τελειώνει τον Μάιο..

Εννοείτε Gobbo ότι τώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Οι ομάδες κτίζονται πάντα το καλοκαίρι ,ούτε είμαι υπέρ σε αλλαγή προπονητή τώρα παρόλο που δεν κάνει ο άνθρωπος.

Δεν μέμφομαι τον Andrea και όντως θα ήταν άδικο απλώς και εκείνος πρέπει να προσέξει το καλοκαίρι γιατί δεν πάει άλλο αυτό το κατάντημα..

Un Gobbo ad Atene είπε...

Τον Μάιο έχει υποσχεθεί ο Abete, πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ότι θα απαντήσει η Figc στο υπόμνημα της Juve.
Η ποινική δίκη θα έπρεπε να τελειώσει την άνοιξη αλλά ο εισαγγελέας κωλυσιεργεί και επομένως δεν μπορείς να ξέρεις. Και με δεδομένο ότι οι ομάδες αρχίζουν να χτίζονται τώρα (το καλοκάιρι είναι αργά), το πολύ πολύ που μπορεί να κάνει ο Andrea Agnelli είναι να πάρει μια συμβουλή ιδιωτικά από τον Moggi. Μια, όχι παραπάνω γιατί i) o Moggi είναι επαγγελματίας και δεν θα δώσει τη δουλειά του να την πιστώνεται άλλος ii) o Marotta (και ο κάθε επαγγελματίας στη θέση του) δεν θα παριστάνει τον αχυράνθρωπο.

magica juve είπε...

για μαλακα τον εχετε τον λιπι να ερθει να ρεζιλεψει την καργιερα του με τους ανικανους που εχουν μαζεψει???

ενα μονο θα πω που το ελεγε και η εξεδρα:LOUCIANO MOGGI!!!!

Pericles είπε...

Αυτό λέω και εγώ Magica!! Luciano Moggi μαζί με τον γάτο τον Giraudo και φυσικά λεφτά που πρέπει να είναι και αρκετά.
Αν η δίκη τελειώσει την άνοιξη και η απόφαση είναι θετική νομίζω ότι έχουμε μετά χρόνο.
Όλα αυτά βεβαία είναι ευσεβείς πόθοι δικοί μου..Δεν το βλέπω πάντως..Με Marota και του χρόνου και Άγιος ο θεός..

Forza Juventus είπε...

Αν υπαρχει ενας ανθρωπος για τον οποιο πραγματικα ειναι ο Ντελ Πιερο...

Υ.Γ οταν σου λεει πως ο Ελκαν δινει 400 εκ για να παρει ομαδα κρικετ αυτο τα εξηγει ολα...

Καληνυχτα Γιουβεντους και να θυμασαι, οσο σε αγαπαμε εμεις οι οπαδοι σου δεν σε αγαπαει κανεις..
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ FIDANZA..

magica juve είπε...

η χειροτερη στιγμη απο ολες ειναι οταν τελειωνει το ματς...προτιμω να καθομαι και να βλεπω την μπολονια να βαζει γκολ στην ανυπαρκτη αμυνα παρα να βγαινουν ολοι μετα το ματς και να δικαιολογουνται..τοσα χρονια λογια,λογια,λογια και παλι λογια...και η ποιοτητα που μιλανε καθε χρονο ειναι ο 33 χρονων τονυ(την στιγμη που πληρωνεις το μισο συμβολαιο του τρεζεγκε!!!!!),γκροσο(εδιωξες τον μολιναρο για να παρεις το γκροσο και του δινεις και το θρυλικο 6(αν ειναι ποτε δυνατον)) και ο 12 εκ μαρτινεζ...

Forza Juventus είπε...

στεναχωριεμαι*

Un Gobbo ad Atene είπε...

Θα μου επιτρέψετε να καταχραστώ το χώρο και να πάω κόντρα στο ρεύμα:

i) Με ελάχιστη τύχη θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και αυτό ΔΕΝ θα σήμαινε ότι παίξαμε καλά ή ότι γίναμε υπερομάδα ή ότι αποκτήσαμε στυλ παιχνιδιού αλλά ότι θα πηγαίναμε να αντιμετωπίσουμε τη Milan με άλλον αέρα και με 3 βαθμούς έναντι των αντιπάλων μας για την 4η θέση (τι να κάνουμε; αυτός είναι ο στόχος φέτος και ας μην μας ενθουσιάζει).

ii) Μπορεί να μην έχουμε ενδεκάδα "για Juve", όχι όμως να αυτομαστιγωνόμαστε τόσο που να θεωρούμε ότι δεν είναι επαρκής για να κερδίσει Lecce και Bologna! Ας; συγκρίνουμε μια μια τις θέσεις!...

