Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Με 2-2 με την Parma ξεκίνησε η Primavera

Με εντός έδρας ισοπαλία, όπως και πέρυσι, ξεκίνησε τη σεζόν η Primavera στο Chisola: πέρυσι ήταν 3-3 με τη Siena, τώρα είναι 2-2 με την Parma που βρέθηκε κοντά στο 1-0 με την έναρξη του ματς αλλά ο Costantino απέκρουσε στο 9' το πέναλτυ των emiliani. Η Parma επέμεινε και στο 38' βρήκε το τέρμα με τον Bernasconi αλλά στα λεπτά των καθυστερήσεων ο Giandonato έγραψε το 1-1 για τη Juve του Bucaro. Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους, η Parma ξαναπήρε το προβάδισμα και οι μικροί bianconeri ισοφάρισαν με μακρινό σουτ του Buchel με το αριστερό. Ένας βαθμός και το επόμενο ματς σε μια βδομάδα στην Piacenza.
Αναβλήθηκε το ματς Κυπέλλου:
5 μικροί juventini σε stage της Εθνικής

H Juventus θα αντιμετώπιζε την Piacenza και στις 15 Σεπτεμβρίου για το Κϋπελλο αλλά το παιχνίδι αναβλήθηκε μιας και πέντε παιδιά κλήθηκαν για το stage της Under 18 στο Coverciano: Carfora, Belfasti, Schiavone, Spinazzola και De Silvestro.
Στα υπόλοιπα ματς της πρώτης αγωνιστικής: Bologna-Novara 4-1, Cesena-Sassuolo 1-3, Livorno-Torino 1-2, Modena-Piacenza 1-1, Sampdoria-Empoli 1-2, Fiorentina-Genoa στις 12 Σεπτεμβρίου.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: