Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ετοιμάζεται ο Pavel!

Μπορεί ο ίδιος χθες να θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά (αφήνοντας στον Andrea Agnelli την πρωτοβουλία για την ανακοίνωση), αλλά ο Tuttosport προαναγγέλει πως ως το τέλος του μήνα ο Pavel Nedved θα αναλάβει και επίσημα ρόλο σύμβουλο δίπλα στον πρόεδρο, ένα είδος "super team manager" που θα μεταδίδει την ορμητικόττα και το πάθος του στους παίχτες. Με αυτή την έννοια η χθεσινή του παροτυσία, πρώτα δίπλα στους παίχτες πριν ξεκινήσει το ματς, μετά δίπλα στον πρόεδρο, προβάλλεται ως "τεστ για παράγοντα". Αμήν!


(Update) Άκου ερώτηση στον Pavel χθες βράδυ: αν του λείπει το γήπεδο;... Ε, φυσικά απάντησε ότι να είσαι τόσο κοντά και να μην μπορείς να μπεις, είναι σκληρό...

Πηγή: Tuttosport, juventusfcnews

9 σχόλια:

magica juve είπε...

μπραβο στον προεδρο!!!ατομα που να γνωριζουν μπαλα και πανω απο ολα να αγαπανε την ομαδα χρειαζονται!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρτε Δειγμα σαλιου,αιματος η και σπερματος του και κλωνοποιηστε τον μεγαλο παβελ!!!!
Περα απο την πλακα πολυ καλη κινηση και μπραβο!!!τον χρειαζομαστε...
δημητρης θες

Παναγιώτης είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση Ανιέλι. Η Γιουβέντους χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ τα δικά της παιδιά. Ο Παύλος είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει πολύ τον σύλλογο, κυρίως στον τομέα ψυχολογία που βελτιώνεται βδομάδα με την βδομάδα. Forza Juve!!

bianconera είπε...

Κάτι άσχετο, αυτό για τον Dzeko ισχύει?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Bianconera, όταν μεταγραφολογούμε ΔΕΝ ισχύει τίποτε. Με αυτό το δεδομένο, η σκέψη για τον Dzeko φαίνεται να παραμένει με δεδομένο όμως ότι οι αδελφοί Hoeness (της Wolfsburg και της Bayern) φαίνεται ότι ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν ό,τι ξεκίνησαν το καλοκαίρι μπλοκάροντας τη μεταγραφή του παίχτη στη Juventus για να πάει στη Bayern.

Παράλληλα ακούγεται, εδώ και καιρό, το όνομα του Suarez (Ajax) ενώ τις τελευταίες μέρες ξαναράφεται εκείνο του Gilardino.

Προσοχή: όλα αυτά τα δημοσιεύματα, στον ιταλικό τύπο και παντού, τροφοδοτούνται από ατζέντηδες, από ενδιάμεσους, από συλλόγους που θέλουν να μετρήσουν αντιδράσεις ή να καλύψουν τους πραγματικούς στόχους. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.

Μια συμβουλή, προσωπικά: μη δίνεις σημασία -προσωπικά, αποφεύγω πια, και ειδκά τόσο νωρίς, να αναπαράγω αυτή την παραφιλολογία. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει όταν και αν θα γίνει. Εκείνο που έχουμε και μετράει είναι το γήπεδο και οι δημόσιες κινήσεις της διοίκησης στα θεσμικά όργανα.

bianconera είπε...

Ok, thanx που το ξεκαθάρισες... ρώτησα ειδικά γι' αυτόν γιατί ούτως ή άλλως δεν στέκει καθώς το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος, οπότε δεν τίθεται θέμα χρημάτων... επίσης αυτό για τον Gilardino, δεν το είχα υπόψη μου, ωραίο ακούγεται, σαν ανέκδοτο χαχαχαχα!!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Βγήκε και μίλησε ο ατζέντης του Dzeko: "Εκείνο στο Τοτρίνο; Δεν ξέρω, δεν έχω σχετική πληροφόρηση. Bayern? Δεν υπήρξε καμιά επαφή ακόμα. Είναι πιθανό να αγωνιστεί στο Μόναχο, όπως και να αγωνιστεί για τη Juve. Αλλά είναι πιθανό να πάει και στην Inter..."...

Αν αυτό δεν είναι προσπάθεια του ατζέντης να δημιουργήσει συνθήκες πλειστηριασμού υπέρ του πελάτη του (και του εαυτού του), πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσεις;

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρεπει αυτη την στιγμη να μας απασχολει καμια φημη και καμια ραδιο αρβυλα περι επικειμενων μεταγραφων!μονο κακο μας κανει και ειδικα στους παικτες μας,την στιγμη που τωρα βρισκουμε τα πατηματα μας και αρχιζουμε να αποδιδουμε συμφωνα με τις δυνατοτητες μας!η καθε φυλλαδα ας κανει μονη της τις μεταγραφες,οσο περισσοτερο εκτεθουνε τοσο το καλυτερο!
Υ.Γ Αυτο δεν σημαινει οτι η διοικηση δεν πρεπει να δουλευει απο τωρα (χωρις να βγαινει τιποτα στη φορα βεβαια) για τις νεες μεταγραφες!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Συμφωνώ, Δημήτρη.