Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ήττα της Primavera από τη Novara, νίκη των Giovanissimi εκτός έδρας

Τη μέρα που η Primavera της Inter έχασε 3-2 από την Chievo...
Εντός έδρας ήττα για την Primavera στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μετά το 4-0 επί της Piacenza για το Κύπελλο την Πέμπτη. Οι μικροί bianconeri του Bucaro, που στο πρώτο ημίχρονο είχαν ως θεατή τον Andrea Agnelli (στη συνέχεια πήγε στο Juventus Center να δει την πρώτη ομάδα ενόψει του αυριανού ματς με την Cagliari), τελείωσαν το πρώτο 45λεπτο στο 0-0 αλλά με την έναρξη του δευτέρου και την αποβολή του Ferrero, είδαν τη Novara να προηγείται στο σκορ και έχονατς παίχτη παραπάνω να παίρνει τη νίκη και να προσπερνά τη Juve στη βαθμολογία που την επόμενη αγωνιστική παίζει στο γήπεδο της πρωτοπόρου της βαθμολογίας Genoa...
Προηγούνται Εmpoli, Genoa

Στη βαθμολογία προηγούνται Empoli και Genoa με 9 βαθμούς (νίκησαν και οι δυο με 3-1 εκτός έδρας τις Bologna και Piacenza αντίστοιχα) ενώ ακολουθούν με 6 βαθμούς Sassuolo (έχασε 4-2 στο γήπεδο της Fiorentina) και Novara. Στους 5 βαθμούς η Parma (νίκησε 1-0 στη Modena) και μετά, με 4, Fiorentina, Juventus. Το Livorno μάζεψε τους πρώτους 3 βαθμούς του νικώντας 2-1 την Cesena και έτσι άφησε στην ουρά της βαθμολογίας, με 1 βαθμό, Modena και Cesena.
Επικεφαλής της βαθμολογίας οι Giovanissimi

Μετά το εντός έδρας 4-0 της πρεμιέρας επί της Pavia, οι Giovanissimi Nazionali του Claudio Gabetta, νίκησαν και εκτός έδρας: 2-0 επί της Canavese με γκολ των Tartaglia και Pira. Οι μικροί Bianconeri προηγούνται με 6 βαθμούς μαζί με τη Varese και τη Genoa την οποία θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στο Juventus Center.

Mε ήττα ξεκίνησαν οι Allievi

Τη Genoa αντιμετώπισε άλλη μια νεανική ομάδα της Juventus, οι Allievi Nazionali του Stefano Guidoni: δυστυχώς έχασαν με 2-1 από τους liguri στο Juventus Center στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το γκολ bianconero σημείωσε ο Marchionni. Την επόμενη αγωνιστική, η Juventus αγωνίζεται στο γήπεδο της Canavese που ξεκίνησε καλύτερα από όλους νικώντας 5-0 στη Σαρδηνία, στο γήπεδο της Villacidrese.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: