Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Nedved: κερδίσαμε ένα παιχνίδι που μέτραγε 3 βαθμούς, πάμε για άλλη μια νίκη 3 βαθμών στο Lecce

Προσγειωμένος όπως πάντα ο Pavel Nedved, έδωσε το σήμα στους παίχτες της Juventus μιλώντας στα μικρόφωνα του Sky. "Τι σας άφησε η νίκη επί της Inter;", τον ρώτησε ο δημοσιογράφος. "Υπάρχει ηρεμία και η συναίσθηση ότι βγήκαμε από το ματς έχοντας συνείδηση ότι μπορούμε να παλέψουμε ως το τέλος για τους στόχους μας γι' αυτό είμαι χαρούμενος και όλοι σκέφτονται ήδη το επόμενο ματς".
"Η ιορτή που έγινε μετά το ματς στα αποδυτήρια, σας θύμισε κάτι από τους πανηγυρισμούς που κάνατε εσείς μετά τις νίκες της δικής σας μεγάλης Juve;", θέλησε να προκαλέσει ο δημοσιογράφος. "Δεν υπήρξε καμιά γιορτή, δεν υπήρχε ανάγκη, γιατί η Juve ήταν πάντα συνηθισμένη να νικά και κέρδισε ένα ματς που μέτραγε τρεις βαθμούς. Τώρα πρέπει να ξανακερδίσουμε την Κυριακή, ένα ματς που μετράει άλλους τρεις βαθμούς", διαμήνυσε δίνοντας σήμα για νίκη στο Lecce, όπως έκανε και ο capitano. Και αφιέρωσε την τελευταία του δήλωση στο Ronaldo που είπε αντίο στο ποδόσφαιρο: "σταμάτησε ο καλύτερος. Έδωσε τόση χαρά σε τόσο πολλούς φιλάθλους, γι' αυτό είναι πραγματικά μεγάλος".

Πηγή: TuttoJuve.com, Juventus.com (η φωτογραφία)

3 σχόλια:

dimi patrasso είπε...

Il calcio ha un nome...PAVEL

Pericles είπε...

Ήθελα να το πω αμέσως μετά το ματς με την φουκαριάρα αλλά δεν ήθελα να γκρινιάξω εκείνη την ‘μέρα. Μετά με πρόλαβε ο πάντα μεγάλος για ‘μενα Moggi..

Δεν είναι ωραίο κάθε φορά που κερδίζεις ένα ματς είτε με τη φουκαριάρα είτε με την Real είτε με οποιονδήποτε να πανηγυρίζουν οι παίχτες σου σαν να πήραν το Scudetto , ενώ βρίσκεσαι στην 6 θέση κ εκτός τίτλων για άλλη μια φορά..Καταλαβαίνω ότι τα παιδιά θέλουν να ξεσπάσουν αλλά ειδικά παίχτες όπως ο Buffon και ο Alex με τόσους τίτλους στο παλμαρε τους πρέπει να πουν κ μια κουβέντα στους νεότερους και όχι να πανηγυρίζουν μαζί τους..

JUVE είσαι κ πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν JUVE παντού και πάντα …
Οι γιορτές κ τα πανηγύρια κ τα όλε στις φιέστες για τους τίτλους..

ΥΓ. Άστοχες οι δηλώσεις του Buffon να κοιτάξουμε μπροστά..Όχι Giggi έχουμε υποφέρει από αυτή την ιστορία κ ειδικά εσύ που σήκωνες κ τους τίτλους του 2005 κ 2006.θέλουμε δικαιοσύνη…

Forza Juventus είπε...

Τι να πει κανεις πια για τον Μπουφον..δυστυχως τα χρονια περασαν και οι τραυματισμοι των αφησαν πισω..τωρα πια ολο γελακια και χαρες με τους αντιπαλους ειναι και δεν κοιταει να κανει καμια σωστη εξοδο τελοσπαντων. FORZA JUVE FORZA PAVEL.. VAI RAGAZZI VAI..