iii) Αν συμφωνήσουμε στο προηγούμενο, μπορούμε να αντιληφθούμε ότι η ομάδα έχει πρόβλημα "ηθικού, ψυχολογίας". Και εμένα με ενοχλεί να μιλάμε μετά από μια ήττα και μάλιστα ιστορική (προσωπικά έχω κανά δυο λόγους παραπάνω να με πονάει ειδικά αυτή) αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην ακούμε τι λένε. Η επισήμανση που κάνει ο Chiellini (ο φόβος μετά το γκολ) ήταν φανερός στα μάτια τους μετά το 1-0. Φαινόταν από εκείνη την ώρα: "θα χάσουμε" είπα βλέποντας εκείνα τα βλέμματα.

iv) ένα βασικό πρόβλημα αυτής της ομάδας είναι ότι δεν πιστεύει στον εαυτό της ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ (ΜΕΣΑΙΕΣ) που παίζουν κλειστά και σε περιμένουν στην περιοχή τους για να βγουν στην αντεπίθεση. Γιατί φοβόμαστε; Όχι τόσο, πιστεύω, για το λάθος που μπορεί να συμβεί -οι ιταλικές άμυνες, συνολικά, είναι όλο και χειρότερες (και η δική μας) γιατί έχουν ξεμάθει να μαρκάρουν τον αντίπαλο: μια ματιά στις Primavera θα δείξει τη φτώχεια. Όχι, δεν γεννιέται από εκεί ο φόβος αλλά από το ότι η ομάδα δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της ως προς τη δυνατότητα απάντησης απέναντι σε κλειστές άμυνες. Γιατί; Επειδή ο Αquilani (που σήμερα έλειπε κιόλας) εδώ και βδομάδες δεν είναι ο παίχτης των πρώτων μηνών, γιατί ο Krasic είναι σκιά εκείνου που θαυμάσαμε και επειδή ο Quagliarella δεν αντικαταστάθηκε. Ποιος θα κάνει παιχνίδι, ποιος θα βάλει τη μπάλα κάτω και θα μπει στην περιοχή ή θα βγάλει τη σέντρα; Οπότε, να οι μακρινές μπαλιές που με κλειστή άμυνα είναι θέμα τύχης αν θα σου φέρουν 3-4 γκολ ή κανένα (και άλλο ένα στην αντεπίθεση)...

v) Την επόμενη βδομάδα (και τη μεθεπόμενη) θα παίξουμε με αυτούς τους παίχτες, αυτό τον προπονητή, αυτό τον Marotta. Κατανοητό να επικαλούμαστε τους μάγους του παρελθόντος, ειδικά μετά την ήττα, αλλά αν περάσει λίγο η ώρα και σκεφτούμε την επόμενη βδομάδα, δεν βοηθά σε τίποτε την ομάδα. Ο Del Neri πρέπει να βρει λύση, ο Marchisio, o Chiellini, o Del Piero, o Matri, o..., o... Και αυτοί δεν θα λύσουν το τωρινό πρόβλημα κάνοντας σκέψεις -που μάλιστα δεν είναι δουλειά τους- για το μέλλον.

vi) Ο πρόεδρος; Νομίζω ότι και καταλαβαίνει και σκέφτεται. Το θέμα είναι με τι χρήματα και μάλιστα σε αυτή την οικονομική κρίση. Με την ευκαιρία: οι Elkann, οι Agnelli, όλοι, είναι επιχειρημαρίες. Υα λεφτά "στο κρίκετ" (σε μια κατασκευαστική που επενδύει σε μια εγκατάσταση για το κρίκετ, και αυτό είναι ήδη διαφορετικό) είναι επένδυση. Αυτή είναι η δουλειά της κάθε Exor! Επενδύει για να κερδίσει. Αν πάει καλά στις δουλειές της θα μπορεί -αν θέλει- να ρίξει κάποια λεφτά στην κάθε Juventus. Κάποια. Το θέμα, επομένως, δεν είναι τι άλλο κάνει ο κάθε Elkann αλλά πόσο σοβαρά επενδύει εδώ. Και πόσο σωστές είναι οι κινησεις εδώ. Και σε αυτό το επίπεδο, να θυμίσω πως οι Cabrini και οι Scirea όταν ήρθαν δεν ήταν οι πρωταθλητές που ξέραμε! Τι εννοώ; Ότι αυτό που είπε ο Trezeguet είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι τους άσους πρέπει να ψάξεις να τους βρεις πριν τους άλλους. Ο Bettega είχε προσπαθήσει να πάρει τον Bale, δεν τα κατάφερε! Ας πάμε για τον επόμενο που ακόμα δεν βγήκε στην επιφάνεια. Ώστε να έχουμε και κάποιους δίπλα στους άσους που πρέπει να έρθουν.

Ευχαριστώ για την υπομονή

magica juve είπε...

gobbo συμφωνω σε ολα εκτος απο το τελευταιο...και η γιουβε επενδυση ειναι...οσο κεριζει θα φερνει λεφτα σε αυτους που την εχουν(ειδικα τωρα με το νεο γηπεδο)...αλλα για να κερδισει πρεπει να ριξουν αυτοι πρωτα λεφτα...αν ειχαν σκοπο να μην ριξουν λεφτα να μην δεχοταν ο αντρεα την προεδρια...και ο ελκαν ας την παρατουσε...ή να επενδυσουν στη γιουβε ή να την πουλησουν..

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δεν διαφωνώ, magica juve. Απλώς λέω ότι η μια επένδυση δεν αποκλείει την άλλη.

mike_bianconero είπε...

Λοιπον να παρω και εγω θεση στο θεμα του κρικετ....Εμανε Gobbo μου φαινεται καπως υπερβολικο το ποσο των 400 εκ σε ενα αθλημα που αμφιβαλλω αν ο μισος κοσμος ξερει πως παιζεται......Ωστοσο το ποτε θα αποδοσει η επενδυση και αν θα αποδοσει και αν θα θελει ο Ελκαν να βαλει μετα στη Γιουβε απο αυτα θα φανει γιατι παντα υπαρχει και ο κινδυνος της αποτυχιας σε μια επενδυση.....Τελος εγω να πω πως σκεφτομαι μακρυπροθεσμα και λεω....Ποιος παικτης θα μου ερθει εμενα στην ομαδα αν δεν βγω ουτε Γιουροπα γιατι προς τα εκει το πανε τα παλτα που εχουμε εκει περα κανενας Μοτα και κανενας Πεπε θα μου ερθει παλι και θα γαμοσταυριζουμε ξανα του χρονου

Un Gobbo ad Atene είπε...

Mike_bianconero, μια διευκρίνιση: η επένδυση αφορά σε μια κατασκευαστική που θα ασχοληθεί ΚΑΙ με ένα γήπεδο κρίκετ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ όπου ο τζίρος του κρίκετ έρχεται αμέσως μετά το ποδόσφαιρο.

Να εξηγούμαστε: δεν υπερασπίζομαι καμιά επένδυση, λέω απλώς ότι αυτό το επιχείρημα (που κάνει θραύση στην Ιταλία εδώ και πολύ καιρό) δεν μου λέει τίποτε διότι οικονομικά δεν λέει τίποτε. Έχω αρκετούς λόγους να είμαι οργισμένος με τον Elkann από το χειρισμό της calciopoli/farsopoli, δεν μου χρειάζεται να κατασκευάζω λόγους.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και επειεδή βλέπω τα πρωτοσέλιδα, ειδικά εκείνο το "Via Tutti!" (Φύγετε όλοι) του Tuttosport: αυτό όταν λέγεται από τους φιλάθλους είναι σεβαστό και δικαιολογημένο, όταν λέγεται από μαι εφημερίδα είναι ανέξοδος λαϊκισμός γιατί η εφημερίδα ΞΕΡΕΙ ότι αύριο το πρωί (αυτό σημαίνει το "Φύγετε όλοι") ούτε παίχτες μπορεί να έρθουν ούτε προπονητής υπάρχει (αν υπήρχε, ας ερχόταν πρώτα και μετά ας γραφόταν -δεν θα μας κάνουν Roma!)

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω την απογοήτευση μου πλέον... Ίσως τελικά να είναι καλύτερα την επόμενη σεζόν να μην είμαστε καθόλου στην Ευρώπη (δεν το αξίζουμε αλώστε) ώστε να γίνει μια σωστή προετοιμασία το καλοκαίρι με μεταγραφές που να αξίζουν (αρκεί να υπάρχει θέληση να μπει το χέρι βαθειά στην τσέπη και όχι τα φετινά καραγκιοζιλίκια με τους δανικούς...) και δουλεία στο γήπεδο. Τώρα θα μου πείτε αν δε βγούμε Ευρώπη ποιος θα έρθει; Εντάξει Juventus είμαστε, όσο και να έχει αμαυρωθεί η εικόνα μας τα τελευταία χρόνια χάρη στους άχρηστους που μας διοικούσαν, το όνομα ακόμα μετράει.
Delpi

Un Gobbo ad Atene είπε...

Στον φίλο οπαδό της Bologna που άφησε σχόλιο, μια παραπομπή στο παλαιότερο αφιέρωμα στο μεγάλο Giacomo Bulgarelli, εδώ

Το σχόλιό οσυ, ευγενικό και σωστό, αλλά δεν δημοσιεύεται αφού, όπως ειδοποιούμε: "Το blog "Un Gobbo a Atene" δεν είναι forum διαλόγου και δεν αναρτά σχόλια οπαδών άλλων ομάδων"