Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Το ωράριο της Juve ως το Δεκέμβριο

H Lega Serie A ανακοίνωσε το ωράριο των παιχνιδιών έως και τη 16η αγωνιστική, στα μέσα Δεκεμβρίου: η Juventus θα παίξει βράδυ 5 φορές. Αναλυτικά (σημειώνεται η ώρα Ελλάδας):
  • 10η αγων., Juventus-Cesena, κυριακή 7 Νοεμβρίου, 16.00
  • 11η αγων., Brescia-Juventus, τετάρτη 10 Νοεμβρίου, 21.45
  • 12η αγων., Juventus-Roma, σάββατο 13 Νοεμβρίου, 21.45
  • 13η αγων., Genoa-Juventus, κυριακή 21 Νοεμβρίου, 13.30
  • 14η αγων., Juventus-Fiorentina, σάββατο 27 Νοεμβρίου, 21.45
  • 15η αγων., Catania-Juventus, κυριακή 5 Δεκεμβρίου, 21.45
  • 16η αγων., Juventus-Lazio, κυριακή 12 Δεκεμβρίου, 21.45
Στις 6 Ιανουαρίου η 18η αγωνιστική

Στο μεταξύ, υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στη Lega Serie A και την Ομοσπονδία των Ποδοσφαιριστών (AIC) για την ημερομηνία διεξαγωγής της 18ης αγωνιστικής: οι αντιρρήσεις των ποδοσφαιριστών κάμφθηκαν και θα γίνει κανονικά στις 6 Ιανουαρίου αλλά οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων (εκείνη την αγωνιστική γίνεται το Juventus-Parma) δεν ανακοινώθηκαν ακόμα. Το θέμα αποσυνδέθηκε από τη συζήτηση για τη συλλογική σύμβαση των ποδοσφαιριστών που θα συνεχιστεί, με τον πρόεδρο της Lega Serie A, Mauriuzio Beretta να εύχεται ότι θα καταλήξει σε συμφωνία μέσα στις επόμενες βδομάδες.

Πηγές: Juventus.com, Lega Serie A

5 σχόλια:

bianconera είπε...

Καλησπέρα!!! Συγγνώμη για το άσχετο σχόλιό μου πάλι αλλά ο Gigi ανακηρύχθηκε ο καλύτερος τερματοφύλακας της 25ετίας!!!!! Άντε να περάσει ο καιρός να τον ξαναδούμε να παίζει!!!!! Gigi sei unicoooo!!!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Υποθέτω ότι εννοείς τη στατιστική του Iffhs. Μακάρι να γυρίσει. Ο ίδιος λέει ότι κάνει μια σκέψη για πριν τα Χριστούγεννα μιας και του έλειψε το χορτάρι. Να δούμε.

Παναγιώτης είπε...

Gobbo με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δηλαδή, η 6η Ιανουαρίου δεν αλλάζει σαν ημερομηνία, έτσι; Και κάτι ακόμα, πιστεύεις ότι το παιχνίδι με την Πάρμα θα είναι βραδινό; Γιατί βλέπω την ίδια αγωνιστική έχει και άλλα παιχνίδια τα οποία θα μπορούσαν να είναι βραδινά... Τώρα θα με πεις είχαν βάλει το βράδυ το Juventus-Calgiari. Ελπίζω πάντως να είναι απογευματινό γιατί είμαι ένα κλικ μακριά από το να κλείσω εισιτήρια!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

H κανονική διεξαγωγή της 18ης αγωνιστική στις 6 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε επίσημα από τη Lega, Παναγιώτη. Δύσκολο μου φαίνεται να ξαναγυρίσουν στα βήματά τους οι ποδοσφαιριστές και να θέσουν θέμα.

Πάμε την ώρα: 6 Ιανουαρίου, Πέμπτη (εμβόλιμη αγωνιστική). Ανακοινώνοντάς την, ο πρόεδρος της Lega είπε ότι εκείνη η ημερομηνία δίνει τη δυνατότητα "να γίνουν ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ παιχνίδια".

ΑΝ θεωρήσουμε δεδομένη αυτή την προσέγγιση και δούμε ότι από τα υπόλοιπα ματς (Bologna-Fiorentina, Brescia-Cesena, Cagliari-Milan,Genoa-Lazio, Inter-Napoli, Lecce-Bari, Palermo-Sampdoria, Roma-Catania, Udinese-Chievo) υπάρχουν ένα δυο που, εφόσον παιχτεί βραδινό ματς θα μπορούσαν να είναι υποψήφια περισσότερο από το δικό μας, ε τότε, μάλλον παίρνεις το ρίσκο!

bianconera είπε...

Ναι τη στατιστική εννοώ, επίσημα πράγματα... αν και κάποια πράγματα δεν χρειάζονται στατιστική για να τα παραδεχτούμε ;) Παναγιώτη πόσο σε ζηλεύω...