Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Πλήρης η ομάδα, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια


Ευχές για τα 44α γενέθλιά του, απηύθυνε το Juventus Channel στον Ciro Ferrara. Και στη συνέχεια εικόνες από την προπόνηση ενόψει Inter (έχουμε 53 νίκες στα 77 εντός έδρας ματς) με τον Pavel Nedved στο γήπεδο -απ' έξω δυστυχώς... Μετά, η βράβευση του Chiellini για το πτυχίο του και η επίσκεψη των πρωταθλητών του μπάσκετ.

Πρώτη μέρα προπόνησης με την ομάδα πλήρη (πλην των τραυματιών "μακράς διαρκείας") η σημερινή κατά την οποία εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για το κυριακάτικο ματς με την Inter. Κάτω από το βλέμμα του Pavel Nedved, όπως στον πρώτο γύρο, και του Fabio Paratici, μετά το ζέσταμα οι bianconeri χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ: το ένα δούλεψε την τακτική με τον Del Neri ενώ το άλλο έκανε ασκήσεις τεχνικής (σέντρες και επιθέσεις) υπό την καθοδήγση του Francesco Conti.
Ξεχωριστά προπονήθηκαν De Ceglie, Traorè και Marchisio (τα sites αναφέρουν ότι προσπαθεί να επανέλθει) αλλά και ο Sissoko λόγω μιας ελαφριάς ενόχλησης στο αριστερό γόνατο που ανακοινώθηκε πως θα αξιολογηθεί τις επόμενες ώρες.

Πηγές: Juventus.com, Juventus Channel

5 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Αντε μωρη Γιουβε πληρης ομαδα σολντ αουτ τι αλλο θες για να νικησεις αυτους τους πουθεναδες....Αντε να κανουν οι οπαδοι μια καυτη εδρα να δωσουν τεραστια ωθηση στην ομαδα στην οποια υπαρχουν και πολλοι Ιταλοι πραγμα πολυ θετικος ςκαθως ξερουν σε τι ντερμπυ παιζουν.....

Spike είπε...

Μαγκες περιμενω περιμενω αλλα τιποτα..ξερει κανεις ποτε θα ανοιξει το νεο σαιτ του Gruppogreco??πριν 10 μερες παλι περιμεναμε αλλα τιποτα.τωρα ειπαν μετραμε αντιστροφα μια και καλη..και παλι τιποτα ομως.

mike_bianconero είπε...

Εγω μπηκα και ειδα πως το νεο σαιτ εχει ανοιξει φιλε Spike και θα γραφει εκει και ο μεγαλος Gobbo http://gruppogreco.blogspot.com/

Un Gobbo ad Atene είπε...

Spike, o mike_bianconero (που τον ευχαριστώ για το... μεγαλείο) με πρόλαβε (στα σχόλια). Καλή πλοήγηση!

mike_bianconero είπε...

Δεν κανει τιποτα Gobbo αλλωστε εχω ξανατονισει το σημαντικο εργο που κανεις(γιατι εγω εργο το θεωρω)να μας ενημερωνεις για την αρρωστια μας συνεχισε ετσι φιλε!!!