Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Δημιουργήθηκε Ένωση Μικρομετόχων της Juventus που στηρίζει τον Andrea Agnelli

Πρώτη φορά στην Ιταλία. Οι μικρομέτοχοι είναι το 32,5%
Με στόχο "να γίνουμε συνομιλητές της Exor και της Lafico" (που κατέχουν, αντίστοιχα, το 60% και το 7,5% της Juventus) δημιουργήθηκε η Ένωση Μικορμετόχων της Juventus ¨οπου με ένα ποσό γύρω στα 10 € θα μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε από τους μικρομετόχους που αντιπροσωπεύουν το 32,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Juve.

Συναντήθηκαν ήδη με τον πρόεδρο


O ιδρυτής και πρόεδρος της Ένωσης, ο ασφαλιστής Paolo Aicardi που έκανε την παρουσίαση της πρωτοβουλίας στην έδρα του Χρηματιστηρίου του Μιλάνο, δήλωσε ότι θέλουν να είναι θετικοί και να δημιουργήσουν κίνητρα στο σύλλογο, να "είναι με και ποτέ κατά, χωρίς αν και μα"... Και συναντήθηκε ήδη με τον πρόεδρο Andrea Agnelli για τον οποίο είπε ότι υποδέχτηκε θετικά την πρωτοβουλία. "Έχουμε εμπιστοσύνη στην εταιρεία και στο δυναιμικό της και αυτή η πρωτοβουλία, η πρώτη του είδους στην Ιταλία, γεννιέται από τη θέληση να θεσπιστεί ένας διάλογος δημιουργικός και επαγγελματικός. Θέλουμε να ακουστούμε και δεν αποκλείουμε καμιά πρωτοβουλία, εταιρική παρά μηντιακή", είπε ο Aicardi καθορίζοντας την κατάκτηση του Champion League ως βασικό στόχο.
Εκφράζοντας την εκτίμησή του και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Agnelli και ζητώντας να λάμψει όλη η αλήθεια για την calciopoli, o Aicardi σχολίασε και την αθλητική επικαιρότητα της ομάδας μετά την ήττα από το Palermo: "υποφέρω να μη βλέπω μεγάλους παίχτες στη Juventus. Όπως και να έχει, αν αγωνιστούν στο 80% των ικανοτήτων τους και αν οι τραυματισμοί είναι λιγότεροι από πέρυσι κατά τα δυο τρίτα αυτή είναι μια ομάδα που μπορεί να αποτελέσει τον πυρήνα για να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ομάδα", είπε εγκωμιάζοντας τον Marotta ως "έναν από τους καλύτερους μάνατζερ του τομέα. Ας τον αφήσουμε να δουλέψει".

Πηγές: Tuttosport, Gazzetta dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: